Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

''Milan'' un ''Monaco'' vienojas par El Šāravi pāreju

Krišs Upenieks

''Milan'' un ''Monaco'' vienojas par El Šāravi pāreju
El Šāravi
Foto: AS Monaco

Francijas ''Ligue 1'' klubs AS "Monaco" vienojies Itālijas Serie A klubu ''Milan'' par 22 gadus vecā ēģiptiešu izcelsmes Itālijas uzbrucēja Stefana El Šāravi iegādi. Pieejamā informācija liecina, ka klubi vienojušies par īres līgumu, kura summa varētu būt divi miljoni eiro.

22 gadus vecais talantīgais priekšējās līnijas futbolists traumu dēļ pēdējo divu sezonu laikā spēlējis ļoti maz. "Monaco" esot gatava galdā likt ap 16-18 miljoniem eiro. Aptuveni tādu summu, visticamāk, ''Monaco'' par El Šāravi samaksās, jo īres līguma summa ir divi miljoni eiro, bet Francijas klubs itāliešiem samaksās vēl 15 miljonus eiro, ja uzbrucējs aizvadīs vismaz 15 spēles.

''Ir lieliska sajūta nonākt šeit. Esmu ļoti laimīgs. Vēlos pateikties ''Monaco'' kluba prezidentam, ka ir devis man šādu iespēju. Ceru, ka aizvadīšu lielisku sezonu ar ''Monaco'' komandu un sniegšu patīkamas emocijas komandas līdzjutējiem,'' pieklājīgs pēc notikušās pārejas bija El Šāravi.

Pagājušajā sezonā ''Milan'' sastāvā El Šāravi laukumā izgāja 18 spēlēs, no kurām 14 pamatsastāvā, un guva trīs vārtus. Kopš 2014. gada futbolists regulāri bijis arī starp Itālijas valstsvienības kandidātiem, bet laukumā izlases rindās izgājis sešās spēlēs.

''France Football'' ziņo, ka ''Monaco'' vēlas pārdot vienu no komandas līderiem Žuau Moutinju, jo viņa gada alga ir trīs reizes lielāka, nekā vadības nospraustie algu griesti jaunajā ekonomiskajā stratēģijā. Moutinju alga ir aptuveni četri miljoni eiro sezonā.

Izmantotie resursi:
El Shaarawy à l’AS Monaco | News | AS Monaco FC
BREAKING NEWS: Monaco sign El Shaarawy from AC...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-14 00:30, pirms 9 gadiem
Vismaz šis transfers ir bez Latvijas expertu drāmas

  -1 [+] [-]

, 2015-07-14 00:56, pirms 9 gadiem
viduvējība.

     [+] [-]

, 2015-07-14 01:59, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: viduvējība.
talants liels,bet nezeeliigi traumatisks un traapijies vaarguljojoshaa komandaa

  +2 [+] [-]

, 2015-07-14 08:36, pirms 9 gadiem
Atceros vinu 12/13, viens no pasaules lielakajiem talantiem, bet nu traumas nelaava atgriezties formaa, zeel.