Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fērgusons: "Pirms tikšanās ar Mourinju būs jāpasūta labs vīns"

Agris Suveizda

Fērgusons: "Pirms tikšanās ar Mourinju būs jāpasūta labs vīns"
Alekss Fērgusons un Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Šodien UEFA mītnē Nionā notika Čempionu līgas 1/8 fināla izloze. Tajā kopā tika savests Madrides "Real" un Mančestras "United". Līdz ar to kādreizējā "United" superzvaigzne Krištianu Ronaldu varēs spēlēt pret bijušo klubu, un īpaša atkalredzēšanās gaidāma arī starp galvenajiem treneriem Aleksu Fērgusonu un Žuzē Mourinju.

"Tā faniem ir lieliska izdevība atkal redzēt Krištianu, un tā arī man ir lieliska izdevība atkal tikties ar Žuzē - būs jāpasūta kāds labs vīns!" kluba mājaslapā citēts Alekss Fērgusons. Arī Madrides "Real" direktors Emilio Butragenjo bija sajūsmināts par izlozi: "Tā ikvienam būs aizraujoša pieredze. Mančestras "United" ir ne tikai liela komanda, bet arī liela organizācija, kas pazīstama visā pasaulē. Esam priecīgi par to, mums ar "United" ir lieliskas attiecības, bet zinām, ka būs smagi. Fērgusons tur ir jau 25 gadus, un viņš ir fantastisks treneris - viņš zina, kā no spēlētājiem dabūt ārā labāko. "United" ir "top" spēlētāji, bet mēs esam Madrides "Real" un centīsimies, cik spējam."

"Esmu pārliecināts, ka Ronaldu tā būs īpaša spēle. Viņš ir lielisks profesionāls. Esmu drošs, ka viņš darīs visu iespējamo, lai palīdzētu mums kvalificēties nākamajai kārtai. Tas viņam būs ļoti, ļoti īpaši. Zinu, ka viņiem [Žuzē Mourinju un Aleksam Fērgusonam] ir lieliskas attiecības," Butragenjo turpināja. Izloze jau otro gadu pēc kārtas kopā saveda "Barcelona" un "Milan". "Pagājušajā sezonā ar "Barcelona" tikāmies divreiz [grupu turnīrā un 1/4 finālā], šoreiz, par laimi, tikai vienreiz. Progresējam, un esmu pārliecināts, ka to turpināsim darīt arī līdz februārim. Tiksimies ar perfektu mašīnu, pat, ja tai šosezon grupu turnīrā bija vairāk problēmu nekā ierasts. Cerēsim, ka šoreiz uzvarēsim. Šī ir visaugstākā barjera, ar kādu varējām sastapties, bet, ja pārleksim tai pāri, varam noiet visu ceļu," sacīja "Milan" sporta direktors Umberto Gandīni.

"Personīgi esmu priecīgs. Ne tāpēc, ka tas būtu viegli - patiesībā tieši pretēji. Esmu priecīgs, jo "Milan" ir komanda, kas man allaž ir patikusi, un man patīk tur [Milānā] spēlēt. Tai ir neticams stadions, un esmu drošs, ka šīs būs fantastiskas izslēgšanas spēles. Pagājušajā sezonā praktiski vienā nedēļā zaudējām Čempionu līgu un "La Liga". Šoreiz esam sākuši patiesi labi un ceram tāpat turpināt arī 2013.gadā," teica "Barcelona" kapteinis Karless Pujols.

Cita pārī tika ielozēts Vācijas tituliem bagātākais klubs Minhenes "Bayern" un Londonas "Arsenal". "Tā ir jauka izloze. Mums noteikti ir izredzes iekļūt nākamajā kārtā. To paveiksim, ja labi izmantosim mūsu milzīgo kvalitāti," teica "Bayern" kapteinis Filips Lāms. ""Arsenal" ir komanda, ar kuru nekad iepriekš neesmu ticies, un nekad neesmu spēlējis tās stadionā. Fani un spēlētāji varēs aizvadīt divas spēles lieliskā atmosfērā. Gaidu arī atkaltikšanos ar Poldi [Podoļski] un Peru [Mertezakeru]. Vienmēr ir īpaši tikties ar izlases komandas biedriem."

"Bayern" izpilddirektors Karls Haincs Rummenige uzskata, ka bavārieši ir favorīti: "Domāju, ka esam nelieli favorīti, bet nevaram pieļaut kļūdu un nenovērtēt pretiniekus. "Arsenal" dažbrīd pēdējo mēnešu laikā līgā ir gājis grūti, ko pateiks ielūkošanās Premjerlīgas tabulā [tikai 5.vieta]. Bet mums tās nekādā ziņā nebūs vieglas spēles." Komentāru sniedza arī Arsenal" uzbrucējs Lukašs Podoļskis, kurš agrāk spēlēja pretinieku nometnē: ""Bayern" 2010. un pagājušajā gadā spēlēja finālā. Tas ir liels klubs, bet mums ir iespēja uzvarēt. "Bayern" ir ļoti laba komanda ar lieliem spēlētājiem. Uzbrukumā ir Mario Gomess, ir Franks Riberī, Bastians Švainštaigers, Filips Lāms, Manuels Noiers. Būs divas spēles, viena mājās un viena izbraukumā - abām komandām ir iespēja uzvarēt."

