Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Šlask" galvenais treneris uzskata, ka "Riga" uzvarējusi pelnīti, bet gaida atbildes spēli Vroclavā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Šlask" galvenais treneris uzskata, ka "Riga" uzvarējusi pelnīti, bet gaida atbildes spēli Vroclavā
Foto: Riga FC

Trešdienas vakarā UEFA Konferences līgas kvalifikāciju ar uzvaru sāka "Riga", kas otrās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā ar 1:0 pieveica Polijas vicečempioni Vroclavas "Šlask". Sāncenšu galvenais treneris Jaceks Magiera uzskata, ka zaudējums bijis pelnīts.

""Riga" izcīnīja pelnītu uzvaru. Mēs pirmajā puslaikā bijām pārāk stresaini. Nākamajās 45 minūtēs jau izskatījāmies labāk. Zaudējums Rīgā, bet gaidām revanšu Vroclavā," preses konferencē teica Jaceks Magiera. "Mums visvairāk pietrūka vēsa prāta. Bieži zaudējām bumbas uzreiz pēc saņemšanas. Varējām tikt pie neizšķirta, bet ar saviem momentiem nerīkojāmies efektīvi."

Ja Virslīgas sezona šķērsojusi ekvatoru, "Riga" pēc 23 spēlēm atrodoties otrajā vietā, tad Polijas Ekstraklase startēja tikai pagājušajā nedēļā. "Šlask" atklāšanas spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Gdaņskas "Lechia", bet svētdien gaida izbraukums pie Glivices "Piast". Galvenais treneris norādīja, ka atbildes spēlē priekšā būs smags uzdevums, taču par to viņš sāks domāt tikai pēc dueļa pret "Piast". "Pavisam noteikti svētdien nespēlēsim ar tādu sastāvu, kāds bija Rīgā. Atgriežoties mājās, sapratīsim, kuri futbolisti ir par 100% gatavi svētdienas spēlei."

"Spēles sākumā bijām pārāk atbrīvoti. Tā droši vien bija pati lielākā problēma. Otrajā puslaikā parādījām, ka varam būt pārliecināti un ka varam cīnīties pret viņiem. Domāju, Vroclavā parādīsim, ka esam laba komanda," teica Polijas sudraba medaļnieces vārtsargs Rafals Leščinskis.

     [+] [-]

, 2024-07-25 14:31, pirms 2 mēnešiem
Mēs jau esam uzzinājuši ko pretinieku treneris domā, tomēr ne ko Rīgas.