Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vengers: “Romā atliks iesist vienus vārtus”

Andris Liepa
Andris Liepa

Vengers: “Romā atliks iesist vienus vārtus”
Arsēns Vengers
Foto: AP

Jau ziņojām, ka vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē Londonā vietējais “Arsenal” ar 1:0 uzvarēja “Roma” futbolistus. “Arsenal” treneris Arsēns Vengers izteicies, ka iekļūšanai nākamajā kārtā visticamāk pietiks ar vieniem izbraukumā gūtiem vārtiem.

“Arsenal” treneris Arsēns Vengers: “Esmu laimīgs par mūsu sniegumu, taču mums bija iespējas iesist vairāk nekā vienus vārtus. Taču labi, ka neielaidām – ja izbraukumā gūsim vienus vārtus, domāju, ar to vajadzētu pietikt. Mūsu ātrumi pirmajā puslaikā sagādāja viņiem problēmas, bet otrā puslaika pirmajās 20 minūtēs mums bija iespēja pēc iespējas. Premjerlīgā spēles ir aizvērtas, jo pretinieki atsakās no atklāta futbola un ieslēdzas savā laukuma pusē. Savukārt šī bija tāda spēle, kad, tiekot pie bumbas, abas komandas metās uzbrukumā. Līdz atbildes mačam mums pa vidu vēl ir trīs spēles. Ja turpināsim tikpat lielā ātrumā zaudēt spēlētājus savainojumu dēļ, tad mums varētu klāties grūti.”

“Roma” treneris Lučāno Spaleti: “Esmu pārliecināts, ka atbildes spēle būs pavisam citādāka. Pirmajā puslaikā izdarījām ļoti maz ko, un “Arsenal”, par spīti runām par tās krīzi, bija labā formā un spēlēja ātri. Viņi spēlēja labi un uzvarēja pelnīti, pat neskatoties uz to, ka otrajā puslaikā pielikām. Tieši otrais puslaiks dod mums cerības, domājot par atbildes maču. Mēs nejutāmies labi saspēlējoties, jo “Arsenal” mūs ātri un kvalitatīvi presingoja. Mūsu sliktais pirmā puslaika sniegums deva pretiniekam pārliecību. Kad mums tomēr izdevās izdarīt spiedienu, tas uzreiz deva labumu, tā varētu būt laba mācība, domājot par otro spēli. Toti? Pēc spēles viņam nekas nesāpēja, tomēr varēja redzēt, ka viņš nav savā labākajā formā, gluži tāpat kā vēl pāris spēlētāji.”

Izmantotie resursi:
bbc.com
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:29, pirms 15 gadiem
Zinot Arsenal nestabilo sniegumu šajā sezonā - grūti būs Romā

     [+] [-]

, 2009-02-25 13:53, pirms 15 gadiem
Nekas gan jau buss Ok .......nospeles labi un Arsenal tiks talak

     [+] [-]

, 2009-02-25 14:47, pirms 15 gadiem
pietiks ja iesitiis 1 bet ielaidiis 3

     [+] [-]

, 2009-02-25 15:49, pirms 15 gadiem
14-ais rakstīja: pietiks ja iesitiis 1 bet ielaidiis 3
Saki,ka tas bija joks,lai neuzskatītu tevi par dumāku!