Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ziani turpmāk spēlēs "Wolfsburg"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ziani turpmāk spēlēs "Wolfsburg"
Karims Ziani
Foto: ITAR-TASS

Vācijas čempioni futbolā "Wolfsburg" savā rīcībā ieguvuši alžīriešu pussargu Karimu Ziani, kurš līdz tam spēlēja Marseļas "Olympique". Pussargs paraksrījis līgumu ar klubu uz četrām sezonām.

"Wolfsburg" iepriekšējā sezonā šokēja daudzus futbola apskatniekus, negaidīti uzvarot Bundeslīgā. Skaidrs, ka šīs panākums sev līdzi nes arī atbildību noturēt labākos komandas spēlētājus, lai arī nākamajā sezonā gūtu panākumus. Klubs pirms gaidāmās sezonas pat mēģinājis ne tikai noturēt labākos, bet arī papildināt sastāvu.

Volfsburgas vienības vadība vienojusies ar franču klubu Marseļas "Olympique" par tās pussarga Karima Ziani iegādi. Lai arī oficiāli transfēra summa netiek atklāta, tiek runāts, ka tā varētu būt ap septiņiem miljoniem eiro. Pats Alžīrijas izlases futbolists parakstījis līgumu ar klubu uz četrām sezonām.

Karims Ziani, lai arī dzimis Alžīrijā, visu savu futbolista karjeru pavadījis Francijā, pārstāvot dažādus šīs valsts klubus - "Lorient", "Sochaux", "Troyes", kā arī "Olympique". Interesanti, ka Marseļas klubu viņš izvēlējies pamest tādēļ, ka galvenais treneris Didjē Dešāms paziņoja, ka šis spēlētājs neiederoties viņa nākotnes plānos. "Wolfsburg" galvenais treneris Armins Vē paziņojis tieši pretējo, sakot, ka Ziani perfekti iederēsies komandas taktiskajos zīmējumos.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-08 11:04, pirms 15 gadiem
Vilkiem labs papildinaajums ...gaidu ar nepacietiibu CL

  +1 [+] [-]

, 2009-07-08 11:05, pirms 15 gadiem
Man patīk Wolfsburg.. 100% vienmēr varēja likt toto uz viņiem, ja speleja savā stadionā...

     [+] [-]

, 2009-07-08 12:45, pirms 15 gadiem
O jā, tas par toto tiesa, kas tiesa
Bet man kkā liekas, ja paliks līderi, tad viņi arī ČL tālu tiks.