Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

RFS pret Ziemeļīrijas čempioni ''Linfield'' sāks izšķirošo cīņu par grupu turnīru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RFS pret Ziemeļīrijas čempioni ''Linfield'' sāks izšķirošo cīņu par grupu turnīru
Vitālijs Jagodinskis un Kaspars Dubra. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas čempionvienība futbolā RFS šovakar ''Skonto'' stadionā ar mājas spēli pret Ziemeļīrijas spēcīgāko klubu ''Linfield'' sāks UEFA Eiropas Konferences līgas play-off kārtu. Spēles sākums pulksten 20:00. Mača translācija kanālā ''Best4Sport''.

• UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā Viktora Moroza vadītie rīdzinieki ar 4:2 summā pārspēja Maltas ''Hibernians''.

• Ziemeļīrijas čempionei ''Linfield'' izdevās pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmo kārtu, kurā divos mačos ar 2:1 tika pārspēta Velsas vienība ''The New Saints''. Otrajā kārtā pēc uzvaras pirmajā mačā ''Linfield'' piedzīvoja sagrāvi pret Norvēģijas klubu ''Bodo/Glimt'' – 1:0 mājās un 0:8 viesos jeb 1:8 summā.

• Pārceļoties uz UEFA Eiropas līgas kvalifikāciju, ''Linfield'' tās pusfinālā neguva vārtus un kapitulēja Šveices ''Zurich'' – 0:5 (0:2, 0:3).

• Ja Latvijas futbola Virslīga lēnām tuvojas sezonas izskaņai, tad Ziemeļīrijā tikko sācies čempionāts. ''Premiership'' pirmajā kārtā ''Linfield'' ar 4:0 sakāva ''Portadown''. Trīs vārtus ''Linfield'' guva otrajā puslaikā.

• Ziemeļīrijas čempionātā ''Linfield'' triumfējusi 56 reizes, tādējādi esot titulētākā nacionālo čempionātu uzvarētāja pasaulē. Dienvidbelfāstā bāzētā komanda uzvarējusi iepriekšējās četrās ''Premiership'' sezonās pēc kārtas.

• Divu spēļu summā bukmeikeri par favorītiem uzskata RFS.

• RFS futbolisti pirmo reizi Eirokausu mājas spēli aizvadīs ''Skonto'' stadionā.

• Rīgas kluba rindās kārtas pieteikumā ir gan brazīlietis Bils, gan pieredzējušais Tomāšs Šimkovičs.

• ''Linfield'' klubs Latvijā viesojas otro reizi. 2005. gadā ziemeļīri UEFA kausa (šobrīd Eiropas līgas) kvalifikācijas ietvaros spēlēja pret futbola klubu ''Ventspils''. Pateicoties viesos gūtajiem vārtiem, nākamo kārtu sasniedza ziemeļīri – 2:2 (0:1 un 2:1).

• Atbildes spēle Ziemeļīrijā paredzēta nedēļu vēlāk – 25. augustā. Uzvarētāja divu spēļu summā garantēs vietu UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīrā.

• ''Emocijas ir vislabākās. Ar nepacietību gaidām spēli. Esam gatavi. Izanalizējām pretinieku. Spēlētāji arī ir gatavi. Skatījāmies gan ''Linfield'' Eirokausu mačus, gan spēles pagājušajā sezonā,'' pirms mača sacīja Viktors Morozs.

• Līdz šim vienīgā Latvijas komanda, kas spēlējusi Eirokausu grupu turnīrā, ir ''Ventspils'', kas piedalījās UEFA Eiropas līgas 2009./2010. gada sezonas pamatturnīrā.

• ''Futbolbumbu'' sagatavotais pirmsspēles materiāls – ŠEIT!

• RFS kapteiņa Vitālija Jagodinska teiktais pirmsspēles preses konferencē lasāms ŠEIT, bet ''Linfield'' futbolistu sacītais - ŠEIT.

• Paralēli pulksten 20:00 Polijā play-off kārtas maču aizvadīs Vladislavs Gutkovskis un viņa pārstāvētā ''Rakow'', kurai pretiniekos būs Prāgas ''Slavia''.

• Bijušā RFS stūrmaņa Valda Dambrauska trenētā Splitas ''Hajduk'' UEFA Eiropas Konferences līgas izšķirošajā kārtā cīnīsies pret Čempionu līgas pusfinālisti ''Villarreal''. Mača sākums pulksten 21:45.

UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas play-off kārta 18. augustā

PārisRez.PārisRez.
Rakow - Slavia PragueCSKA Sofia - Basel
Maccabi Tel Aviv - NiceMolde - Wolfsberger
RFS - LinfieldSlovacko - AIK
Young Boys - AnderlechtBasaksehir - Antwerp
Vaduz - Austria ViennaZrinjski - Slovan Bratislava
Maribor - CFR ClujKoln - MOL Fehervar
FCSB - VikingLech Poznan - Dudelange
Villarreal - Hajduk SplitWest Ham United - Viborg
AZ Alkmaar - Gil VicenteFiorentina - Twente
Partizan - HamrunShkupi - Ballkani
Craiova - Hapoel Beer Sheva
1 2 3 4 5 153 komentāri

     [+] [-]

, 2022-08-18 10:34, pirms 2 gadiem
ņemami

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 11:15, pirms 2 gadiem
dodami
Slēpts komentārs: Priekssedetajs

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 11:22, pirms 2 gadiem
Neviens normāls cilvēks neabonēs to best4sūdu dēļ vienas rfs eirokausu spēles. Un tie kuri čīkstēs, ka par šitādiem strīmiem jāmaksā lai pa taisno iet kakāt

  +1 [+] [-]

, 2022-08-18 11:52, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Neviens normāls cilvēks neabonēs to best4sūdu dēļ vienas rfs eirokausu spēles. Un tie kuri čīkstēs, ka par šitādiem strīmiem jāmaksā lai pa taisno iet kakāt
tikko no poda - ja RFS iekļūs grupu turnīrā, tad arī par brīvu jānodrošina strīms teiksim pret Fiorentinu, Villareal vai West Hamu?

  -3 [+] [-]

, 2022-08-18 11:57, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: tikko no poda - ja RFS iekļūs grupu turnīrā, tad arī par brīvu jānodrošina strīms teiksim pret Fiorentinu, Villareal vai West Hamu?
Protams, viņiem jau tāpat par to daudz samaksās

  +1 [+] [-]

, 2022-08-18 12:01, pirms 2 gadiem
Ja pareizi noskaņosimies spēlei, tad uzvarai vajadzētu būt... bet bieži vien ar to noskaņošanos ir tā kā ir, tāpēc nebrīnīšos, ja šī spēle būs daudz līdzvērtīgāka, nekā tai vajadzētu būt...

  +8 [+] [-]

, 2022-08-18 12:06, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tizlais rfs tā vietā lai nodrošinātu bezmaksas strīmu pa spamacentra TV4 ar Suveizdu kā komentētāju, atkal tam tizlajam best4sūds maksas kanālam dod translēt
Nečīksti un ej uz stadionu, biļete 5 Eur maksā.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 12:16, pirms 2 gadiem
otins rakstīja: Protams, viņiem jau tāpat par to daudz samaksās
Un dēļ tādiem, kā tu un priekšsēdētājs, funarins utt. arī klubi, kā biznesa variants nespēs attīstīties - jo "visam jābūt par brīvu"

     [+] [-]

, 2022-08-18 12:19, pirms 2 gadiem
Jāizdara puse no tā ko izdarīja norvēģi un būs labi

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 12:36, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Un dēļ tādiem, kā tu un priekšsēdētājs, funarins utt. arī klubi, kā biznesa variants nespēs attīstīties - jo "visam jābūt par brīvu"
Atradies te biznesmenis Arābu šeihs! Par kādu biznesu tu te čiepsti? Pie mums futbols kā bizness vienmēr ir un būs atsevišķu grupu cilvēku kabatu piestumšana ar naudu no lielo onkuļu kapeikām. Adidasiem te bizness iet uz urrā!

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 12:38, pirms 2 gadiem
otins rakstīja: Protams, viņiem jau tāpat par to daudz samaksās
Tev alga liela? Noabonē man bet4sport, tev tāpat daudz maksā darbā

  +4 [+] [-]

, 2022-08-18 12:46, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tizlais rfs tā vietā lai nodrošinātu bezmaksas strīmu pa spamacentra TV4 ar Suveizdu kā komentētāju, atkal tam tizlajam best4sūds maksas kanālam dod translēt
Tā vietā, lai beigtu ņaudēt kā plukata, kuram pāris eiriku nav, būtu abonējis kādu tv paku, kur ir Best4sport un skatījies, mierīgu sirdi

