Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pirlo savainojuma dēļ nepalīdzēs "Juventus" ČL izšķirošajā mačā

Rolands Eliņš

Pirlo savainojuma dēļ nepalīdzēs "Juventus" ČL izšķirošajā mačā
Andrea Pirlo (centrā) atstāj laukumu
Foto:AFP/Scanpix

Turīnas „Juventus” futbola klubs tuvākajā laikā būs spiests iztikt bez pussarga Andrea Pirlo pakalpojumiem, kurš guva ceļgala savainojumu svētdienas spēlē.

Čempionu līgas B grupā sagaidāma ļoti sīva cīņa par otro vietu, uz kuru vēl pretendē „Juventus” un Turcijas „Galatasaray”. Pēdējā, sestajā kārtā dāņu klubs "Kobenhavn" spēlēs ar Madrides „Real”, bet „Juventus” aizvadīs izšķirošo maču ar „Galatasaray”.

Turīnas klubam gan šajā spēlē nāksies iztikt bez sava vidējās līnijas spēlētāja un saspēles veidotāja Andrea Pirlo, kurš aizvakar guvis savainojumu. Spēlē pret „Udinese Calcio” Pirlo gūtās traumas dēļ tikai nomainīts jau mača pirmajā pusē, taču nesen veiktās medicīniskās pārbaudes noteikušas, ka itāļu pussargam laiciņu bez futbola būs jāiztiek.

Līdz ar to Pirlo arī nebūs spējīgs piedalīties mačā pret „Galatasaray”, kurā izšķirsies, vai „Juventus” iekļūs ČL astotdaļfinālā. Lai arī oficiāls atgriešanās datums vēl nav paziņots, tiek lēsts, ka Pirlo varētu nespēlēt līdz pat janvāra vidum. Vēlējumu izveseļoties pēc iespējas ātrāk jau nosūtījusi Pirlo bijusī komanda "Milan".

34 gadusw vecais Pirlo ir divkārtējs Čempionu līgas uzvarētājs (abas reizes ar „Milan”) un viņš bijis iekļauts pamatsastāvā visās 15 „Juventus” Čempionu līgas spēlēs pēdējo divu sezonu laikā.

Tikmēr „Juventus” valdes priekšsēdētājs Džuzepe Marota paziņojis, ka klubam nav nepieciešamības pastiprināt
savu sastāvu ziemas transfēru periodā un jauni futbolisti netiks iegādāti. Tā vietā tiks pagarināti līgumu ar esošajiem spēlētājiem un meklēti jauni talanti. „Juventus” šobrīd ieņem pirmo vietu Itālijas čempionātā.

ČL B grupa

VKomandaUNZVAP
1.Real Madrid41018:513
2.Juventus1319:86
3.Galatasaray1137:144
4.Kobenhavn1134:114

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2013-12-03 12:14, pirms 11 gadiem
Laba zina prieksh Drogba & co!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-03 12:26, pirms 11 gadiem
Hmmm... man gan šķiet, ka "Kobenhavn" vairs nav nekādu izredžu, jo savstarpējos dueļos ar "Juve" un "Galatasaray" viņiem ir sliktāki rādītāji. Maksimums, ko var dabūt Dānijas klubs, ir 7 punkti. Lai kā arī beigtos spēle starp "Juve" un "Galatasaray", kāda no šīm komandām dabūs vismaz 7 punktus (abas ar šādu rādītāju finišēt nevar), līdz ar to "Kobenhavn" var pacīnīties vienīgi par 3.vietu - vietu Eiropas līgā.

P.S. FORZA JUVE!!!

     [+] [-]

, 2013-12-03 14:20, pirms 11 gadiem
AndrisO rakstīja: Hmmm... man gan šķiet, ka "Kobenhavn" vairs nav nekādu izredžu, jo savstarpējos dueļos ar "Juve" un "Galatasaray" viņiem ir sliktāki rādītāji. Maksimums, ko var dabūt Dānijas klubs, ir 7 punkti. Lai kā arī beigtos spēle starp "Juve" un "Galatasaray", kāda no šīm komandām dabūs vismaz 7 punktus (abas ar šādu rādītāju finišēt nevar), līdz ar to "Kobenhavn" var pacīnīties vienīgi par 3.vietu - vietu Eiropas līgā.

P.S. FORZA JUVE!!!
Vaitad kaut kur savādāk rakstīts ?

     [+] [-]

, 2013-12-04 08:09, pirms 11 gadiem
"Juventus" ir garš rezervistu soliņš, tāpēc nekāda stresa. Galvenais ir spēlēt ar maksimālu atdevi. Pēc idejas "Juventus" pietiek ar neizšķirtu.