Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

G grupa: ''Sevilla'' sagrauj ''Rangers'', ''Unirea'' - pirmais punkts

G grupa: ''Sevilla'' sagrauj ''Rangers'', ''Unirea'' - pirmais punkts
"Sevilla" futbolisti Luiss Fabiano un Didjē Zokora atzīmē vārtu guvumu mačā pret "Rangers"
Foto: PA Wire

Šodien UEFA Čempionu līgas G grupas spēlēs Spānijas ''Sevilla'', otrajā puslaikā gūstot četrus bezatbildes vārtus, svinēja uzvaru ar 4:1 pār ''Rangers'', savukārt ''Unirea'' un ''Stuttgart'' cīņa noslēdzās neizšķirti 1:1.

''Rangers'' - Sevilla''

Spēles sākumā nedaudz aktīvāki bija mājinieki, kuri veica dažus sitienus pa pretinieku vārtiem, kuri gan nebija precīzi un rezultāts atklāts netika. Spēles 14.minūtē izdevība radās Kanutem, kurš gan arī nespēja to realizēt, jo lieliski vārtos darbojās ''Rangers''' vārtsargs. Kopumā gan pirmajā puslaikā nekas ievērojams netika paveikts - abas komandas vairāk vai mazāk cīnījās laukuma vidusdaļā un divi bīstamākie momenti radās viesiem, kuri gan tos nespēja izmantot un pirmais puslaiks noslēdzās 0:0.

Otrais puslaiks izrādījās drausmīgs ''Rangers'' futbolistiem. 25 minūšu laikā ''Sevilla'' futbolisti guva četrus bezatbildes vārtus un nokļuva vadībā ar 4:0, praktiski jau garantējot sev trīs punktus šajā cīņā. Spēles 50.minūtē rezultātu atklāja Konko. Pēc šī vārtu guvuma vēl ''Rangers'' bija iespēja gūt vārtus, taču tā netika izmantota, jo veiksmīgi vārtos darbojās ''Sevilla'' vārtsargs. 64.minūtē Adriano guva otros vārtus, bet vēl pēc tam vienpadsmit minūšu laikā Luišs Fabiano un Kanute guva vēl divus vārtus, tādējādi panākot jau graujošu rezultātu - 4:0. Spēles turpinājumā gan ''Rangers'' vienus vārtus atguva, bet tas arī bija viss, uz ko šajā cīņā ''Rangers'' bija spējīgi un cīņa noslēdzās ar pārliecinošu ''Sevilla'' uzvaru 4:1.

Unirea - Stuttgart

Nedaudz interesantāks pirmais puslaiks izvērtās ''Unirea'' - ''Stuttgart'' spēlē, kur jau piektajā minūtē viesi izvirzījās vadībā, kad tie veiksmīgi izmantoja vienu no saviem momentiem gūt vārtus un izvirzīties vadībā. Arī puslaika turpmākajās dažās minūtēs aktīvāki bija viesi, taču tie nespēja realizēt savus vārtu gūšanas momentus un rezultāts nemainījās. Līdz puslaika beigām arī nevienai no komandām gūt vārtus neizdevās, taču spēle bija daudz saspringtāka un vārtu gūšanas momentiem bagātāka.

Otrais puslaiks uzreiz iesākās ar mājinieku uzbrukumu un vārtu guvumu, tādējādi panākot visā spēlē neizšķirtu - 1:1. Līdz otrā puslaika vidum abas komandas uzbruka un neviena nevēlējās padoties un tās vēlējās izcīnīt uzvaru, bet līdz spēles 70.minūtei rezultāts nemainījās un joprojām bija 1:1. Līdz spēles beigām abas komandas turpināja spēlēt līdzīgā garā, mēģinot apdraudēt vārtus, taču tām neizdevās gūt tos un spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

UEFA Čempionu līga. Grupu turnīrs. G grupa. 2.kārta

''Rangers'' - ''Sevilla'' 1:4 (0:0) (Novo 88'; Konko 50', Adriano 64', Luišs Fabiano 72', Kanute 74')
''Unirea'' - ''Stutgart'' 1:1 (0:1) (Varga 48'; Tasci 5')

G grupa

VKomandaSUNZV.A.P
1.Sevilla22006:16
2.Stuttgart20202:22
3.Unirea20111:31
4.Rangers20112:51

Izmantotie resursi:
uefa.com