     [+] [-]

, 2022-08-18 12:52, pirms 2 gadiem
Ja lūgs mainīt virslīgas kalendārā savas spēles,uzvaras neredzēsiet.Karma
Slēpts komentārs: Priekssedetajs
Slēpts komentārs: Priekssedetajs

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:04, pirms 2 gadiem
Čurbāns ibn 'Abd Allāhs rakstīja: Tā vietā, lai beigtu ņaudēt kā plukata, kuram pāris eiriku nav, būtu abonējis kādu tv paku, kur ir Best4sport un skatījies, mierīgu sirdi
Es to best4sūdu neabonēšu, jo šādām spēlēm jābūt bezmaksas strīms pa SC

  +1 [+] [-]

, 2022-08-18 13:16, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Es to best4sūdu neabonēšu, jo šādām spēlēm jābūt bezmaksas strīms pa SC
Nu tad nebimbo kā sīka meiča, ja tos pāris eirikus, kas jāsamaksā par tv, tev visu gadu jātaupa, lai vienreiz varētu ar franku čurbānu aiziet uz barčiku
Par velti nav jābūt nekam, tikai tupi čurbāni un viņu pabērni to nesaprot

     [+] [-]

, 2022-08-18 13:17, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Es to best4sūdu neabonēšu, jo šādām spēlēm jābūt bezmaksas strīms pa SC
kopā ar bezmaksas internetu un jaunāko TV kasti

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:20, pirms 2 gadiem
Čurbāns ibn 'Abd Allāhs rakstīja: Nu tad nebimbo kā sīka meiča, ja tos pāris eirikus, kas jāsamaksā par tv, tev visu gadu jātaupa, lai vienreiz varētu ar franku čurbānu aiziet uz barčiku
Par velti nav jābūt nekam, tikai tupi čurbāni un viņu pabērni to nesaprot
Man jau ir viaplay, kur ir ČL, premjērlīga un F1 kas man ir absolūti svarīgākie sporti/turnīri un dēļ vienas rfs spēles pret ziemeļīru miskasti es nekādas pakas neņemšu. Citādi, mazums, sadomāsies Riga fc ka šie strīmi ir ejoša štelle un pēc gada savas spēles dos best4sūdam, nevis spamacentra televīzijai
Tu, biezais b4sūda abonētājs, labāk pasaki man, kurš pipars rfs spēles komentē?

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:20, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: kopā ar bezmaksas internetu un jaunāko TV kasti
Tikai strīms vajadzīgs, modernās tehnologijas jau ir!

  +1 [+] [-]

, 2022-08-18 13:22, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tikai strīms vajadzīgs, modernās tehnologijas jau ir!
otai un dālei nav varbūt vēl kādam funarinam

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 13:27, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Šķidro pļūtīji vai cietais klucis nāca ārā?
Group stage jau ir mazliet cita štelle. Bet kam tieši galvā jānotiek, lai ziemeļīru pusprofus salīdzinātu ar West Ham vai Villareal? Un grupa ir mazliet cita štelle nekā kvalis.
Salīdzinājumam, Riga fc kā normāls klubs un laba organizācija nodrošina bezmaksas strīmus.
Normālas kvalitātes - daudz škiedrvielu ēdu.

Ok, tad, kur mēs velkam to līniju klubiem? Teiksim pret Young Boys var jau sākt prasīt maksāt vai jāļauj pat stadionā par velti nākt? Vai tikai pret TOP-5 līgu pretiniekiem var sākt kko prasīt?

Riga ir totāla naudas bedre, tur pavisam citi principi. Protams, RFS jau arī ir viena cilvēka spēļmantiņa, bet tur vismaz nedaudz par k-kādu biznesu viņi domā.

     [+] [-]

, 2022-08-18 13:28, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Man jau ir viaplay, kur ir ČL, premjērlīga un F1 kas man ir absolūti svarīgākie sporti/turnīri un dēļ vienas rfs spēles pret ziemeļīru miskasti es nekādas pakas neņemšu. Citādi, mazums, sadomāsies Riga fc ka šie strīmi ir ejoša štelle un pēc gada savas spēles dos best4sūdam, nevis spamacentra televīzijai
Tu, biezais b4sūda abonētājs, labāk pasaki man, kurš pipars rfs spēles komentē?
Atkārtošos - tad neņaudi kā sīka meiča, miničurbān

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 13:29, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Ja lūgs mainīt virslīgas kalendārā savas spēles,uzvaras neredzēsiet.Karma
Neaizmirsti, ka valsts koefs tieši atsaucās uz viesiem pērējiem Virslīgas klubiem. Kāpēc šaut sev kājā un nepārcelt kādu spēli ja ir tāda vajadzība?
Slēpts komentārs: Priekssedetajs

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:32, pirms 2 gadiem
Čurbāns ibn 'Abd Allāhs rakstīja: Atkārtošos - tad neņaudi kā sīka meiča, miničurbān
Tu man neatbildēji, kas komentē rfs spēles??

