Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" izlaiž divu vārtu pārsvaru pret PSG, bet uzvar pēcspēles sitienos

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Barcelona" izlaiž divu vārtu pārsvaru pret PSG, bet uzvar pēcspēles sitienos
Komandas biedri apsveic Lionelu Mesi (vidū) ar vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Parīzē pārbaudes spēli aizvadīja Parīzes "Saint Germain" un "Barcelona". Lai arī viesi otrā puslaika sākumā izvirzījās vadībā ar divu vārtu pārsvaru, PSG līdz pamatlaika beigām izdevās izlīdzināt rezultātu - 2:2. Pēcspēles sitienu sērijā gan ar 4:1 pārliecinoši pārāka bija Barselona.

Jau septītajā minūtē "Barcelona" izvirzījās vadībā – pēc Alekša Sančesa centrējuma neveiksmīgi aizsardzībā nospēlēja Alekss, un bumba nonāca pie Rafinjas. Barselonas B komandas futbolists, kuram šoreiz bija dota iespēja spēlēt pirmajā vienībā, nepalaida garām izdevību, pārspējot Dušezu un izvirzot viesus vadībā. Ar 1:0 "Barcelona" labā pirmais puslaiks arī beidzās. Kopumā PSG spēlēja diezgan miegaini un varēja tikt arī pie lielāka deficīta, ja katalāņi būtu realizējuši kādu no pretuzbrukumiem.

Arī otro puslaiku ar vārtu guvumu uzsāka Barselona. Sako tika fiksēts pārkāpums pret Sančesu, un tiesnesis norādīja uz 11 metru soda sitiena atzīmi. Jāsaka, ka lēmums visticamāk bija nepareizs – Sako bija visai tālu no kontakta ar Sančesu, bet čīlietis nokrita pēc paslīdēšanas uz slapjā laukuma. Pendeli izpildīja Lionels Mesi un nekļūdījās – 2:0. Nedaudz vēlāk 11 metru soda sitiens jau tika piešķirts uz "Barcelona" vārtiem – Montoja nogāza Esekjelu Laveci. Sita Ibrahimovičs un bez problēmām samazināja starpību, gūstot arī savus pirmos vārtus PSG mājas stadionā.

82. minūtē pēc Havjēra Pastores piespēles Kamarā ar galvu panāca 2:2, pabeidzot Parīzes kluba izglābšanos. Pamatlaiks šādi arī beidzās, tādēļ uzvarētāja noskaidrošanai tika izpildīti pēcspēles sitieni. PSG nerealizēja pāris pirmos sitienus, "Barcelona" izvirzījās vadībā ar 3:0, bet uzvaras pendele Pikē kontā – 4:1.

Pamatsastāvi

PSG: Dušezs, Maksvels, Alekss, Sako, Žalē, Rabio, Pastore, Bodmērs, Laveci, Ibrahimovičs, Nene
Barcelona: Valdess, Rafinja, Planass, Pujols, Alvešs, Roberto, Afelajs, Buskets, Masčerano, Mesi, Sančess

Citā spēlē Premjerlīgas čempione Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Wolfsburg". Pa vārtiem Serhio Agvero un Jajas Turē kontā. Savukārt A Sērijas čempione Turīnas "Juventus", divus vārtus gūstot Alesandro Matri, ar 2:0 uzvarēja "Malaga".

SpēleRezultāts
Hamburger SV – Borussia Dortmund0:1
Bayern München – Werder Bremen2:2 (2:4 pēcsp. 11m.)
PSG – Barcelona2:2 (1:4 pēcsp. 11m.)
Wolfsburg – Manchester City0:2
Juventus – Malaga2:0

Izmantotie resursi:
Goal.com

  -3 [+] [-]

, 2012-08-04 23:59, pirms 12 gadiem
Jaunās mājas formas ir ok, bet izbraukuma vispār lieliskas

     [+] [-]

, 2012-08-05 00:12, pirms 12 gadiem
Barca izskatījās labi,jaunie pirmajā puslaikā bija vispār lieliski,kā par brīnumu,kad otrajā puslaikā uzlaida laukumā līderus(Xavi,Piqe,Fabu un Iniestu)spēle pajuka,varēja redzēt,ka puiši tikko no atvaļinājuma,Messi, Alves un Masherano šobrīd izskatās galvastiesu pārāki.
P.S.īpašs stāsts par spēles tiesnesi,Barcai pendeli iedeva vispār par neko,bet PSG tikai tāpēc lai atdotu parādu francūžiem,pēc tādām kļūdām jebkurā nopietnā līgā vairs netiktu pie tiesāšanas

  -1 [+] [-]

, 2012-08-05 00:25, pirms 12 gadiem
Allez Paris Saint-Germain! Mēs gāzīsim kalnus šogad.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-05 10:45, pirms 12 gadiem
JezusKristus rakstīja: Allez Paris Saint-Germain! Mēs gāzīsim kalnus šogad.
Cik Tev bija franču valodā? Iesākumam PSG jāuzvar Francijas līga