Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dzavetjeri: "Motivācijai jābūt visaugstākajā līmenī"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Dzavetjeri: "Motivācijai jābūt visaugstākajā līmenī"
Nunsio Dzavetjēri
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms rītvakar "Skonto" stadionā gaidāmās UEFA Eiropas līgas D grupas spēles starp FK "Ventspili" un "Heerenveen" šovakar preses konferencē situāciju komentēja abu pušu pārstāvji.

Ventspilnieku galvenais treneris Nunsio Dzavetjeri preses konferencē uzsvēra, ka rītdien mūsu komanda laukumā izies kā uz pēdējo kauju: "Šis mums ir intensīvs periods, spēlējam daudz. Taču šādiem mačiem kā rīt traucēt nedrīkst nekas. Spēlētāju motivācijai jābūt visaugstākajai! Sastāvs būs zināms tikai rīt. Nav svarīgi, kādā virknējumā iziesim laukumā, bet gan kā iziesim! Attieksmei jābūt kā pret pirmo un vienlaicīgi pēdējo maču, jāatdod visi spēki!

Par pretiniekiem runājot, "Heerenveen" ir komanda, kas nespēlē pozicionāli, taču holandiešu spēlē ir liela intensitāte. Jāuzmanās, taču arī mums ir savi dūži." Itāļu speciālists arī noteica, ka rītdienas mača sākuma laiks varētu negatīvi ietekmēt skatītāju skaitu tribīnēs: "Dīvaini, ka mums ir ielozētas visas mājas spēles plkst. 22:00, bet izbraukuma mači - divas stundas agrāk. Labāk būtu otrādāk... Arī gaisa temperatūra neveicinās skatītāju nākšanu. Ceru, ka atnāks pēc iespējas vairāk... Katrā ziņā entuziasms un motivācija mums ir visaugstākajā līmenī!"

Ventspilnieku aizsargs Alesandro Zamperini paredzēja smagu cīņu: "Būs grūts mačs. Mums jāsagatavojas pēc iespējas labāk. Pretinieks būs ātrs, tāpēc mums jābūt ļoti uzmanīgiem. Esam daudz pastrādājuši un ticam, ka varam sasniegt pozitīvu rezultātu!"

Savukārt mūsu čempionvienības pussargs Jurijs Žigajevs uzsvēra, ka komanda koncentrējas tikai rītdienas mačam, nevis situācijai turnīra tabulā: "Gatavojamies mačam kā parasti, un, protams, vēlamies uzvarēt - kā jebkuru spēli. Neko mainījuši neesam, bet treniņos atstrādājam nianses, kuras var noderēt. Nedomājam par turnīru kopumā, bet gan tikai par rītdienas spēli. Punktus skaitīsim beigās!"

Pēc preses konferences "Ventspils" aizvadīja treniņu "Skonto" stadionā. Individuāli pa laukuma malu skraidīja Juris Laizāns un Vitālijs Astafjevs - abiem ir mikrotraumas. Savukārt brīvdiena iedota komandas kapteinim Jevgeņijam Kosmačovam, kura ģimenē sagaidīts pieaugums. Pēc iesildīšanās visai plašā ventspilnieku treniņgrupa (bija arī futbolisti, kuri nemaz nav pieteikti Eirokausiem - piemēram, Māris Smirnovs) sadalījās divās komandās un vienā pieskārienā mazā laukumā spēlēja futbolu. Tomēr nekādas norādes par iespējamo pamatsastāvu atstātas netika.

Pirms ventspilniekiem "Skonto" stadions bija "Heerenveen" rīcībā. Holandiešu kluba galvenais treneris Jans de Jonge par mūsējiem preses konferencē izteicās diplomātiski: ""Ventspils" ir ļoti laba komanda ar atzīstamiem rezultātiem Eirokausos šogad. Pret Cīrihi ventspilniekiem bija grūti, jo jau mača sākumā tika ielaisti vārti un vajadzēja atspēlēties. Berlīnē "Ventspils" demonstrēja labu sniegumu, veidojot ātrus un bīstamus pretuzbrukumus. Mums jābūt gataviem par visiem 100%, lai sasniegtu pozitīvu rezultātu. "Hertha" ir laba komanda, taču tai ir grūts periods. Tas nemaina manas domas, ka "Ventspils" nospēlēja labi."

  +8 [+] [-]

, 2009-09-30 23:42, pirms 15 gadiem
Ventspils vidējā līnija ir gandrīz kā LV izlasei...
Heerenveen nepaņems vairāk kā vienu punktu šajā spēlē...
Tā, dotajā brīdī, ir 16. spēcīgākā komanda Nīderlandē...

SEŠPADSMITĀ!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-30 23:44, pirms 15 gadiem
Nesaprotu kapec lai nebutu motivacijas.. Tagad klubā speletajiem ir tada motivacija ka nekad.. Paradit Ventspils vardu Eiropā.. pašiem paradiit sevi Eiropā..

  +3 [+] [-]

, 2009-10-01 00:26, pirms 15 gadiem
taadas iespeejas speeleetaajiem, kaa veel nekad cerams ka neviens no aukstuma nenobiisies un stadions buus vismaz 80 % pilns

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 00:41, pirms 15 gadiem
No visas sirds novēlu rīt izcīnīt uzvaru pie pēc iespējas pilnākām tribīnēm.

     [+] [-]

, 2009-10-01 10:17, pirms 15 gadiem
Vai nav kāda info, cik biļešu jau izpirkts, vai ir vēl biļetes pa 3 un 5 Ls?