Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Bumbu vajadzēja kontrolēt vairāk"

Andris Liepa
Andris Liepa

Hidinks: "Bumbu vajadzēja kontrolēt vairāk"
Gūss Hidinks
Foto: ITAR-TASS

Vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē Londonas “Chelsea” savā laukumā ar 1:0 uzvarēja Turīnas “Juventus”. Pēc mača “Chelsea” galvenais treneris Gūss Hidinks izteicās, ka viņa komandai vajadzējis vairāk kontrolēt bumbu, it sevišķi spēles beigu daļā.

“Chelsea” treneris Gūss Hidinks: “Esmu apmierināts ar rezultātu, bet visā visumā apmierināts tomēr neesmu. Mēs sākām labi, bet pēc vārtu guvuma atkāpāmies pārāk dziļi laukumā iekšienē. Mums bija arī pārāk lieli intervāli starp aizsardzību un vidējo līniju, kas “Juventus” ļāva izvērsties. Viņi radīja briesmas, un mēs bijām nobažījušies. Tomēr 100% iespēju izlīdzināt rezultātu viņiem nebija. Guvām ļoti labus vārtus, taču drošības sajūtai vajadzēja vismaz vēl vienus. Būsim godīgi – mača izskaņā mums bija problēmas. Mums joprojām jāpiestrādā pie bumbas kontroles, pat tik līdzīgu pretinieku spēlēs. “Juventus” ir grūts pretinieks, bet tik un tā uzskatu, ka bumbu vajadzēja kontrolēt vairāk – spēles beigas šajā ziņā man nepatika.”

“Juventus” treneris Klaudio Ranjeri: “Jāsaka, ka esmu ļoti laimīgs par to, kā šeit tiku uzņemts. Mani šeit nav aizmirsuši. Aizvadīju šeit četrus gadus, un man tas periods patika. Vēlos pateikties par uzņemšanu šodien. Par rezultātu – izbraukumā gūti vārti šādā mačā būtu labāks iznākums. Gribējām no paša sākuma spēlēt augstā tempā, taču tas nenotika, jo “Chelsea” to neļāva. Man šķita, ka neitralizējām viņus un devāmies uzbrukumā. Ja būtu ielaiduši otros vārtus, tas mūsu uzdevumu padarītu vēl grūtāku.”

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 11:36, pirms 15 gadiem
Hidinks izvilks Chelsia liidz finaaliem!

     [+] [-]

, 2009-02-26 12:02, pirms 15 gadiem
finaals ir reaals

  -1 [+] [-]

, 2009-02-26 12:53, pirms 15 gadiem
lai arii man Juve simatizee krietni vairaak par Chelsiju, tomeer jaasaka, ka Juve baigi bezzobaini uzbruka. Viduszonaa veel kaut cik tureeja bumbu, bet pie pretinieku vaartiem vieniigais nopietnais moments bija peedeejaa minuutee, kad Nedveds uzsita gar pashu stangu

     [+] [-]

, 2009-02-26 14:00, pirms 15 gadiem
neviena no komandām neparādīja diezko labu sniegumu. Juventus kļūdījās aizsardzībā un Chelsea to izmantoja. bet pati spēle bija vienkārsi, kā iesildīsanās. pilna brāķu, nekvalitatīva. abām komandām bija problēmas laukumā. Juvei kārtīgi jāstrādā pie aizsardzības. vienu dienu viņi nospēlē spoži nākamo guļ. vakar viņi gulēja. Nedveds vakar bija vienkārsi kā mironis. Sisoko pieļāva tik daudz kļūdu, kā abas komandas kopumā nepieļāva. kā arī trūka aktīvā Kamoranezi malā. cerams viņs atveseļosies ātri. nu un Amauri arī nebija lielisks.
Chelsea nebija stabili manuprāt. būtībā aizsardzībā spēlēja labi, pilnībā neitralizēja Amauri un Del Piero. sitienu momentu nebija Juvei. bet nu laukuma vidus daļā Chelsea zaudēja Juvei pilnībā. kā arī Juve izskatījās ātrāka.