Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" Čempionu līgā pieejami tikai 11 laukuma spēlētāji no pirmās komandas

Agris Suveizda

"Real Madrid" Čempionu līgā pieejami tikai 11 laukuma spēlētāji no pirmās komandas
Karims Benzemā. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas superklubs "Real Madrid" parīt Bergamo aizvadīs UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmo spēli pret "Atalanta" un laukumā dosies ievērojami novājinātā sastāvā.

Madrides klubs paziņoja 19 spēlētāju sastāvu, kas gatavojas rītvakara mačam, un tajā nav arī uzbrukuma līdera Karima Benzemā, kurš tomēr nav paguvis atgriezties ierindā. 33 gadus vecais francūzis šosezon 28 spēlēs, ieskaitot visus turnīrus, ir guvis 17 vārtus.

Bez Benzemā "Real Madrid" nāksies iztikt arī bez Serhio Ramosa, Edena Azāra, Marselu, Dani Karvahala, Federiko Valverdes, Rodrigu, Alvaro Odriosolas un Edera Militau. 19 spēlētāju virknējumā iekļauta arī virkne otrās komandas futbolistu.

No pirmās komandas laukuma spēlētājiem Zinedina Zidāna rīcībā palikuši tikai 11. Tie ir aizsargi Rafaels Varāns, Načo un Ferlāns Mendī, pussargi Toni Kross, Lūka Modričs, Kazemiru un Isko, kā arī uzbrucēji Marko Asensio, Vinisiuss, Mariano Diass un Lukass Vaskess, kurš var spēlēt arī malējā aizsarga pozīcijās.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...

     [+] [-]

, 2021-02-22 23:01, pirms 3 gadiem
Sportacentrs autori ir nepārspejami. Uzraksti ludzu,kapēc nav pieejami? Covid,traumas,pohas??? Kāpēc ir jāmin?

     [+] [-]

, 2021-02-22 23:11, pirms 3 gadiem
Kad tad ir spēle? Ievadā min, ka parīt, bet pirmajā teikumā jau rītvakar.