Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlasē un "Liverpool" spēlējušais Kerols pievienojas Francijas ceturtās līgas klubam "Bordeaux"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Anglijas izlasē un "Liverpool" spēlējušais Kerols pievienojas Francijas ceturtās līgas klubam "Bordeaux"
Endijs Kerols. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Bijušais Anglijas futbola izlases uzbrucējs Endijs Kerols pievienojies Francijas pēc spēka ceturtās līgas klubam Bordo "Girondins", trešdien apstiprināja vienība.

35 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā un šīs sezonas sākumā spēlēja pēc spēka Francijas otrās līgas klubā "Amiens", kur 35 mačos atzīmējās ar četriem vārtu guvumiem.

Karjeras laikā Kerols pārstāvējis Anglijas Premjerlīgas vienības Ņūkāslas "United", "Liverpool" un Vesthemas "United", kā arī spēlējis pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandās Prestonas "North End", "Reading" un Vestbromvičas "Albion".

"Esi laipni lūgts, Endij Kerol!," teikts vienības paziņojumā vietnē X. "Klubs ar prieku sagaida Anglijas izlases uzbrucēju."
Kerols, kurš Premjerlīgā laukumā izgāja 248 spēles un guva 54 vārtus, jau aizvadījis pirmo treniņu ar jaunajiem partneriem Bordo.

Anglijas izlasē Kerols laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam aizvadīja deviņas spēles un guva divus vārtus.

Šogad jūnijā seškārtējā Francijas čempione Bordo "Girondins", neizpildot finansiālās prasības, tika pazemināta uz pēc spēka ceturto līgu jeb "National 2".

Bordo klubs pagājušo sezonu noslēdza pēdējā vietā Francijas augstākajā līgā, tādējādi izkrītot uz pēc spēka otro turnīru. Arī pēc spēka ceturtajā līgā līdz šim nav klājies viegli - komanda izcīnījusi divus punktus trīs spēlēs un B grupā ieņem 15. pozīciju 16 komandu konkurencē. Trīs spēlēs ir izdevies gūt tikai divus vārtus, no kuriem vienus guvis vārtsargs Lasana Diabatē.

Pagājušajā vasarā par kluba īpašnieku kļuva Spānijas un Luksemburgas uzņēmējs Žerārs Lopess. Viņam iepriekš piederēja "Lille" komanda, kuru arī skāra finansiālas problēmas. Aizpērn Lopess pārņēma Beļģijas klubu "Mouscron", kas gadu vēlāk atstāja augstāko divīziju un šī gada maijā tika likvidēts.

     [+] [-]

, 2024-09-18 21:26, vakar
Atkal LETAS muļķības - Bordeaux no Ligue 1 izkrita 2022.gadā, nevis pagājušajā sezonā.

     [+] [-]

, 2024-09-18 22:43, vakar
Pareiz domāšana! Bordeaux ies Rangers pēdās arī tie nokrita , bet tādi klubi ātri paceļas! Spēlēs ne tikai 1 līgā , bet arī eirokausos drīz Bordeaux!