Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG grasās iegādāties "Porto" rezultatīvo brazīliešu aizsargu Tellisu

Agris Suveizda

PSG grasās iegādāties "Porto" rezultatīvo brazīliešu aizsargu Tellisu
Alekss Telliss. Foto: imago images/Revierfoto/Scanpix

Brazīlijas medijs Gauchazh Tricolor ziņo, ka Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG ir tuvu tam, lai panāktu vienošanos ar Portugāles čempionāta līderi "Porto" par brazīliešu kreisās malas aizsarga Aleksa Tellisa pāreju.

Par 27 gadus veco brazīlieti interesējas arī Spānijas "Barcelona", taču PSG esot izdevies pārrunas attīstīt pozitīvā virzienā. "Porto" par savu pamatsastāva spēlētāju vēlas no 20 līdz 25 miljoniem eiro. Desmitdaļa transfēra tā noslēgšanas gadījumā pienāksies Tellisa iepriekšējai īpašniecei Stambulas "Galatasaray", bet vēl kopumā 0,8 miljoni eiro trenēšanas kompensācijās tiks arī Brazīlijas klubiem "Juventude" un "Gremio".

2012. gada nogalē "Gremio" Tellisu iegādājās par 380 tūkstošiem eiro, bet pēc divarpus gadiem viņu par sešiem miljoniem pārdeva "Galatasaray". Jau pēc pusgada Telliss īrē nokļuva "Galatasaray", kas viņu izpirka par sešiem miljoniem eiro, bet 2015. gadā brazīlietis par 1,3 miljoniem tika izīrēts Milānas "Inter". Pēc sezonas beigām viņu par 6,5 miljoniem nopirka "Porto". Šosezon Portugāles čempionātā Telliss 23 spēlēs ir guvis astoņus vārtus – piecus no tiem no 11 metru atzīmes.

Francijas PSG meklē pastiprinājumu abās aizsardzības malās. Pēc sezonas un līguma beigām komandu visdrīzāk pametīs kreisās malas aizsargs Levins Kurzavā, bet labajā flangā ļoti iespējama ir beļģa Tomā Menjē došanās prom.

Izmantotie resursi:
https://gauchazh.clicrbs.com.br/esp...