Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

''PSG'' lūko pēc Turāma un Makeleles

''PSG'' lūko pēc Turāma un Makeleles
Klods Makelele un Lilians Turāms
Francijas izlases treniņa laikā
Foto: AFP

Francijas futbola kluba ''Paris Saint Germain'' vadība nākošās sezonas komandas sastāvu cer papildināt ar diviem Francijas izlases spēlētājiem – Lilianu Turāmu un Klodu Makeleli.

36 gadus vecais Turāms 12 sezonas ir aizvadījis ārpus Francijas – piecus gadus viņš spēlēja Itālijas komandā ''Parma'' un tikpat ilgu laiku pavadīja arī ''Juventus'', bet kopš 2006. gada francūzis aizstāv spāņu ''Barcelona'' komandas krāsas.

Šīs vasaras beigās Turāmam beigsies līgums ar ''Barcelona'' un ''PSG'' kluba vadība ir ļoti ieinteresēta, lai pieredzējušais aizsargs pievienotos Francijas galvaspilsētas klubam.
Arī pats spēlētājs neizslēdz domu atgriezties Francijā.

''Ir nedaudz jāpagaida un tad jau redzēs, kur es spēlēšu nākamajā sezonā'', sacīja Turāms.
Iespējams, ka pēc Eiropas čempionāta es beigšu karjeru, tāpēc nekad neko skaidri nevar zināt. Bet es vēl nedaudz vēlos uzspēlēt.
Vai es varētu atgriezties Francijā? Kāpēc gan nē? Viss ir iespējams'', noslēpumains savos izteikumos palika Francijas izlases aizsargs.

Tāpat tiek runāts, ka ''PSG'' savās rindās labprāt redzētu arī Makeleli, kurš pašreiz pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Chelsea''.
35 gadus vecajam pussargam līgums ar aristokrātiem beigsies nākošajā gadā un tāpēc ''PSG'' kluba vadība cer, ka ''Chelsea'' varētu šosezon pārdot Makeleli, lai piepelnītos, kamēr viņiem vēl ir spēkā līgums.

Vienīgais iemesls, kāpēc ''PSG'' varētu neizdoties iegūt abus augstākminētos spēlētājus, būtu viņu pieprasītās algas, kas franču klubam ļoti uzsistu pa kabatu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-06 11:16, pirms 16 gadiem
Labi aizsardzības tipa spēlētāji

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 11:35, pirms 16 gadiem
Buutu jau ljoti labi papildinaajumi prieksh PSG,lai komandas sniegums peec shiis ne iipashi izdevushaas sezonas uzlabotos Bet vai shie speeleetaaji veeleesies atgriezsties

  -3 [+] [-]

, 2008-06-06 11:59, pirms 16 gadiem
Nu nav titi laba doma Priekš vienas vai 2 sezonam normali, bet jadoma tomer par komandas nakotni, un pirkt 35 un 36.gadus vecos speletajus nav ipaši laba doma... bet nu priekš PSG nav ari slikta

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 18:54, pirms 16 gadiem
Taa butu vel lieliskaka komanda ar tadiem speletajiem.
Gribas jua, lai Tjurams vel kadu sezonu nospelee Barcaa, jo es nezinu, kas bus tad ar aizsardzibu. Makelele ari labs variants un domaju, ka tad kluba limenis paceltos augstaks. Abus speletajus diez vai vares iegut.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 00:08, pirms 16 gadiem
Nu prieksh kam nu..
Bljaaviens nU PSG vadiibai tak beidzot ir jasaak domaat ar galvu prieksh kam vinjiem 35 un 36 gadus veci speleetaaji?
Vinjiem jau taa peedejos gadus ljooti sudiigi iet nu ir jaapeerk speleetaaji ar naakotni nevis jau vechi kas vairs nespelees ilgi!
Par tadu naudu kaa vinji nopirks shos speleetaajus vinji labaak varreja nopirkt piemeeram to pashu Gorkuufu Boku Ben Arfu utt...