Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Ramī: "Īriem labi spēlēja uzbrucējs, devītais numurs. Nezinu, kā viņu sauc"

Rolands Eliņš

Ramī: "Īriem labi spēlēja uzbrucējs, devītais numurs. Nezinu, kā viņu sauc"
Adils Ramī un Šeins Longs
Foto: AFP/Scanpix

Īrijas izlases treneris Mārtins O`Nīls pēc izstāšanās no „Euro 2016” atzina, ka pietrūcis izturēt vēl 6-7 minūtes, lai Franciju sāktu krist panikā, bet franču aizsargs Adils Ramī centās uzslavēt pretinieku uzbrucēju, taču nezināja viņa vārdu.

„Mēs paveicām galveno – uzvarējām!” pēc spēles atzina Adils Ramī, Francijas izlases aizsargs. Viņš nospēlēja visas 90 minūtes, un izrādījās, ka viņš nav zinājis, pret ko tieši spēlē un kas ir viņa galvenais drauds aizsardzībā. Ramī pēcspēles intervijā vēlējās uzslavēt Īrijas uzbrucēju Šeinu Longu, taču nevarēja nosaukt viņa vārdu „Mums neklājās viegli, problēmas radīja, piemēram, īru uzbrucējs ar devīto numuru. Nezinu, kā viņu sauc. Bet mēs otrajā puslaikā sākām ar lielu vēlmi uzvarēt un parādījām raksturu. Uzvarējām 2:1, lai gan rezultātam vajadzēja būt lielākam.”

Ramī brīdinājumu dēļ nevarēs piedalīties ceturtdaļfinālā, taču pauda pārliecību par savas izlases spējām tikt tālāk un sasniegt finālu. Ramī šosezon pārstāvēja „Sevilla” vienību, bet viņa „noslēpumainais pretspēlētājs” Longs ir Īrijas izlases veterāns, kurš valstsvienībai palīdzējis 63 spēlēs un guvis 16 vārtus, bet šobrīd pārstāv Premjerlīgas klubu „Southampton”.

Francijas treneris Didjē Dešāns savukārt apstiprināja, ka jau iepriekš sagaidījis grūtu maču: „Zināju, ka būs ļoti sarežģīti. Kad Īrija izvirzījās vadībā, sajūtas nebija patīkamas. Īri spēlēja ar lielu entuziasmu. Pēc puslaika pārtraukuma mainījām taktiku, lai izdarītu lielāku spiedienu uzbrukumā. Vēlējāmies, lai Grīzmans spēlē tuvāk Žirū, vēlējāmies, lai Komans piedāvā savu ātrumu un labāk izmanto situāciju flangos.”

Mārtins O`Nīls tikmēr pauda acīmredzami sarūgtinājumu par mača iznākumu: „Vilšanās, protams, vilšanās, ņemot vērā, ka pratām izvirzīties vadībā, un paskatoties uz tiem vārtiem, ko ielaidām. Būtu izturējuši vēl 6-7 minūtes, franči būtu sākuši krist panikā. Es gan labi saprotu, ka tas ir ilgs laiks. Mūsu spēlētāji nevarēja atstāt laukumā vēl vairāk spēku – viņi paveica visu, ko varēja. Šajā turnīrā ielikām savā spēlē visu sirdi un dvēseli. Astotdaļfināla sasniegšana ir labs panākums, taču ne tāds, kas ļauj mums pārtraukt centienus sasniegt ko vairāk.”

Francija ceturtdaļfinālā spēlēs ar Anglijas un Islandes izlases dueļa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
UEFA EURO 2016 - UEFA.com

  +2 [+] [-]

, 2016-06-26 22:04, pirms 8 gadiem
Tas tik parāda augstprātīgos frančus
Lai viņus izsit kaut SPA POR vai kas tur būs

  -2 [+] [-]

, 2016-06-26 22:28, pirms 8 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Tas tik parāda augstprātīgos frančus
Lai viņus izsit kaut SPA POR vai kas tur būs
Jā, jā, Portugālei ir viens tāds ļoti bikls un kautrīgs puisis, kurš visiem prasa autogrāfus un piedāvājas, vai nevajag kaut ko palīdzēt.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-26 22:38, pirms 8 gadiem
Pret Longu nopelnīja dzelteno, kas liegs piedalīties nākošajā spēlē! Necemmējies Ramī

     [+] [-]

, 2016-06-26 23:21, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Jā, jā, Portugālei ir viens tāds ļoti bikls un kautrīgs puisis, kurš visiem prasa autogrāfus un piedāvājas, vai nevajag kaut ko palīdzēt.
Pierunāji, lai iet ANG
nezinu sietu no galvas

  +3 [+] [-]

, 2016-06-27 01:59, pirms 8 gadiem
Tas,ka nezināja Longu vēl tā,bet izbrīna gatavošanās spēlei. Parasti nedaudz pastudē ar treneriem pretspēlētājus,kam jāpievērš uzmanība,stiprās vai vājās puses. Priekš tāda līmeņa ļoti dīvaini...

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 05:47, pirms 8 gadiem
mareks69 rakstīja: Tas,ka nezināja Longu vēl tā,bet izbrīna gatavošanās spēlei. Parasti nedaudz pastudē ar treneriem pretspēlētājus,kam jāpievērš uzmanība,stiprās vai vājās puses. Priekš tāda līmeņa ļoti dīvaini...
Pilnīgi piekrītu, turklāt visu spēli tam 9.numuram uz muguras bija arī uzvārds... Acīmredzot smaga neiedziļināšanās no francūžu puses apkārt notiekošajā. Tikai kā duracel baterijas apdulluši skraida!

     [+] [-]

, 2016-06-27 06:20, pirms 8 gadiem
Bloks2 rakstīja: Pilnīgi piekrītu, turklāt visu spēli tam 9.numuram uz muguras bija arī uzvārds... Acīmredzot smaga neiedziļināšanās no francūžu puses apkārt notiekošajā. Tikai kā duracel baterijas apdulluši skraida!
Valodas barjera! Tādu vārdu mesjē Ramī iepriekš bija dzirdējis tikai p0rn0filmās, bet atzīties kautrējās...

     [+] [-]

, 2016-06-27 08:32, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Valodas barjera! Tādu vārdu mesjē Ramī iepriekš bija dzirdējis tikai p0rn0filmās, bet atzīties kautrējās...
Kas Ramī par mesjē? Viņš ir Adils Ahmedovičs.