Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

EL 1/8 finālā ''Arsenal'' pret ''Sporting'' un Mančestras ''United'' pret ''Real Betis''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

EL 1/8 finālā ''Arsenal'' pret ''Sporting'' un Mančestras ''United'' pret ''Real Betis''
Brunu Fernandišs, Markuss Rešfords un Freds mačā pret "Barcelona". Foto: Reuters/Scanpix

Šodien notikušajā UEFA Eiropas līgas astotdaļfinālu izlozē noskaidrojās, ka Anglijas Premjerlīgas vadošie klubi Londonas ''Arsenal'' un Mančestras ''United'' attiecīgi spēkosies pret Lisabonas ''Sporting'' un Seviljas ''Real Betis''.

Premjerlīgas līdervienība Londonas ''Arsenal'', kas Eiropas līgas pārspēļu kārtu varēja izlaist kā grupas uzvarētāja, astotdaļfinālā cīnīsies pret Portugāles klubu Lisabonas ''Sporting'', kas pārspēlēs divu spēļu summā ar 5:1 sakāva dāņu ''Midtjylland''.

Otra turnīrā piedalošā Anglijas komanda Mančestras ''United'' vakar ar 2:1 un divu spēļu summā ar 4:3 apspēlēja ''La Liga'' grandu ''Barcelona'', bet šodien izlozē tika pie citas Spānijas komandas. Erika ten Hāga padotie astotdaļfinālā spēkosies pret Seviljas ''Real Betis''. Spāņi grupu turnīrā triumfēja C apakšgrupā.

Itālijas titulētākā komanda Turīnas ''Juventus'', kas pārspēlēs satrieca Francijas ''Nantes'', astotdaļfinālā spēkosies pret Bundeslīgas klubu ''Freiburg''.

Žuzē Morinju vadītā Itālijas galvaspilsētas komanda izlozē tika pie pretinieces no Spānijas – ''Real Sociedad''.

Vakar pendelēs pārspēļu kārtu pārvarējušais Ukrainas grands Doneckas ''Shakhtar'' astotdaļfinālā spēkosies pret Nīderlandes ''Eredivisie'' čempionāta pašreizējo līderi Roterdamas ''Feyenoord''.

Astotdaļfinālu pirmās spēles paredzētas 9. martā, bet atbildes mači tiks aizvadīti nedēļu vēlāk – 16. martā.

UEFA Eiropas līgas astotdaļfināli

PārisPāris
Union Berlin – Royale Union SGSporting – Arsenal
Sevilla – FenerbahceMan. United – Real Betis
Juventus – FreiburgRoma – Real Sociedad
Bayer – FerencvarosShakhtar – Feyenoord

  +2 [+] [-]

, 2023-02-24 15:04, pirms gada
Man UTD Tikai uz priekšu!

  +1 [+] [-]

, 2023-02-24 16:51, pirms gada
...noslaucīt spāņu klubus...futbols un kausi ir radīts tikai Anglijas klubiem!!!!..punkts...pat nemēģinat čiepstēt...drīkst tikai piekrist manam viedoklim..pretēji domājošiem būs sankcijas

     [+] [-]

, 2023-02-24 19:27, pirms gada
cesinieks777 rakstīja: ...noslaucīt spāņu klubus...futbols un kausi ir radīts tikai Anglijas klubiem!!!!..punkts...pat nemēģinat čiepstēt...drīkst tikai piekrist manam viedoklim..pretēji domājošiem būs sankcijas
Par ko Tu vispār runā? Vienam Madrides Real ir tik pat Čempionu līgas kausu cik visiem Angļu klubiem kopā, arī Eiropas Līgā Spāņu klubi ar atrāvienu ir labākie. Angļu klubi pat nav tie kuri visbiežāk spēlē šo sacensību finālos.

     [+] [-]

, 2023-02-24 21:28, pirms gada
Protams, MU atkal tika visspecigakais iespejamais pretinieks. Ok, ari Real Sociedad butu tada pasa limena.
Neveicas ar izlozi ka jau ierasti un nekadu sastava rotesanu te atlauties nevares, ja grib tikt talak. Baidos, ka var nepietikt speka maucot 4os turniros saja sezonas faaze.
GGMU

     [+] [-]

, 2023-03-09 16:37, pirms gada
Kas ir SeviLJa ?!? Ir Seviļa un MaĻorka , nevis SeviLJa un Maljorka

     [+] [-]

, 2023-03-09 17:14, pirms gada
Otra turnīrā piedalošā Anglijas komanda Mančestras ''United'' vakar ar 2:1 un divu spēļu summā ar 4:3 apspēlēja ''La Liga'' grandu ''Barcelona'', bet šodien izlozē tika pie citas Spānijas komandas.

Kas par nax ir šis . Vakar spēlēja pret fcb un šodien izloze 🤦🏽‍♂️🤣😂