Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gibraltāra klubs iesildās, Kosovas komanda astoņu pozitīvu pārbaužu dēļ atkal nespēlē

Agris Suveizda

Gibraltāra klubs iesildās, Kosovas komanda astoņu pozitīvu pārbaužu dēļ atkal nespēlē
Foto: Lincoln Red Imps

Jau otro reizi dažu dienu laikā atlikta UEFA Eiropas līgas priekšsacīkšu kārtas spēle Gibraltārā starp vietējo "Lincoln Red Imps" un Kosovas "Prishtina". Gibraltāra varas iestādes atkal uzskatīja, ka spēles aizvadīšana nav iespējama Covid-19 draudu dēļ.

Spēlei sākotnēji bija jānotiek otrdien, taču "Prishtina" komandā tika atklāti septiņi pozitīvi Covid-19 gadījumi. Cīņa tika pārcelta uz šo vakaru, un "Lincoln Red Imps", gaidot oficiālu lēmumu, pat izgāja laukumā iesildīties, tomēr bija praktiski skaidrs, ka spēle nenotiks. Brīnumi izpalika – Gibraltāra varas iestādes spēli atlika vēlreiz.

"Prishtina" savā paziņojumā vēstīja, ka visu dienu pavadījusi viesnīcā, centusies darīt visu iespējamo, lai pierunātu UEFA šo spēli aizvadīt, un pat piedāvājusi 11 futbolistu pamatsastāvu, piekrītot spēli aizvadīt bez maiņām. Tiesa gan, ari vienam spēlētājam no šā vienpadsmitnieka tika atklātas pozitīvas analīzes, tādējādi kopējo gadījumu skaitu palielinot jau līdz astoņiem. Kosovas klubs arī uzsvēra, ka lēmumu neaizvadīt spēli arī šoreiz pieņēma Gibraltāra varas iestādes, nevis UEFA.

Pagaidām nav zināms, vai UEFA mēģinās spēli pārcelt vēlreiz vai tomēr piespriedīs "Prishtina" tehnisko zaudējumu. Šā pāra uzvarētājai jau ceturtdien jāaizvada nākamā spēle, Eiropas līgas pirmajā kvalifikācijas kārtā uzņemot Luksemburgas "Union Titus Petange". Zīmīgi, ka visiem trim Kosovas klubiem bijušas problēmas ar Covid-19 pārbaudēm. Čempione "Drita" pozitīvu gadījumu dēļ saņēma tehnisko zaudējumu Čempionu līgas priekšsacīkšu kārtas finālā, bet "Giljami" pārceltajā spēlē tomēr uzveica Sanmarīno "Tre Penne" (3:1).

Pašlaik nav zināms – atkārtota pārcelšana vai tehniskais zaudējums - vēl viena dueļa liktenis. Pozitīvas Covid-19 analīzes bijušas arī Slovākijas čempionei Bratislavas "Slovan", kuras spēle izbraukumā pret Fēru salu KI ir atlikta jau divreiz. Šā pāra veiksminiecei trešdien jāviesojas pie Šveices čempiones Bernes "Young Boys".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FCPrishtin...

     [+] [-]

, 2020-08-22 20:20, pirms 4 gadiem
Spēlē notiks jebkuros apstākļos
Bij tāda filma pērnajā gadsimtā

     [+] [-]

, 2020-08-22 21:22, pirms 4 gadiem
Ar nepacietību gaidu Nāciju līgas nāves grupas spēles!
3.septembrī lai visi kuri tiek ielaisti Daugavas stadionā, tur arī tiek!!!
Ar atbalsta atribūtiku: bungām, taurēm un saviem dzeramajiem un uzkodām,!