Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"St.-Etienne" iegūst Beļģijas izlases uzbrucēju

Agris Suveizda

"St.-Etienne" iegūst Beļģijas izlases uzbrucēju
Kevins Mirallas svin savu vārtu guvumu olimpiskajā turnīrā
Foto: AP

"Ligue 1” pārstāve „Saint-Etienne” pastiprinājusi sastāvu ar 20 gadus veco Beļģijas izlases uzbrucēju Kevinu Mirallu. Ar talantīgo uzbrucēju līgums noslēgts uz četrām sezonām. Līdz šim futbolists aizstāvēja cita franču kluba "Lille” krāsas.

Ieguvusi divus uzbrucējus – Viteku un De Melo -, "Lille” vadība devusi zaļo gaismu Kevina pārejai uz "Saint-Etienne”. Zaļajiem (kluba iesauka) šīs sezonas sākumā tieši uzbrukums sagādājis vislielākās raizes, jo gūt vārtus izdevies tikai vienā spēlē. Arī vakar aizvadītajā principiālajā derbijā pret "Olympique Lyonnais” zaļie palika sausā.

Kevins Mirallas jau 20 gadu vecumā ir Beļģijas izlases sastāvā. Astoņās spēlēs uzbrucējs guvis iesitis divus vārtus. Mirallas tikai nesen atgriezās no Ķīnas, kur piedalījās Olimpiskajās spēlēs Beļģijas izlases sastāvā. Visu savu profesionālo karjeru Kevins aizvadīja "Lilles” rindās, kur nokļuva no Beļģijas kluba "Standard” jauniešu komandas. Savas iepriekšējās komandas labā Kevins 76 spēlēs precīzs bijis desmit reizes.

Izmantotie resursi:
asse.fr

  +1 [+] [-]

, 2008-09-01 21:12, pirms 16 gadiem
Nevareeja to izdariit aatraak, lai vakardienas speelee buutu vareejis piedaliities!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-01 21:15, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Nevareeja to izdariit aatraak, lai vakardienas speelee buutu vareejis piedaliities!

Nestreso.Tāpat Benzema visu izdarītu

  +2 [+] [-]

, 2008-09-01 21:20, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Nestreso.Tāpat Benzema visu izdarītu


Nu, nu! Paskatiisimies, kaa tad Lyon ies, kad Benzema uz kaadu laicinju nebuus speejiigs visu nokaartot! Gaidu sho mirkli... ceru, ka arii sagaidiisu!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-01 21:22, pirms 16 gadiem
Apsveicu ASSE. Labs papildinājums.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-01 21:27, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Nu, nu! Paskatiisimies, kaa tad Lyon ies, kad Benzema uz kaadu laicinju nebuus speejiigs visu nokaartot! Gaidu sho mirkli... ceru, ka arii sagaidiisu!

uz to laiku gan Keita,gan Freds būs veseli+Pikijons būs formā. Redzēsim,redzēsim

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 15:26, pirms 16 gadiem
Prieks ka vieni no maniem 4 favoriitiem francija papildina sastaavu. Nevar jau teikt ka shis buus baigais ieguvums St-Ettienei , bet nu ganjau ka noderees.Cik nu pagajushogad redzeeju ka vinjsh spele nu neko sliktu par vinju nevar teikt , centiigs jau vinjsh ir ljooti, riktiigs ciniitaajs, bet nu veel noteikti ir daudz kur pielikt, cerams ka St-Ettiene shogad vismazchetriniekaa tiks Francija! Domaju ka vinjiem tas ir pa speekam!