Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vai "Panathinaikos" turpinās pārsteigt?

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Vai "Panathinaikos" turpinās pārsteigt?
"Panathinaikos" futbolisti
Foto: digitale

Šovakar UEFA Čempionu līgā tiks aizvadītas vēl četras astotdaļfināla spēles. Spāņu "Villarreal" plkst. 21.45 savā laukumā uzņems vienu no lielākajām šī turnīra pārsteigumu autorēm grieķu "Panathinaikos".

Kā komandām klājies līdz šim?

"Panathinaikos" pirms turnīra nekādā gadījumā netika pieskaitīti pie favorītiem, pie tam arī izloze nebija labvēlīga, jo pretī stājās tādas komandas kā "Werder" un "Inter". Sākums patiešām bija ļoti neveiksmīgs, jo pirmo punktu izdevās iegūt tikai trešajā kārtā pret "Werder" - 2:2. Tas izrādījās kļuva par sākumu lieliskajam "Panathinaikos" finiša spurtam. Grieķu klubs uzvarēja visās atlikušajās trijās grupu turnīra spēlēs (3:0 "Werder", 1:0 "Inter", 1:0 "Anorthosis"), pie tam pamanījās neielaist nevienus vārtus, kas ļāva komandai izcīnīt pat pirmo vietu grupā. Vietējā čempionātā "Panathinaikos" atrodas "tikai" otrajā vietā, no "Olympiakos" atpaliekot jau 11 punktus.

"Villarreal" futbolisti tika ielozēti E grupā kopā ar "Manchester United", "Celtic" un "Aalborg". Spāņi demonstrēja ļoti stabilu sniegumu, ātri nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēlēs, bet uzvarēt cīņā par pirmo vietu grupā viņiem neizdevās, jo mazliet pārāki bija "Manchester United". Kopumā "Villarreal" izcīnīja divas uzvaras, trīs reizes nospēlēja neizšķirti, kā arī vienu reizi zaudēja (0:2 pret "Celtic"). Spānijas čempionātu "Villarreal" uzsāka ļoti veiksmīgi, taču tagad komanda atkritusi jau uz ceturto vietu, no trešajā vietā esošās "Sevilla" atpaliekot par trīs punktiem.

Komandu sastāvi

Abas komandas šovakar nebūs optimālajā sastāvā, jo ir gan savainotie, gan diskvalificētie futbolisti. "Villarreal" savainojumu dēļ šovakar nevarēs palīdzēt Gonzalo Rodrigezs, bet Huans Kapdevila un Gils Franko nevarēs spēlēt diskvalifikācijas dēļ. "Panathinaikos", visticamāk, nāksies iztikt bez Gjanisa Gumasa, Gabriela un Kristosa Melisisa. Tāpat diez vai spēlēs arī Lukas Vintra un Marselo Matoss.

Iespējamie komandu sākumsastāvi:
Villarreal: Diego Lopez, Javi Venta, Godin, Fuentes , Bruno/Angel, Senna, Eguren, Cazorla, Pires/Cani, Llorente, Rossi
Panathinaikos: Galinovic, Sarriegi, Goumas/Moon, Simao, Spiropoulos, Gilberto, Karagounis, Ivanschitz, Nilsson, Salpingdis, Mantzios.

Pelegrini pieprasa uzvaru

"Villarreal" galvenais treneris Manuels Pelegrini pirms pirmās astotdaļfināla spēles izteicies, ka neuzskata, ka viņa komanda ir izteikta favorīte šajā pārī, taču pieprasa no saviem futbolistiem savā laukumā noteikti uzvarēt. "Panathinaikos" galvenais treneris Henks ten Kate uzslavējis "Villareal" spēlētājus, sakot, ka tieši viņi ir šī pāri favorīti, bet uzskata, ka arī viņa komanda vēl var sagādāt kādu pārsteigumu.

Izmantotie resursi:
uefa.com
goal.com
sportingreece.com

  -2 [+] [-]

, 2009-02-25 14:54, pirms 15 gadiem
Protams ka neee.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja