Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Legia" spridzina, bet pilsētā mierīgi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Legia" spridzina, bet pilsētā mierīgi
"Legia" galvenais treneris Jans Urbans
Foto: Aigars Prūsis

Daudzie uztraukumi par iespējamajiem Varšavas "Legia" futbola kluba atbalstītāju izraisītajiem nemeriem izrādījušies nepamatoti. Lai arī bijušas šādas tādas negaidītas darbības, kopumā nakts Latvijā pavadīta mierīgi.

Liepājā jau kopš trešdienas daudzas vietas tika aplīmētas ar visdažākajiem savas komandas posteriem, tomēr ārkārtas nemieri vēja pilsētā nav notikušies.

Gan spēles laikā [ļoti perfekti atstrādāta petaržu mešanas tehnika, lai neviens sejas nepamanītu], gan pēc tās Liepājā pamatīgi rībēja, tomēr lieli traucējumi pilsētas ikdienai netika radīti. Portāls Sportacentrs.com aprunājās ar vietējiem policijas,veikalu un kafejnīcas darbiniekiem, kuri atzina, ka viesi bija skaļi, taču papildus traucējumi netikuši radīti. Pēcspēles petardes esot lidojušas gaisā, tomēr mētātājus esot bijis nereāli noteikt.

Liepāja rībījusi, tomēr "Legia" fani, atskaitot pāris desmitus indivīdu, uzvedās solīdi. Uzslavas mūsu policijai, kas patiešām darbojās prasmīgi gan pirms, gan pēc spēles.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-20 09:06, pirms 12 gadiem
Papildinājums rakstam-.....toties Liepājā palika virkne neapmierinātu vietējo, kas bija cerējuši uz poļu nemieriem, savu aso izjūtu tieksmju apmierināšanai.
Fui tiem liepājniekiem, kas dūra riepas poļu fanu transporta līdzekļiem. Tā naturāli bija cūcības augstākā pakāpe.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-07-20 10:20, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Papildinājums rakstam-.....toties Liepājā palika virkne neapmierinātu vietējo, kas bija cerējuši uz poļu nemieriem, savu aso izjūtu tieksmju apmierināšanai.
Fui tiem liepājniekiem, kas dūra riepas poļu fanu transporta līdzekļiem. Tā naturāli bija cūcības augstākā pakāpe.
Kāds vēl fui, tikai atbalstāmi - ko tad, tie drīkst darīt jebko, a vietējo neko?