Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Leonardu sods par tiesneša grūšanu palielināts līdz 14 mēnešiem

Agris Suveizda

Leonardu sods par tiesneša grūšanu palielināts līdz 14 mēnešiem
Leonardu
Foto: AP/Scanpix

Francijas Futbola federācija savā mājaslapā paziņoja, ka PSG sporta direktoram Leonardu piespriestais sods par tiesneša pagrūšanu ir pagarināts līdz gandrīz 14 mēnešiem jeb līdz nākamā gada 30.jūnijam. Iepriekš Francijas Profesionālās līgas Disciplinārā komiteja brazīlieti bija diskvalificējusi līdz nākamā gada astotajam februārim.

"Francijas Futbola federācijas Apelāciju augstākā komisija nolēma PSG sporta direktoru Leonardu diskvalificēt līdz 2014.gada 30.jūnijam. Lēmums ir sankcijas PSG amatpersonas uzvedībai pēc spēles pret "Valenciennes" šā gada piektajā maijā pret galveno tiesnesi Aleksandru Kastro," teikts federācijas paziņojumā. Atgādinām, ka maija izskaņā Disciplinārā komiteja Leonardu diskvalificēja uz deviņiem mēnešiem, taču PSG sašutums un iesniegtā apelācija tādējādi ir beigusies nevis ar soda samazināšanu, bet tieši pretēji - palielināšanu. Tāpat komisija neatcēla PSG piespriesto lēmumu klubam nosacīti atņemt trīs punktus.

"PSG atzīst Francijas Futbola federācijas Apelāciju komisijas verdiktu saistībā ar PSG sporta direktoru Leonardu un nosacīto punktu atņemšanu. Klubs nožēlo jaunā piespriestā soda bardzību Leonardu, kuram klubs apliecina pilnu uzticību," teikts paziņojumā PSG mājaslapā. Tajā tika piebilsts, ka pēc Apelāciju komisijas lēmuma pamatojuma saņemšanas un izpētīšanas klubs apsvērs turpmākas apelācijas iespējas.

PSG sporta direktors Leonardu saņēma sodu par uzvedību pēc vienas no pēdējām šīs sezonas spēlēm pret "Valenciennes" (1:1), kurā par tiesneša aizskaršanu tika noraidīts PSG kapteinis Tjagu Silva, kurš vēlāk tika diskvalificēts uz divām spēlēm. Pēc mača beigām Leonardu emociju uzplūdā devās skaidroties ar galveno tiesnesi un viņu pagrūda. Lai arī incidents tika nofilmēts, pats brazīlietis nākamajā dienā dievojās, ka viņš nevis tiesnesi pagrūda, bet tika viņam uzgrūsts.

Disciplinārās komitejas lēmums krietni sarežģīja PSG jaunā trenera meklēšanas procesu, jo brazīlietis bija viens no reālākajiem kandidātiem uz Karlo Ančeloti aizstāšanu. Atgādinām, ka par jauno Francijas čempiones PSG galveno treneri kļuva Lorāns Blāns, kurš līgumu noslēdza uz 1+1 gadu. Šajā starpsezonā PSG sastāvu vēl nav papildinājis neviens jaunieguvums, taču pēdējās dienās Itālijas un Francijas prese arvien nopietnāk ziņo par "Napoli" bombardiera Edinsona Kavani iegādi. Urugvajietis Parīzes klubam varētu izmaksāt 64 miljonus eiro.

Leonardu pagrūž tiesnesi

Tjagu Silva tiek noraidīts par tiesneša aizskaršanu

Izmantotie resursi:
Accueil
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 11:44, pirms 11 gadiem
Uzgrūdās protams tīšām, bet nu par kaut cik nopietnu grūdienu to kustību nosaukt var tikai pielietojot zināmu fantāziju. Jā, diskābelis uz gadu ir manāmi pārspīlēti. 2-3 mēneši sezonas laikā būtu vairāk nekā pietiekami.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 12:44, pirms 11 gadiem
mosh drīz jau sāks dot sodus par "ne tādu" paskatīšanos???
Klauni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-07-07 14:37, pirms 11 gadiem
Tas viss ir nieks pret notikušo neticamo ārprātu pagājušajā svētdienā Brazīlijā. Tiesnesis turpat laukumā nodūra spēlētāju, kurš nebija mierā ar piešķirto sarkano kartīti, bet pēc tam skatītāji metot ar akmeņiem nosita šo tiesnesi, nogrieza galvu un uzsprauda laukuma vidū uz mieta.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 21:42, pirms 11 gadiem
prasītos arī otrā virzienā redzamāki sodi - t.i. ja tiesnesis nolaiž pamatīgu lažu, tad arī dot DQ uz pusgadu vai gadu, nevis tikai pateikt fuj, fuj vai nosūtīt pāris spēles patiesāt kādu otro līgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-08 18:36, pirms 11 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Tas viss ir nieks pret notikušo neticamo ārprātu pagājušajā svētdienā Brazīlijā. Tiesnesis turpat laukumā nodūra spēlētāju, kurš nebija mierā ar piešķirto sarkano kartīti, bet pēc tam skatītāji metot ar akmeņiem nosita šo tiesnesi, nogrieza galvu un uzsprauda laukuma vidū uz mieta.
vot ko tu dirs??? vot nedirs??
nopietni?