Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis: "Rīt iziesim laukumā, lai viņus neitralizētu"

Ernests Voļskis
Ernests Voļskis

Jagodinskis: "Rīt iziesim laukumā, lai viņus neitralizētu"
Vitālijs Jagodinskis treniņā. Foto: RFS

Šovakar “Skonto” stadionā tika aizvadīta pirmspēles preses konference pirms gaidāmās Konferences līgas izšķirošās kvalifikācijas kārtas spēlēm starp RFS un Ziemeļīrijas komandu “Linfield”. Preses konferencē piedalījās RFS komandas kapteinis Vitālijs Jagodinskis, kā arī komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

“Ar komandu skatījāmies video, kur analizējām plusus un mīnusus. Pēc video noskatīšanās vajadzētu vairāk koncentrēties savai spēlei, nevis pretinieka. Komanda kopumā pozitīvi vērtē to, ka spēle notiek tieši "Skonto" stadionā, jo, salīdzinot laukuma segumu ar "Daugavas" stadionu, “Skonto” stadions ir labāks.” Tāpat arī no līdzjutēju aspekta tas ir labāks," komentēja Jagodinskis.

“Ļoti labas emocijas bija pēc spēles ar “Tukums 2000"/"Telms” komandu, kas tika uzvarēta, kā arī sasniegts Latvijas kausa pusfināls. Maltā varbūt komandai tika pazaudētas emocijas, bet pēc spēles ar Tukuma vienību tās atgriezās. Vērojot komandas klimatu, visam vajadzētu būt kārtībā ar komandas garu rītdienas spēlē. Komanda ir psiholoģiski sagatavojusies rītdienas spēlei, redzu, ka spēlētāji zina, kas ir jāizdara laukumā, kā arī to, ka jāatdod visi spēki. Psiholoģiski noteikti būs uztraukums pirmajās spēles minūtēs, bet pēc tam komanda ieies spēlē, tādējādi viss būs kārtībā.” Sacīja Jagodinskis.

“Komanda rīt ir gatava visāda veida futbolam, gan no ātruma, gan fiziskā viedokļa, jo zinām pretinieku plusus un mīnusus, tāpēc rīt iziesim laukumā, lai viņus neitralizētu. Spēle pret “Supernova” neko neparādīja, bet pret Maltas “Hibernians” un “Tukums 2000"/"Telms" aizgāja mūsu spēle, kas ļāva uzvarēt un sasniegt nākamo kārtu. Galvenais šajā aspektā ir tas, ka tu tiec tālāk nākamajā kārtā. Uzvara divu spēļu summā mums ir kā visu vai neko, tāpēc iziesim laukumā kā uz pēdējo spēli, jo iekļūšana grupu turnīrā mainītu dzīvi mums," pārliecināts par rītdienas veiksmīgo spēli, komentēja “RFS” komandas kapteinis Vitālijs Jagodinskis.

Spēle starp RFS un “Linfield” tiks aizvadīta jau rīt "Skonto" stadionā, plkst. 20:00 vakarā. Atbildes spēle Ziemeļīrijā paredzēta 25.augustā.