Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Riherts: "Kurš ātrāk nomierināsies un vairāk gribēs, spēlēs grupu turnīrā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Šovakar pulksten 20:00 trīskārtējā Latvijas čempione "Riga" UEFA Konferences līgas izšķirošajā kvalifikācijas kārtā uzņems "Lincoln Red Imps" no Gibraltāra. Spēcīgākā pāra komanda iekļūs grupu turnīrā. Spēles tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā.

"Play-off kārtā nenokļūst nejauši – gan mēs, gan pretinieki ir pelnījuši šeit būt. Abiem klubiem tas ir vēsturisks brīdis. Ļoti atbildīgs mirklis Latvijas futbolam. Pretiniekus uztveram nopietni, lai gan daudzi salīdzina iedzīvotāju skaitu un citus faktus. Skaidrs, ka viņiem ir savākti labi spēlētāji – gan vietējie, gan spāņi un portugāļi. Komanda, kas regulāri kļūst par čempioni un regulāri spēlē Eirokausos. Līdz ar to šogad viņi bija izsēto statusā. Spēle būs nervoza. Kurš ātrāk nomierināsies, kurš vairāk gribēs, tas septembrī spēlēs grupu turnīrā," preses konferencē pirms pirmās spēles teica "Riga" galvenais treneris Andris Riherts.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-08-19 15:00, pirms 3 gadiem
Var diskutēt vai PO kārtā nekļūst arī nejaušas komandas. Ko paveicis Gibraltāra čempions.
1) Kļuvis par Gibraltāra čempionu
2) 2 spēļu summā uzvarējis Luksemburgas čempionu.

Tālāk 2 spēļu summā zaudējis Rumānijas un Slovākijas komandām.
6 spēles eirkausos - 1 uzvara, 2 neizškīrti, 3 zaudējumi. Nekas īpašs, bet... Rumānijas un Slovākijas komandas pamocījās ar Gibraltāru.
No 6 spēlēm 4 Lincoln Red Imps vairāk kontrolēja bumbu un vienīgo uzvaru (pie tam graujošu 5-0 pār Folu) guva kad vismazāk kontrolēja bumbu 46%.