Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pārceltā "Arsenal" un PSV Eiropas līgas spēle notiks oktobra nogalē

Agris Suveizda

Pārceltā "Arsenal" un PSV Eiropas līgas spēle notiks oktobra nogalē
Granits Džaka. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēle, kurā ceturtdien Anglijas vienībai Londonas "Arsenal" būtu jātiekas ar Eindhovenas PSV no Nīderlandes, pārcelta uz 20.oktobri, ziņo UEFA.

Abu komandu mačs pārcelts trūkstošo policijas spēku dēļ, kas saistīts ar Lielbritānijas karalienes Elizabetes II nāvi. Tāpat Anglijas premjerlīga piekritusi pārcelt 19.oktobrī "Arsenal" paredzēto maču ar čempionvienību Mančestras "City". Šī spēles norises laiks tiks paziņots vēlāk.

"UEFA vēlas pateikties premjerlīgai un klubiem par pretimnākšanu, kas ļāvis Eiropas līgas spēli pārcelt drošības apsvērumu dēļ," teikts UEFA paziņojumā. UEFA Eiropas līgas grupu turnīru "Arsenal" pagājušajā nedēļā uzsāka ar uzvaru viesos, 2:1 pieveicot šveices komandu "Zurich", bet PSV citā A grupas mačā savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Bodo"/"Glimt" no Norvēģijas.

Jau vēstīts, ka Elizabetes II bēru dēļ atceltas divas no deviņām šīs nedēļas nogales Anglijas futbola premjerlīgas spēlēm - svētdien Londonas "Chelsea" nevarēs savā laukumā uzņemt "Liverpool" un Mančestras "United" mājās necīnīsies ar Līdsas "United". Lēmums atcelt spēles pieņemts pēc konsultācijām ar klubiem, policiju, vietējām drošības konsultatīvajām grupām un citām iesaistītajām pusēm.

Karaliene Elizabete II mūžībā devās ceturtdien 96 gadu vecumā. Balmoralas muižā Skotijā mirušās karalienes valsts bēres notiks nākamajā pirmdienā, 19.septembrī plkst.11 (plkst.13 pēc Latvijas laika) Vestminsteras abatijā. Pēc karalienes nāves tika atceltas iepriekšējā nedēļas nogalē paredzētās Anglijas futbola premjerlīgas septītās kārtas spēles.

Izmantotie resursi:
LETA