Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Hearts" treneris: ''Ceram, ka ar uzvaru esam atmaksājuši faniem, kuri atbrauca atbalstīt''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Hearts" treneris: ''Ceram, ka ar uzvaru esam atmaksājuši faniem, kuri atbrauca atbalstīt''
Robijs Nīlsons. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/FK RFS

LETA. Edinburgas "Hearts" galvenais treneris Robijs Nīlsons jūtās pateicīgs vairāk nekā tūkstotim Skotijas komandas faniem, kuri ieradās Rīgā atbalstīt "Hearts", pēc panākuma pār Latvijas futbola vienību RFS preses konferencē teica Nīlsons.

RFS ceturtdien UEFA Konferences līgas otrajā mačā "Skonto" stadionā ar rezultātu 0:2 atzina Skotijas kluba Edinburgas "Hearts" pārākumu.

"Zinājām, ka spēlēsim pret ļoti labi komandu, kas spēlēja neizšķirti pret "Fiorentina" pirms nedēļas. Bija jābūt gataviem. Spēles laikā viņiem arī izdevās izveidot iespējas, taču mums izdevās vairāk izrāvieni," pēc mača teica Nīlsons. "Arī esam ļoti pateicīgi faniem, kuri atbrauca līdzi. Tas nav lēti šādi ceļot, tāpēc ceram, ka esam atmaksājuši ar uzvaru."

A apakšgrupā pēc divām spēlēm līdere ar sešiem punktiem ir Stambulas "Bašakšehir", trīs punkti ir "Hearts" kontā, bet pa vienam ir RFS un Florences "Fiorentina" futbolistiem.

"Esmu priecīgs, ka esam otrie grupā, bet svarīgākais ir Skotijas čempionāts. Mums ir jāgūst uzvaras tajā turnīra, jo tā ir mūsu maize," stāstīja Nīlsons, kura vadītā vienība Skotijas čempionātā ierindojas ceturtajā vietā.

"Hearts" nākamo maču UEFA Konferences līgā aizvadīs 6.oktobrī, savā laukumā uzņemot "Fiorentina".

"Nesapriecāsimies pēc uzvaras par daudz, jo "Fiorentina" ieņem augstas vietas Itālijas A sērijā. Tā būs vēl viena smaga spēle, ceru, ka spēlētāji guva kādu pārliecību," piebilda "Hearts" treneris.

Nīlsons arī piebilda, ka šobrīd komandai svarīgākais ir pēc iespējas ātrāk atjaunoties pēc tik nozīmīgiem mačiem, lai varētu pienācīgi sagatavoties nākamajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
LETA