Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" minimāla uzvara pār "Real Sociedad", "Bayer" sagrauj "Shakhtar"

"Manchester United" minimāla uzvara pār "Real Sociedad", "Bayer" sagrauj "Shakhtar"
"Manchester United" futbolisti priecājas par vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas A apakšgrupā šovakar tika aizvadītas divas spēles. "Old Trafford" stadionā vietējais "Manchester United" ar 1:0 uzveica "Real Sociedad", savukārt Leverkūzenē "Bayer" ar 4:0 sakāva Doņeckas "Shakhtar".

Spēle Mančesterā sākās ar ātru vārtu guvumu. Jau otrajā minūtē pa vārtu stabu trāpīja Rūnijs, un bumba, atlecot no spāņa Injigo Martinesa, ielidoja čīlieša Klaudio Bravo sargātajos vārtos. Laukuma saimnieki turpināja uzbrukt, vairākas reizes nokļūstot aizmugurē, bet vienā no ofensīvām vārtu priekšā līdz bumbai aizsniegties nespēja Havjers Ernandess. 20.minūtē Ernandess guva vārtus, tomēr līnijtiesnesis signalizēja par kārtējo aizmuguri.

Viesi tikmēr ieskrējās palēnām, kuru uzbrukums tā pa īstam spēja uzņemt apgriezienus vien perioda izskaņā – 43.minūtē Antuāns Grjezmans ar lielisku izpildītu soda sitienu satricināja vārtu stabu, mājiniekiem vien atviegloti nopūšoties.

Jau pirmajā puslaikā komandas pa abām tika pie piecām dzeltenajām kartītēm – lai gan spēli par asu nevarēja dēvēt, spēlētāju emocijas bija diezgan sakāpinātas, un mača galvenais tiesnesis Bass Nijhuiss ar kartītēm neskopojās.

Otrā puslaika sākumā viesi krietni kāpināja tempu, 15 minūšu laikā tomēr nespējot tikt tuvāk par trāpījumu pa vārtu stabu – izcēlās Alberto de la Bella. Atlikušajā laikā iniciatīvu pārņēma Mančestras futbolisti, uzbrukumā spējot sarūpēt virkni labu vārtu gūšanas momentu, tomēr Deivida Moiza vadītos futbolistus apturēja vārtu stabs, kā arī "Real Sociedad" aizsargu un vārtsarga pašaizliedzīgā spēle. Dažās epizodēs laukuma saimnieki uzbrukumā paskopojās ar savstarpējām piespēlēm, tomēr mača iznākumā "Manchester United" tika pie kārotajiem trim punktiem.

"Bayer" ar 4:0 sakauj Doņecku

Mačs Leverkūzenē arī sākās ar mājinieku dominanci, ko gan vārtu guvumā "Bayer" futbolisti neprata uzreiz pārvērst. Gan laukuma saimnieki, gan viesi no Doņeckas paguva apmainīties uzbrukumiem, līdz 22.minūtē mača rezultātu atklāja "Bayer" uzbrucējs Stefans Kīslings.

Pirmajā puslaikā kopumā dominēja "Bayer", tomēr arī viesi prata radīt vārtu gūšanas momentus, labākajā no tiem Aleksam Tešeiram trāpot pa vārtu tīklu no ārpuses.

Otrajā puslaikā laukuma saimnieki turpināja kontrolēt spēli, Andreja Pjatova sargātajos vārtos raidot vēl trīs bumbas. Kīslings jau pirmajās minūtēs nopelnīja iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu, Simonam Rolfesam sitot nekļūdīgi, bet 57.minūtē 3:0 panāca Sidnijs Sems. 72.minūtē Kīslings guva savus otros vārtus spēlē, rezultātu padarot pagalam nepieklājīgu – 4:0.

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Manchester United – Real Sociedad1:0 (1:0)Injigo Martiness 2' (s.v.)
Bayer – Shakhtar4:0 (1:0)Kīslings 22' 72' Rolfess 50' (11m) Sems 57'
VKomandaSUNZVAP
1.Manchester United32106:37
2.Bayer32018:56
3.Shakhtar31113:54
4.Real Sociedad30031:50
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-23 23:42, pirms 11 gadiem
Ja paši nevar iesist tad vismaz pretinieki palīdz MU

  -1 [+] [-]

, 2013-10-23 23:45, pirms 11 gadiem
Rūnijs ZVĒRS!

     [+] [-]

, 2013-10-23 23:46, pirms 11 gadiem
vieniigais kas var sapist toto ir tikai MU

  +1 [+] [-]

, 2013-10-23 23:47, pirms 11 gadiem
Lai gan pati spēle bāla tomer, ļoti daudz neizmantotu momentu. Pietrukst Fergusona.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-23 23:52, pirms 11 gadiem
3 punkti un tas ir pats galvenais. Realizācija piekliboja un uz maiņu nebija neviens uzbrucējs. Moizam šis gads būs ļoti smags. Bet mans uzskats ,ka skotam jānostrādā vismaz divi gadi , lai vispār kaut ,ko spriedelēt....Es nekur nesteidzos

  +5 [+] [-]

