Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fērgusons: "Godīgi sakot, nezinu, ko darīt ar tik daudz uzbrucējiem"

Agris Suveizda

Fērgusons: "Godīgi sakot, nezinu, ko darīt ar tik daudz uzbrucējiem"
Divu vārtu autors Havjers Ernadess kļuva par spēles galveno varoni
Foto: AP/Scanoix

Anglijas futbola kluba Mančestras "United" galvenais treneris Alekss Fērgusons pēc vakardienas spēles UEFA Čempionu līgā (3:2 pret "Braga") izteicās, ka viņam nav ne jausmas, kā izmantot visus četrus uzbrucējus. Fērgusons uzslavēja Havjeru Ernandesu, kurš turpina progresēt un kurš devis Fērgusonam nopietnas pārdomas par sastāvu.

"Čičarito man ir sagādājis labu problēmu. Jāatzīst, ka viņš ir licis man padomāt. Viņš, Robins van Pērsijs, Veins Rūnijs un Denijs Velbeks...Godīgi sakot, nezinu, ko ar viņiem darīt," teica Fērgusons. "Čičarito visu laiku progresē. Viņš spēlē ar lielu entuziasmu, trenējas lieliski un nepārtraukti, un viņa gūto vārtu procents ir fantastisks. Toms Kleverlijs otrajos vārtos atdeva ļoti labu piespēli, bet Čičarito kustība aiz aizsargiem bija satriecoša."

Fērgusons komentēja arī slikto spēles sākumu - "Braga" jau 20.minūtē atradās vadībā ar 2:0. "Šosezon savā laukumā tā spēlējam visu laiku - sākam slikti, ielaižam vārtus un tad cīnāmies, lai glābtu spēli. Un to mūsu labā dara priekšējās līnijas spēlētāji. Daudzie ielaistie vārti dara bažas, bet man ir jāsaka, ka mūsu sniegums šovakar bija satriecošs. Spēlējām fantastisku futbolu, darbojāmies ļoti labā tempā un radījām daudz iespēju. Panācām rezultātu, kādu lielākā daļa pēc tāda sākuma no mums nebūtu gaidījusi," teica treneris.

Fērgusons nepiekrita, ka pie sliktā sākuma bija vainojams nepieredzējušais malējais aizsargs Aleksandrs Bitners un balsta pussargs Maikls Keriks, kurš darbojās sev neierastajā centra aizsarga pozīcijā. "Domāju, ka izdarījām pareizi, atpūtinot Rio Ferdinandu un Patrisu Evrā. Pirmajos vārtos tā nebija Kerika vaina. Viņš visu darīja labi. Manuprāt, jums vajadzētu palūkoties uz kopainu - Rio vecumu. Mums svētdien priekšā ir liela spēle pret "Chelsea", tad vēlreiz pret "Chelsea" trešdien un sestdien pret "Arsenal". Mūsu grafiks ir ļoti smags, un ir svarīgi izmantot komandu, kas mums ir pieejama. Labi, šobrīd bez Vidiča, Džounsa un Smolinga Kerika likšana aizsardzībā nav tas labākais, bet viņš savu darbu veic labi," Fērgusons turpināja.

Izmantotie resursi:
Official Manchester United Website

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 21:55, pirms 12 gadiem
tad jaatdod kads uzbrucejs skonto