Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" treneris: "Nepatika, ka neguvām vārtus vieglāk, neiesitām no spēles"

Rolands Eliņš

"Maccabi" treneris: "Nepatika, ka neguvām vārtus vieglāk, neiesitām no spēles"
Jorgoss Donis. Foto: thesun.co.uk

Pēc uzvaras pār „Riga” UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā Izraēlas kluba Telavivas „Maccabi” treneris Jorgoss Donis izteicās par aizvadīto maču.

„Pirmās 20 minūtes bija sarežģītas. Ziniet, kad bumba ir tavā rīcībā un jādomā, ko ar to darīt, kurp doties un tamlīdzīgi, nav nemaz tik viegli, tāpēc ļāvu spēlēt brīvi,” izteicās „Maccabi” treneris. „Man liekas, ka pēc tam mēs atradām īsto tempu, spēlējām daudz pludenāk. Vienīgā problēma ar pirmo puslaiku bija tā, ka neguvām vārtus.”

„Otrajā puslaikā turpinājām iesākto, iesitām divas pendeles,” turpināja Donis. „Kas man nepatika otrajā puslaikā, bija, ka mēs neguvām vārtus vieglāk, proti, no spēles. Mums gan bija četras reizes, kad bumba trāpīja pa vārtu konstrukciju. Savukārt ap 70. minūti nācās piedomāt par spēlētāju fizisko kondīciju, jo gandrīz visi bija noguruši.”

„Futbolā katra spēle ir citāda. Ar to pašu pretinieku vari aizvadīt maču vēlreiz pēc dažām dienām vai nedēļas, un rezultāts būs pavisam cits. Jau iepriekšējās dienās kopā ar saviem palīgiem analizēju „Flora” un „Sūduva” komandas, centāmies novērtēt to plusus un mīnusus,” sacīja „Maccabi” treneris par savas komandas nākamajiem pretiniekiem Čempionu līgā.

Lietuvas komanda „Sūduva” pirms gada jau tikās ar „Maccabi” Čempionu līgā, pārsteidzoši uzvarot. Abu vārtu guvējs pret „Riga” Niks Blekmens to nosauca par ļoti nepatīkamu pieredzi: „Taču šobrīd mums jākoncentrējas uz savu spēli sestdien un pēc tam domāsim par nākamo.”

Izmantotie resursi:
https://www.maccabi-tlv.co.il/en/20...
https://www.maccabi-tlv.co.il/en/20...