Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" faniem uzbrūk Lionas bārā

Andrejs Siliņš

"Tottenham" faniem uzbrūk Lionas bārā
Foto: AP/Scanpix

Pirms ceturdiena gaidāmās cīņas UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēļu atbildes mačā pret "Lyon" trim angļu kluba "Tottenham Hotspur" līdzjutējiem vakars beidzies slimnīcā pēc tam, kad pret tiem veikts uzbrukums kādā no Lionas bāriem.

Kā ierasts, līdzjutēji ierodas spēles norises vietā vismaz dienu agrāk, un tā darījuši arī Totenhemas kluba atbalstītāji. Trešdienas vakaru aptuveni 150 angļi nolēmuši pavadīt Lionas bārā "Smoking Dog Pub", kas lepojas ar angļu tradīcijām. Kādā brīdī bārā ienākuši agresīvi noskaņoti personāži, nodevuši nacistu sveicienus un ar līdzi paņemtajiem galdiem un krēsliem sākuši dauzīt stiklus. Tāpat bārā iemests uzliesmojošs objekts.

Sākotnēji agresīvi noskaņotie huligāni no bāra ārpuses mēģinājuši sadauzīt necaursitamo stiklu, bet paši nav nākuši bārā iekšā, notikumus atceras žurnālists Kristians Rednedžs, kurš devies līdzi "Hotspur" līdzjutējiem. "Tad uz mirkli viss nomierinājās. Bet viņi ieradās otro reizi, un viss sākās no jauna. Trīs "Tottenham" līdzjutēji guva savainojumus un tika nogādāti slimnīcā. Vienam no viņiem savainota tika galva, bet to, cik nopietni tas ir, nezinu."

Pirms nedēļas Totenhemā "Hotspur" svinēja panākumu ar rezultātu 2:1, un šovakar atbildes spēlē noskaidrosies, kura komanda dosies uz nākamo izslēgšanas spēļu kārtu.

Novembrī "Hotspur" līdzjutējiem uzbruka Romā, kad komanda viesojās pie "Lazio". "Visiem vēl svaigā atmiņā bija Romas gadījums. Ikviens saprata, ka tas ir nopietni," emocijas atcerējās Rednedžs.

Izmantotie resursi:
BBC

  +4 [+] [-]

, 2013-02-21 11:42, pirms 11 gadiem
tas ir slimi! Saprotu, ja pretinieku fanus nomētātu ar olām, krāsu pildītiem baloniem, veciem tomātiem, kaut fekāliju maisiņiem, lai smieklīgi un mazliet pazemojoši, bet ne jau, lai bez maz cilvēkus nosistu!

  +4 [+] [-]

, 2013-02-21 12:26, pirms 11 gadiem
green street holigans točna šo filmu aizvakar nostijos !! kas nav redzējuši nostieties !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-02-21 13:15, pirms 11 gadiem
Domājiet sakritiba ? Visur angļi dabūj bietē. Necieš angļus neviens..

  +4 [+] [-]

, 2013-02-21 13:30, pirms 11 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Domājiet sakritiba ? Visur angļi dabūj bietē. Necieš angļus neviens..
Ar angļiem šajā gadījumā maz sakara. Spurs ir klubs ar pamatīgu Londonas ebreju fanu bāzi, ja kas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-21 15:44, pirms 11 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Ar angļiem šajā gadījumā maz sakara. Spurs ir klubs ar pamatīgu Londonas ebreju fanu bāzi, ja kas
Itkä jau tä Yid Army un kä tur viss veesturiski radies nemaz nezinu, bet nemaz neliekas, ka Spurs bütu vairäk ebreju izcelsmes liidzjuteeji kä citiem. Cik zinu tad Tottenhema ir loti multikulti.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-21 16:55, pirms 11 gadiem
Green street hooligans filma gan nav par Spurs, bet gan par West Ham faniem. Kuriem ir leģendāras attiecības ar Millwall firmas puišiem!

     [+] [-]

, 2013-02-21 17:37, pirms 11 gadiem
SportEXperts rakstīja: Ir divas filmas.
taa otra fufelis..jaskatas tikai pirma

     [+] [-]

, 2013-02-21 19:43, pirms 11 gadiem
ir ir viniem lielakaa dala ir zidi. to ar naglijaa uzsver visi!
Muss rakstīja: Itkä jau tä Yid Army un kä tur viss veesturiski radies nemaz nezinu, bet nemaz neliekas, ka Spurs bütu vairäk ebreju izcelsmes liidzjuteeji kä citiem. Cik zinu tad Tottenhema ir loti multikulti.