Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marseļas fanam trīsarpus gadu cietumsods

Marseļas fanam trīsarpus gadu cietumsods
Nekārtības Atletico stadionā spēlē pret Marseļu
Foto: AFP

Spānijas tiesa piespriedusi trīsarpus gadu cietumsodu Marseļas ''Olympique'' fanam Santosam Mirasjerram par viņa līdzdalību nekārtībās Madrides ''Atletico'' stadionā UEFA Čempionu līgas spēles laikā 1. oktobrī.

Santoss kopš 1. oktobra atrodas cietumā Madridē. Viņam pēc spēles tika izvirzītas apsūdzības sabiedrības nekārtību organizēšanā un miesas bojājumu nodarīšanā policistam. Santoss noliedza pirmo apsūdzību, bet otrajā savu vainu atzina.

Madrides tiesas prokurors bija pieprasījis Santosam piešķirt astoņu gadu cietumsodu - četrus gadus par katru no divām epizodēm. Vakar Santoss tika atzīts par vainīgu miesas bojājumu nodarīšanā policistam. Otra apsūdzība tika noraidīta. Santosam piesprieda trīsarpus gadu ilgu cietumsodu.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Krokodils
, 2008-12-06 00:58, pirms 15 gadiem
Parezi dara ka piespriež,bet vajadzēja vairāk, kautkā ar tiem huligāniem jācīnās,mož tgd citi sapratīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 01:25, pirms 15 gadiem
A diez kaa vinji pieradija to ka vins organizeja un ja vinjam ir cietumsods tad tos parejos ari taka vajadzetu sodiit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 01:29, pirms 15 gadiem
Bišku pa traku tas sods manuprāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 01:54, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: A diez kaa vinji pieradija to ka vins organizeja un ja vinjam ir cietumsods tad tos parejos ari taka vajadzetu sodiit.
Rakstā taču ir rakstīts, ka nepierādīja organizēšanu...
Slēpts komentārs: goga papukašvili
, 2008-12-06 02:36, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Paskaidro, lūdzu, savu logiku! Kad futenes fans sasit varas pārstāvi, tas Tev liekas slikti un jānosoda. Savukārt, kad basketbola līdzjutēji, tepat forumā par viedokļu atšķirību viens otram taisās purnu sist, Tev tas šķiet atbalstāmi (vismaz noteikti ne nosodāmi)... Nianse ir sporta veidā?
nu demars jau par to neko nemaz neteica.
o_0
Slēpts komentārs: goga papukašvili
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 12:51, pirms 15 gadiem
VO VO ... siikie Baroneeni un Askuciishi...
tam komandaam ir arii normaali lidizjuteeji un fani kuri normaali var peec zaudeetas speeles parunaaties... bet tie kas tur viens otru sitiis nost parasti ir 12-14 gadus veci beerni! taa ka miers!
, 2008-12-06 13:25, pirms 15 gadiem
Čalis iekritis uz "paraugtiesu", lai tā būtu kā biedējums citiem. Gan jau ka juška nav forša, ņemot vērā, ka tur sita viens otru un policistus apkārt desmitiem, bet jāsēž viņam vienam. Bet nu tas protams neko neattaisno, un jāapkaro tāds huligānisms ir noteikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 17:00, pirms 15 gadiem
Army rakstīja: ko tad vinsh izdariija tam policistam? Kas tas par mentu kuru parasts fanelis njem un sadauza. Mentam ir jaabuut apbrunjotam ja vinsh ko taadu dara, ja nee tad nafig tur liist vispaar
tu aakst nesaproti ka tur to fanu ir 1000 pa visiem kkaa nogaazh to mentu, aplenz, paareejie menti vairs nevar tikt klaat un tad saak sist, nu un tas Santos laikam tur ljoti izlaadeejaas uz vinju
';
, 2008-12-06 17:20, pirms 15 gadiem
Olivjē Žirū. Foto: imago/sportimage/Scanpix
3

Francijas rekordists Žirū pēc "Euro 2024" beigs karjeru izlasē

LETA--AP. Francijas futbola izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Olivjē Žirū pēc šī gada Eiropas čempionāta beigs karjeru valstsvienībā, laikrakstam "L'Equipe" ceturtdien paziņoja spēlētājs.
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.