, 2013-10-23 23:52, pirms 11 gadiem
ronaldo12 rakstīja: zhel tos cilvekus ,kas tere lielu naudu un iet uz mu spelem. Nu nav tur ko redzet, galigi garlaicigi.
To sauc par savas komandas atbalstīšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-24 01:09, pirms 11 gadiem
Kam garlaicīgi, var arī neskatīties. Viena no skatāmākajām spēlēm šosezon United izpildījumā. Tiem kam gribās Moizu ārā nāksies ilgi gaidīt, jo klubs viņam dos laiku noteikti. Pagaidām Moiza lielākais feils bija transfēru logs. Principā spēlē ar Fergusona spēlētājiem. Būtībā jāmaina viss komandas kodols, CB pāris jauns jāizvēlas, varbūt arī jauns LB pēc sezonas jāmeklē, centrs jāuzlabo, jaunu wingeri vajag Janga vietā, citiem vēl spēle zem Moiza taktikām nevedas un ir jāaizvieto, tā kā šosezon varat vien droši piebremzēt ar cerībām.

     [+] [-]

, 2013-10-24 08:31, pirms 11 gadiem
tempijs rakstīja: 1. Pagaidām Moiza lielākais feils bija transfēru logs.
2. Principā spēlē ar Fergusona spēlētājiem. Būtībā jāmaina viss komandas kodols,

3. CB pāris jauns jāizvēlas,
4. varbūt arī jauns LB pēc sezonas jāmeklē, centrs jāuzlabo, jaunu wingeri vajag Janga vietā, citiem vēl spēle zem Moiza taktikām nevedas un ir jāaizvieto, tā kā šosezon varat vien droši piebremzēt ar cerībām.
1. Tikai ar to nenodarbojās Moizs, bet Vudvords
2. Tātad SAF spēlētāji, ar ko izcīnījāt titulu ar 11 p pārsvaru, uzreiz ir miskaste un Moizam vajag pilnīgi jaunu sastāvu? Way to go. Nez kpc tad Rūniju nepārdod uzreiz, bet sūta Mourinju un Čelsī tālāk.
3. Kā tad tur angļu nākotnes cerības Smolings un Fils Barēzi Džounss?
4. Par LB piekrītu, bet centram tak Moizs pats par 27 M paņēma Feleinī?

     [+] [-]

, 2013-10-24 09:45, pirms 11 gadiem
Jāatzīst, momentu bija ļoti daudz! Kopumā skatāma spēle, bet jā, kaut kā smagi pietrūkst, laikam jau tiešām vidējās līnijas spēlētāju. Kagawa bez spēļu prakses švaks palicis, kaut arī īsti tā joprojām nav iespēlējies MU sastāvā. Par Jangu runājot, ta jā, nav viņš vairs tas kas bija pāris gadus atpakaļ, bet jaunu spēlētāju viņa vietā domāju ka nepirks, ir takš Januzaj. Moizs nemāk sakarīgi veikt maiņas, bet tas arī saprotams, iepriekš 9 (laikam) gadus pavadījis Evertonā, katru spēlētāju pārzin visos sīkumos utt, bet MU viss jauns. Kā jau "Stredi" minēja, MU īstie fani visu šo saprot un atbalsta komandu.

     [+] [-]

, 2013-10-24 10:24, pirms 11 gadiem
Skatījos tikai online kanālu. Kas notika ar Šahtar, tādu sagrāvi viņi sen nebija piedzīvojuši, cik atceros. Lai gan, nekādas lielās cerības viņiem nebija vasarā izpārdodod visus līderus.

     [+] [-]

, 2013-10-24 10:27, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: 1. Tikai ar to nenodarbojās Moizs, bet Vudvords
2. Tātad SAF spēlētāji, ar ko izcīnījāt titulu ar 11 p pārsvaru, uzreiz ir miskaste un Moizam vajag pilnīgi jaunu sastāvu? Way to go. Nez kpc tad Rūniju nepārdod uzreiz, bet sūta Mourinju un Čelsī tālāk.
3. Kā tad tur angļu nākotnes cerības Smolings un Fils Barēzi Džounss?
4. Par LB piekrītu, bet centram tak Moizs pats par 27 M paņēma Feleinī?
1. Moizam bija jāidentificē savi mērķi jau labu laiku pirms transfēru loga beigām nevis jācenšas tikt pie viena un tad domāt par nākamo.
2. SAFam bija savas taktikas un attiecīgi cilvēki komandā bija iepirkti viņa vajadzībām, atnāca Moizs un var redzēt, ka atsevišķiem cilvēkiem spēle nevedās zem viņa. Nav uzreiz viss sastāvs jāmaina. Un nevajag salīdzināt Fērgiju ar Moizu, Fērgijs vinētu trofejas pat ar sētas puikām.
3. CB komandā ir pietiekami, bet viņi ir jāiespēlē.
4. Fellaini viens pats neatrisinās visas CM problēmas, vasarā bija reporti, ka Moizs vēlas vismaz 2, labākajā gadījumā 3.

     [+] [-]

, 2013-10-24 10:30, pirms 11 gadiem
Pēdējo spēļu lielākā MU problēma - nespēja gūt otros vārtus un piebeigt intrigu. Pret svētajiem tas diemžēl atspēlējās. Labā ziņa, ka momenti kopumā bijuši pietiekami daudz un arī spēle aizsardzībā kļuvusi daudz labāka par sezonas sākumu.