Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Kataras emīrs stingri noteicis nepārdot Mbapē, arī Neimārs grasās palikt PSG

Agris Suveizda

Kataras emīrs stingri noteicis nepārdot Mbapē, arī Neimārs grasās palikt PSG
Neimārs un Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas bagātākajā futbola klubā PSG arī pēc nākamā pāreju perioda vajadzētu palikt komandas lielākajām zvaigznēm Neimāram un Kiljanam Mbapē, vēsta L'Equipe. Pārdošanas varbūtību vēl vairāk samazinot Covid-19 pandēmija – "Barcelona" un Madrides "Real" diezin vai būs gatavas šovasar tērēt milzīgas naudas summas.

Gan Neimāram, gan Mbapē līgums ar klubu ir spēkā līdz 2022. gadam, taču abu pašreizējā situācija esot atšķirīga. Tā kā Mbapē ir jaunāks un pats nāk no Parīzes, PSG starp šiem diviem spēlētājiem visdrīzāk priekšroku dotu francūzim, un Kataras emīrs pat esot stingri piekodinājis pasaules čempionu nepārdot ne pie kādiem apstākļiem. Savukārt Neimāru ļoti vēloties atgūt "Barcelona" spēlētāji, un Parīzes klubs būtu gatavs brazīlieti pārdot – taču tikai par atbilstošu cenu, kas tiek lēsta 150-180 miljonu eiro apmērā.

"Barcelona" pašlaik šādu summu maksāt neesot gatava, taču klubam pietuvināti avoti atgādina, ka Katalonijas kluba nostāja varot mainīties ik brīdi – Lionelam Mesi tikai atliktu atgādināt, par Neimāra nepieciešamību. Tikmēr Neimāra pārstāvji sarunā ar L'Equipe bilda, ka Spānijas presē pieaugošajām baumām neesot pamata – nekādu pārrunu ar "Barcelona" neesot. Neimāra puse paredz klusu vasaru un bez kluba maiņas, taču vienlaikus sacīja, ka arī līguma pagarināšana pagaidām neesot dienas kārtībā.

Neimārs un Mbapē PSG rindās aizvada trešo sezonu. 28 gadus vecais Neimārs savainojumu dēļ Francijas čempionātā aizvadījis tikai 52 spēles, gūdams 47 vārtus, bet Čempionu līgā viņa rēķinā ir 17 spēles un 14 vārti. Savukārt 21 gadu vecais Mbapē Francijas čempionātā parīziešu sastāvā piedalījies 76 mačos, gūstot 64 vārtus, kamēr Čempionu līgā viņam 23 spēlēs ir 13 vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...
https://www.getfootballnewsfrance.c...

     [+] [-]

, 2020-04-07 14:36, pirms 4 gadiem
Kas par statistiku,var iedomaties ja vini abi visu karjeru pavadiitu PSG,tas butu kosmos...