Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSV fani saņem sodu par nekārtībām Londonā: aizliegts apmeklēt nākamo izbraukuma maču

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

PSV fani saņem sodu par nekārtībām Londonā: aizliegts apmeklēt nākamo izbraukuma maču
Eindhovenas PSV līdzjutēji "Emirates" stadionā. Foto: Reuters/Scanpix

Berlīne, 27.okt., LETA--DPA. Nīderlandes futbola klubam Eindhovenas PSV par fanu izraisītām nekārtībām piespriests naudassods un liegums iegādāties biļetes uz nākamo izbraukuma maču, ceturtdien paziņoja Eiropas Futbola asociāciju apvienība (UEFA).

PSV fani iepriekšējā kluba izbraukuma spēlē UEFA Eiropas līgā pret angļu vienību Londonas "Arsenal" stadionā lauza krēslus, meta dažādus priekšmetus un izraisīja nekārtības, par ko klubam UEFA piespriedusi arī 40 000 ASV dolāru lielu sodu.

Tāpat PSV nākamo 30 dienu laikā jāsazinās ar "Arsenal" un jāvienojas par nodarīto zaudējumu segšanu.

Jau vēstīts, ka "Arsenal" pirms nedēļas Eiropas līgas A apakšgrupas līdervienību cīņā savā laukumā pieveica PSV ar 1:0 (1:0).

Eindhovenas fani nedrīkstēs ierasties uz apakšgrupas pēdējo izbraukuma maču 3.novembrī pret norvēģu "Bodo/Glimt".

Pēc četrām spēlēm "Arsenal" kontā ir 12 punkti un garantēta vieta izslēgšanas mačos. Otrā ar septiņiem punktiem grupā ir PSV, četri punkti un trešā vieta pašlaik ir "Bodo/Glimt", bet viens punkts un pēdējā pozīcija "Zurich" vienībai no Šveices.

Piektās kārtas mači tiks aizvadīti šodien, kad PSV savā laukumā uzņems "Arsenal", bet "Zurich" mājās spēlēs ar "Bodo/Glimt".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-10-27 20:10, pirms gada
Vienīgājam likās dīvaini? Eiropas komandas, Eiropās asociācija,bet naudas soda dolāros?