Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Konte: ""Juventus" viegli varēja uzvarēt ar 5:1 vai 6:1"

Jānis Pārums

Konte: ""Juventus" viegli varēja uzvarēt ar 5:1 vai 6:1"
Antonio Konte
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Antonio Konte atzinis, ka negaidījis no dāņu kluba "København" tāda līmeņa futbolu, kādu tas parādīja vakar, kad nospēlēja 1:1 pret itāļiem Čempionu līgas grupu turnīra pirmajā spēlē.

"Sēžu šeit ar vēl sliktākām sajūtām nekā pirms gada. "Juventus" viegli varēja uzvarēt ar 5:1 vai 6:1, taču pretinieku vārtsarga spēle mūsu uzdevumu apgrūtināja. Vārtsargs tvēra ļoti lielu skaitu sitienu," atzina Konte.

"Pirmajā puslaikā "København" augstākā līmenī nekā mēs bijām gaidījuši un beigās tas izšķīra spēles iznākumu," norādīja "Juventus" galvenais treneris.

Citā grupas spēlē Madrides "Real" ar 6:1 sakāva Stambulas "Galatasaray". "Real" jaunieguvums Garets Beils pēc mača sacīja: "Čempionu līga ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc pārgāju uz "Real". Lieliski, ka šodien spēlēju un komanda uzvarēja – tas ir labs sākums. "

Izmantotie resursi:
Fodbold, nyheder, resultater og tabeller |...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  -1 [+] [-]

, 2013-09-18 11:52, pirms 11 gadiem
Juventus viegli netiks no grupas ārā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-18 14:33, pirms 11 gadiem
Skiet ka no top klubiem Juventus vienigais varetu sagadat nepatikamu parsteigumu, principa sogad lielajiem klubiem bija labveliga izlozes, ja iekritis ir ta ka nav iztreikta naves grupa un grupas pirmo divu vietu ieguveji samera viegli prognozejami, protams ja nesak taisit tadus brinumus ka Juventus.
Group A varetu but ta kur jabut sivai cinai par otro vietu.

     [+] [-]

, 2013-09-18 17:20, pirms 11 gadiem
Nu jaasak taa - jebkursh jau var uzvareet, bet neuzvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-18 22:35, pirms 11 gadiem
NIPEM rakstīja: Juventus viegli netiks no grupas ārā.
Un kā viņi sāka pērno ČL sezonu? "Eksperts"