Savukārt "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers uzsvēra pēdējo gadu lielās izmaiņas Eiropas futbolā: "Izmaiņas šķiet ļoti ātras. Šorīt dzirdēju UEFA ģenerālsekretāru sakām, ka 1/8 finālā ir tikai piecas komandas no pagājušās sezonas. Tas nozīmē 11 jaunpienācējas. Tas parāda, cik ātri tas mainās un cik grūti ir būt šeit. Piemēram, Vācijas klubi ir spēruši lielu soli uz priekšu. Spānijas klubi tradicionāli ir šeit, un Anglijā mums ir neliels deficīts, jo parasti šajā līmenī mums ir četras komandas - šosezon tikai divas. Klāt nāk PSG, tradicionāli "Porto" allaž ir šeit. Bet Vācijas klubi ir īpaši progresējuši. "Malaga" ir liels pārsteigums, jo no tās nopirkām Santi Kasorlu. Tas izskatījās pēc nedaudz grimstoša kluba. Bet man ir jāapsveic Malaga par to, ko tā ir panākusi Čempionu līgā un Spānijā."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Official Manchester United Website
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
North Bank Terrace A Gift that's for life || ...
Goal.com

 +12 [+] [-]

, 2012-12-20 17:25, pirms 12 gadiem
prezervativus neaizmirstam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: MTM88

     [+] [-]

, 2012-12-20 18:09, pirms 12 gadiem
MTM88 rakstīja: esmu par to, lai visi britu klubi izlido ar blīkšķi
kam briti kam friči , žēl ka ne abi

  +2 [+] [-]

, 2012-12-20 18:28, pirms 12 gadiem
šķiet, pēdējo reizi MU pret Real tikās, kad abām komandām bija vieni no visu laiku labākajiem sastāviem komandu vēsturē. Real spēlēja īstais Ronaldo, Figo, Zidans, R. Karlos un citi tā laika meistari, bet MU spēlēja Bekhems, Kīns, Nīstelrojs

  +2 [+] [-]

, 2012-12-20 18:46, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: šķiet, pēdējo reizi MU pret Real tikās, kad abām komandām bija vieni no visu laiku labākajiem sastāviem komandu vēsturē. Real spēlēja īstais Ronaldo, Figo, Zidans, R. Karlos un citi tā laika meistari, bet MU spēlēja Bekhems, Kīns, Nīstelrojs
Tieši tā - pirms desmit gadiem. Abas komandas uztaisīja šovu, kurā divu spēļu summā ar 6:5 uzvarēja Madride. Otrais šī dueļa mačs ir viens no UEFA ČL klasikām Manchester United 4:3 REAL MADRID - YouTube Toreiz biju par Mančesteru un šķiet, ka arī šogad, kad jāizvēlas starp abām manām favorītkomandām, izvēlēšos "United", bet lai uzvar stiprākais un galvenais par divām fantastiskām spēlēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-12-20 19:20, pirms 12 gadiem
MTM88 rakstīja: esmu par to, lai visi britu klubi izlido ar blīkšķi
esmu par to lai tevi bloķē sc

     [+] [-]

, 2012-12-20 19:41, pirms 12 gadiem
pi_cis rakstīja: esmu par to lai tevi bloķē sc
par to, ka man nepatīk pēdējā laika attieksme? Jeb tāpēc, ka chelsea spēlēs EL?

  +3 [+] [-]

, 2012-12-20 20:29, pirms 12 gadiem
Vīnu? Labāk būtu pasūtījis pāris litrus labu skotu viskiju, jo bēdas var būt iespaidīgas

  -1 [+] [-]

, 2012-12-20 20:54, pirms 12 gadiem
Kopš kura laika Žozē ir pārtapis par Žuzē???

LOL... ko tik mūsu "lielajā" valstī neizdomā

  -1 [+] [-]

, 2012-12-20 20:58, pirms 12 gadiem
Pēc tikšanās šņabi, uz bēdām par zaudējumu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-20 21:20, pirms 12 gadiem
Nav variantu MU!
Ceru uz RM pārliecinošu uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-20 22:04, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: šķiet, pēdējo reizi MU pret Real tikās, kad abām komandām bija vieni no visu laiku labākajiem sastāviem komandu vēsturē. Real spēlēja īstais Ronaldo, Figo, Zidans, R. Karlos un citi tā laika meistari, bet MU spēlēja Bekhems, Kīns, Nīstelrojs
pluss tev par īsto Ronaldo

     [+] [-]

, 2012-12-20 22:44, pirms 12 gadiem
Ļoti smuka atbilde no SAF, parādot labas atiecības starp klubiem, žēl ka tikai kādam no šiem klubiem būs jāizstājas 1/8.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-21 03:43, pirms 12 gadiem
njaa...prieksh Mourinjo nav kur atkapties...zaudejums nozimetu zaudejumu ka trenerim pret treneri... un tas Zoze pashapzinjai... tatad uz dzivibu un navi!