Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Spēles laikā aplaupītas Di Marijas un Markinjusa mājas, ģimenes turētas kā ķīlnieki

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spēles laikā aplaupītas Di Marijas un Markinjusa mājas, ģimenes turētas kā ķīlnieki
Anhels Di Marija. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Svētdien pārsteidzošu zaudējumu piedzīvoja Francijas spēcīgākā futbola komanda Parīzes “Saint-Germain”, kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās apakšgalā meklējamajai “Nantes”. 30 minūtes pirms mača beigām tika nomainīts Anhels Di Marija, kurš tūdaļ pameta stadionu, lai steigtos pie savas ģimenes. Mača laikā aplaupīta arī Markinjusa māja.

Brīdī, kad komandas bija aizvadījušas divas trešdaļas no spēles, pie PSG galvenā trenera Maurisio Početino piegāja vienības sporta direktors Leonardu, kurš pavēstīja par notikumiem Anhela Di Marijas mājās - tās tikušas aplaupītas, un futbolista ģimene bijusi ķīlnieki. Argentīnietis tūdaļ tika nomainīts, un pa ceļam uz ģērbtuvēm dzirdēja sliktās ziņas no galvenā trenera. Di Marija tūdaļ pameta stadionu, lai dotos pie savas ģimenes.

Markinjuss aizvadīja pilnu maču, bet vēlāk arī saņēma ziņas, ka spēles laikā laupītāji uzbrukuši viņa vecāku mājām. Viņa māte un tēvs tobrīd atradās īpašumā un arī bija ķīlnieki, kamēr notika laupīšana. Policija sākusi izmeklēšanu par abām laupīšanām, un PSG piedāvājusi jebkāda veida palīdzību saviem futbolistiem un viņu ģimenēm.

Jāpiezīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Di Marijas ģimene cietusi no laupītājiem - tas notika arī 2015. gadā, kad viņš pārstāvēja “Manchester United”.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...

     [+] [-]

, 2021-03-15 09:03, pirms 3 gadiem
Tā māja ir Argentīnā? Uz kurieni viņš devās?

     [+] [-]

, 2021-03-15 10:11, pirms 3 gadiem
gan jau laupītāji ir Marseļas Olympique fani...

     [+] [-]

, 2021-03-15 11:49, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tā māja ir Argentīnā? Uz kurieni viņš devās?
Britu prese raksta, ka tā māja, kuru aplaupīja, ir Parīzē.

https://www.mirror.co.uk/sport/foot...

     [+] [-]

, 2021-03-15 12:40, pirms 3 gadiem
Franču liberasti var gavilēt. Salaida iekšā visādas padibenes, te arī rezultāts.

     [+] [-]

, 2021-03-15 13:22, pirms 3 gadiem
Vai tad tāds biezais pēc viena tāda gadījuma nevar atļauties noalgot labu apsardzes firmu?

     [+] [-]

, 2021-03-15 13:36, pirms 3 gadiem
Rādās, ka futbolistu aplaupīšana/apzagšana spēles laikā vai pēc tās kļūst par ierastu praksi, bet ņemt ģimeni par ķīlniekiem izklausās diezgan baisi.