  +1 [+] [-]

, 2022-08-18 13:33, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tu man neatbildēji, kas komentē rfs spēles??
Lai šis jautājums nomoka tevi, skatoties Viaplay

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:34, pirms 2 gadiem
Čurbāns ibn 'Abd Allāhs rakstīja: Lai šis jautājums nomoka tevi, skatoties Viaplay
Vot bomārs

     [+] [-]

, 2022-08-18 13:38, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Molodčiks! Uz poda parasti žurnālu lasi vai trubu spaidi?
Velkam līniju ar kvaļiem un grupu turnīru! Kvaļiem bezmaksas strīms pa spamacentra kanālu, grupā lai iet par maksu.
Riga ir molodočki. Es neticu, ka RFS baigo bizīti taisa ar pārdotajiem strīmiem kaut kādam tur b4sam. Mierīgi varēja spamacentram iedot
Darbā turbu, mājās grāmatu

RFS protams neko daudz nenopelna, bet tad atkal jautājums - ja nevar nopelnīt uzreiz pusļimonu tad neko nedaram? Tas pats jau ar spēles biļetēm - 5 eiro pilnīgs mēsliņš, neko daudz nenopelnīsi, tikpat labi tad par brīvu var laist iekšā. Bet kaut kur tomēr ir jāsāk...

     [+] [-]

, 2022-08-18 13:47, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Darbā turbu, mājās grāmatu

RFS protams neko daudz nenopelna, bet tad atkal jautājums - ja nevar nopelnīt uzreiz pusļimonu tad neko nedaram? Tas pats jau ar spēles biļetēm - 5 eiro pilnīgs mēsliņš, neko daudz nenopelnīsi, tikpat labi tad par brīvu var laist iekšā. Bet kaut kur tomēr ir jāsāk...
nav tā, ka raidtiesību turetājs ir UEFA nevis klubi.
RFS vienkārši nepērk tiesības, bet kas nopērk tas raida.
cik sapratu no tā Riga tvīta, tad Rīga nopirka priekš spirtacentra.
p.s. grupu turnīri visi pārdoti viapley un nekur citur nebūs redzami. kaut kāda pašdarbība tik atļauta kvalifikācijā, ja galvenais raidtiesību turētājs atļauj.
p.s. klubi saņem piķi no kopējā UEFA katla , ko šie nopelna pārdodot raidtiesības un protams sponsoriem...
klubi kā tādi UEFA turnīros paši tik par mājas spēļu biļetēm var pelnīt.
raidtiesības apriori viņiem nepieder.

  -4 [+] [-]

, 2022-08-18 13:56, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Darbā turbu, mājās grāmatu

RFS protams neko daudz nenopelna, bet tad atkal jautājums - ja nevar nopelnīt uzreiz pusļimonu tad neko nedaram? Tas pats jau ar spēles biļetēm - 5 eiro pilnīgs mēsliņš, neko daudz nenopelnīsi, tikpat labi tad par brīvu var laist iekšā. Bet kaut kur tomēr ir jāsāk...
Es domāju ar tiem 5 eiro visvairāk arī nopelnīsi. Summa maza, bet cilvēki maksā un iet uz to stadionu, kā tas bija iepr. kārtā Riga fc pret portugāļiem. +7k skatītāju tribīnēs. Ja cena būtu sākot no 20 eiro, tribīnēs sfilpotu vējš.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 13:56, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Vot bomārs
Teica čīkstule, kura pie katra raksta bimbo, ka viņai nav naudas, lai abonētu TV paku
Slēpts komentārs: Priekssedetajs

  +2 [+] [-]

, 2022-08-18 13:58, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Es neteicu ka naudas nav, teicu, ka principiāli neabonēšu. Viena er fē eškas spēle nav worth it
Bet katru reizi bimbot tas neliedz
1 2 3 4 5 153 komentāri