Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

"Euro 2016" finālā futbolistus ievedīs arī astoņus gadus vecais Krists no Latvijas

Rolands Eliņš

"Euro 2016" finālā futbolistus ievedīs arī astoņus gadus vecais Krists no Latvijas
Portugāles izlases futbolisti un viņu pavadoņi pusfinālā
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Viens no 22 bērniem, kuri šodien UEFA "EURO 2016" finālā ievedīs stadionā Francijas un Portugāles valstsvienību spēlētājus, būs arī Krists Komorovskis no Latvijas, kurš uzvarēja “McDonald’s” kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” atlases sacensībās. Intriga saglabāsies līdz pat vakaram, jo futbolistu, ar kuru kopā viņš dosies laukumā, Krists uzzinās tikai īsu brīdi pirms spēles sākuma.

Parīzē Krists kopā ar tēti ieradās vakar, 9.jūlijā. Pusotras dienas laikā Krists paspējis ne vien sadraudzēties ar citiem programmas dalībniekiem un aplūkot pilsētu, bet pat piedalīties “mazajā finālspēlē”, kas norisinājās starp visiem 22 dalībniekiem. Krists un viņa tētis Kaspars stāsta, ka laiks Parīzē ir labs un atmosfēra starp bērniem – draudzīga. Kopā ar Kristu futbolistus laukumā pavadīs arī bērni no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Kipras, Čehijas, Somijas, Francijas, Vācijas, Itālijas, Maltas, Polijas, Marokas, Slovākijas, Šveices un Lielbritānijas.

Uz Francijas lielāko stadionu “Stade de France” Krists dosies vairākas stundas pirms finālspēles sākuma, kur saņems norādījumus spēlētāju ievešanai laukumā un oficiālo spēlētāju pavadoņa formu. Kuru no spēlētājiem Krists ievedīs laukumā, kļūs zināms īsi pirms spēles sākuma. Visvairāk Krists vēlētos stadionā doties kopā ar Francijas izlases uzbrucēju Dimitrī Pajetu vai Portugāles komandas kapteini Krištianu Ronaldu.

"Euro 2016" fināls norisināsies šodien, 10. jūlijā, plkst. 22:00 pēc Latvijas laika. Seko līdzi Krista piedzīvojumiem Eiropas lielākajā futbola notikumā “McDonald’s” lapā sociālajā vietnē https://www.facebook.com/mcdonalds.... un Instagram https://www.instagram.com/mcdonaldslv/ un uzzini pirmais, kuru spēlētāju Krists pavadīs laukumā.

“Ieved Stadionā Zvaigzni” ir daļa no “McDonald’s” globālās programmas “The Player Escort”, kas sniedz bērniem, vecumā no 6 līdz 10 gadiem, visā pasaulē vienreizēju iespēju iziet laukumā roku rokā ar saviem futbola varoņiem. Šīs programmas pirmsākumi ir meklējami 2002. gada FIFA Pasaules Kausa laikā Japānā un Korejā un piedzīvoja UEFA Eiropas Čempionāta debiju divus gadus vēlāk Portugālē. Kopš tā laika “McDonald’s” ir sniedzis iespēju gandrīz 4000 bērniem no Eiropas spēlēt svarīgu simbolisko lomu pasaules labākajos futbola turnīros.

Informāciju sagatavoja:
Linda Anaite
“McDonald’s” sabiedrisko attiecību konsultante Baltijas valstīs

  +4 [+] [-]

, 2016-07-10 15:36, pirms 8 gadiem
Lieliski, bērnam tas ir fantastisks notikums un cerams arī stimuls, kaut ko pašam dzīvē sasniegt

  +4 [+] [-]

, 2016-07-10 17:02, pirms 8 gadiem
Nu re kaut ko labu arī McDonalds var izdarīt, ne tikai neveselīgu ēdienu tirgot. Malaći, tas tikai apsveicami! Tā turpināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja