Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Kavenagi nespēlēs vismaz pusotru mēnesi

Agris Suveizda

Kavenagi nespēlēs vismaz pusotru mēnesi
Fernando Kavenagi
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Bordeaux" uzbrucējs Fernando Kavenagi savainojuma dēļ nespēja pabeigt sestdien notikušo spēli izbraukumā pret "Toulouse", kurā "Bordeaux" piekāpās ar 0:3. Pēc medicīniskās apskates pats Kavenagi izteicās, ka ceļa savainojuma dēļ nespēlēs vismaz pusotru mēnesi.

Sestdien Francijas vicečempioni "Bordeaux" izbraukumā tikās ar "Toulouse" un cieta sāpīgu sakāvi, piekāpjoties ar 0:3. Kā izrādījās zaudējums ir divtik sāpīgs, jo ilgāku laiku nespēlēs uzbrukuma līderis Fernando Kavenagi. Argentīniešu uzbrucējs laukumā devās 58.minūtē, taču savainojuma dēļ to nespēja pabeigt. Tā kā visas trīs maiņas galvenais treneris Lorāns Blāns jau bija izmantojis, komanda palika mazākumā.

"Esmu uztraucies. Nevarēšu spēlēt vismaz sešas nedēļas. Es jūtu, ka, iespējams, celī ir kaut kas lauzts," pēc medicīniskās apskates pesimistiski noskaņots bija Kavenagi, kurš gan noraidīja iespējamību, ka ir sarautas krusteniskās saites, kas nozīmētu vismaz sešu mēnešu spiestu atpūtu bez futbola.

Pēdējās piecās spēlēs Francijas vicečempioni ir sākuši nedaudz buksēt, uzvarot tikai vienreiz (pret "Lorient" ar 1:0), divreiz spēlējot neizšķirti, kā arī divreiz piekāpjoties tiešajiem konkurentiem cīņā par čempionāta medaļām (0:3 pret "Toulouse" un 0:1 pret "Marseille"), turklāt piecās spēlēs kopā gūstot tikai trīs vārtus. Tāpēc īpaši sāpīga var izrādīties komandas uzbrukuma līdera (13 vārti, kas ir patlaban trešais rādītājs "Ligue 1") izkrišana no sastāva. Pēc aizvadītām 27 spēlēm "Bordeaux' turnīra tabulā atrodas tikai piektajā vietā, par sešiem punktiem atpaliekot no līderes "Lyon".

Izmantotie resursi:
ligue1.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 22:14, pirms 16 gadiem
Tas pasliktinās "Bordeaux" iespējas cīnīties par 1. vietu, bet nu tāds ir futbols bez traumām neiztikt.Šogad "Bordeaux"labi izskatijas eirokausos,ceru ka viņiem viss bus ok un Kavenagi atgriezīsies pēc pusmēneša nevis 6 mēnešiem