Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu un Varāns izlaidīs Čempionu līgas spēli pret "Galatasaray"

Agris Suveizda

Ronaldu un Varāns izlaidīs Čempionu līgas spēli pret "Galatasaray"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" rītvakar UEFA Čempionu līgā uzņems Stambulas "Galatasaray", taču mačā nevarēs piedalīties komandas līderis Krištianu Ronaldu un centra aizsargs Rafaels Varāns.

"Krištianu rīt nevarēs spēlēt," Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti preses konferencē apstiprināja, ka Ronaldu, kurš paceles cīplsas savainojuma dēļ bija zem lielas jautājuma zīmes, rīt laukumā tomēr nedosies. "Viņam ir neliela problēma. Rīt viņš sāks darboties laukumā [treniņos], un redzēsim, vai viņš būs gatavs spēlēt sestdien."

"Ronaldu ir pārslogots, taču mums ir pārliecība, ka viņš sestdien varēs spēlēt pret Valjadolidas "Real". Taču viņš noteikti nespēlēs Karaļa kausā pret "Xativa", jo ir diskvalificēts," Ančeloti turpināja. "Varānam nevajadzēs operāciju – medicīnas personāls to izslēdza. Dosim viņam brīvas 10-12 dienas, lai pārliecinātos, ka viņa ceļgals neiekaist."

Krištianu Ronaldu savainojumā iedzīvojās aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Madrides "Real" izbraukumā ar rezultātu 5:0 sagrāva "Almeria". Ronaldu guva vienus vārtus, taču jau 54.minūtē savainojuma dēļ tika nomainīts. Tobrīd rezultāts joprojām bija 1:0.

Spānijas čempionātā Madrides "Real" ar 34 punktiem 14 spēlēs ieņem trešo vietu, no līderēm "Barcelona" un Madrides "Atletico" atpaliekot attiecīgi par sešiem un trim punktiem. Čempionu līgā madridieši ar desmit punktiem četrās spēlēs ieņem pirmo vietu un uzvaras gadījumā jau rīt garantēs iekļūšanu astotdaļfinālā. Krištianu Ronaldu šosezon Spānijas čempionātā 14 spēlēs ir guvis 17 vārtus, bet Čempionu līgā ir izcēlies astoņas reizes.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

  +1 [+] [-]

, 2013-11-26 18:02, pirms 11 gadiem
Vakar treniņā ar nepilnu slodzi trenējās arī Sami Kedira un Fabiu Koentrau, kuri nav iekļauti sastāvā rītvakara spēlei

Cik man zināms, Kediram ir krusteniskās plīsums un ārā uz pus gadu, tāpēc, nedomāju ka viņš vispār būtu jāpiemin pie apraksta par spēli vai tiem, kas nebūs pieteikti... un no kurienes info vispār, ka viņš trenējās?

     [+] [-]

, 2013-11-26 18:08, pirms 11 gadiem
reddots rakstīja:
Nedaudz pārpratu treniņa atskaiti. Netrenējās gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-26 19:31, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: CR var iedot atpuutu,riit buus japaluuko,kaa izskatas Beils,kad CR nav uz laukuma
Kam Beils dos piespeles?
Benzema tpt garam sitis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-26 20:04, pirms 11 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kam Beils dos piespeles?
Benzema tpt garam sitis
Gan jau, ka meginas pats iesist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja