Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Flora" pirmais punkts Eirokausos, "Roma" pilnīga izgāšanās Norvēģijā – 1:6

Rolands Eliņš

"Flora" pirmais punkts Eirokausos, "Roma" pilnīga izgāšanās Norvēģijā – 1:6
Žuzē Morinju spiests noskatīties, kā kārtējos vārtus svin "Bodo/Glimt" futbolisti. Foto: EPA/Scanpix

UEFA Konferences līgā grupu turnīra trešajā kārtā Igaunijas komanda "Flora" viesos pret Kipras "Anorthosis" spēlēja neizšķirti, iegūstot pirmo punktu tabulā, savukārt pilnīgas drausmas Norvēģijā sagaidīja Žuzē Moriņju trenēto "Roma", kas zaudēja "Bodo/Glimt" ar 1:6.

"Flora" izbraukuma mačā pret "Anorthosis" pirmajā pusstundā nokļuva iedzinējos ar 0:2, kas vedināja uz trešo zaudējumu trīs grupu turnīra spēlēs. Taču šoreiz Tallinas komanda parūpējās par pretējo un ar vārtu guvumiem 38. minūtē un 80. minūtē izcīnīja neizšķirtu.

Izkļūšana no grupas gan tāpat ir tālu, jo B grupā gan "Partizan", gan "Gent" ir pa pieciem punktiem vairāk, turklāt savstarpēja spēle šovakar, taču "Flora" saglabā trešo vietu grupā, jo "Anorthosis" ir sliktāka vārtu statistika.

Abus vārtus "Flora" sastāvā šodien guva Rauno Sapinens, Nīderlandes augstākajā līgā savus spēkus izmēģinājis uzbrucējs, kurš ar 18 vārtu guvumiem 23 spēlēs ir trešais labākais vārtu guvējs šosezon Igaunijā.

Itālijas pazīstamā komanda "Roma" pirmajās divās spēlēs bija guvusi pārliecinošas uzvaras, bet šodien devās tālā izbraukumā uz Norvēģiju, kur aiz Polārā loka sacentās pret "Bodo/Glimt" vienību. "Roma" spēlēja ar ne tuvu savu labāko sastāvu. Sākumsastāvā devās tikai divi spēlētāji, kuri pirms dažām dienām bija pamatsastāvā pret "Juventus", taču vairāki devās uz maiņu.

Norvēģijas klubs savus pretiniekus par to sodīja ļoti bargi, sagādājot "Roma" otru lielāko zaudējumu Eirokausos. "Bodo/Glimt" guva divus ātrus vārtus, uz ko gan atbildēja Karless Peress, atgriežot "Roma" spēlē. Rezultāts 2:1 saglabājās līdz 52. minūtei, kad "Roma" jau bija veikusi vairākas maiņas, un 21 gadu vecais norvēģis Eriks Botheims guva savus otros vārtus, panākot 3:1.

"Roma" sūtīja laukumā arī Abrahamu un Pelegrīni, taču sekoja pilnīgas draumas. Deviņu minūšu intervālā "Bodo/Glimt" iesita vēl trīs vārtus, un rezultāts kļuva neiedomājamais 6:1 Norvēģijas komandas labā, kurai divus vārtus guva arī Solbakens. Morinju trenera karjerā šī ir pirmā reize, kad viņa komanda oficiālā mačā ielaidusi sešus vārtus.

Zaudējumu šajā līgā cieta arī Morinju bijusī komanda "Tottenham", kas Nīderlandē ar 0:1 piekāpās "Vitesse", vienīgos vārtus ielaižot 78. minūtē.

UEFA Konferences līga, 21. oktobra spēles

KomandasRez.KomandasRez.
HJK-Maccabi Tel Aviv0:5Alashkert-LASK0:3
Anorthosis-Flora2:2Bodo/Glimt-Roma6:1
Copenhagen-PAOK1:2Feyenoord-Union Berlin 3:1
Maccabi Haifa – Slavia Prague1:0Mura-Rennes1:2
Qarabag-K. Almaty 2:1Vitesse-Tottenham1:0
Basel-Omonia22:00Cluj-AZ Alkmaar22:00
CSKA Sofia-Zorya22:00Jablonec-Randers22:00
Partizan-Gent22:00Slovan-Red Imps22:00

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

  -2 [+] [-]

, 2021-10-21 22:46, pirms 3 gadiem
pilnīgas drausmas.eliņberšonberj,tu tak esi jocīgs

     [+] [-]

, 2021-10-22 10:08, pirms 3 gadiem
Manšķiet,ka Maurinjo tā pazemots nav bijis vēl nekad.Bodo/Glimt spēlēja lieliski.