Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vengers: "Pret "Manchester United" būs labas spēles"

Vengers: "Pret "Manchester United" būs labas spēles"
Arsēns Vengers
Foto: AP

Pēc vakar notikušās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles, kurā ''Arsenal'' ar 3:0 sagrāva ''Villarreal'' uzvaretāju komandas galvenais treneris Arsēns Vengers atzina, ka viņa komanda pēdējā laikā atguvusi pārliecību, kas atspoguļojas rezultātos.

Vakar vēlu vakarā Londonas ''Arsenal'' nodrošināja iekļūšanu UEFA Čempionu līgas pusfinālā, ceturtdaļfināla atbildes mačā ar 3:0 pārspējot spāņu ''Villarreal'' un divu spēļu summā uzvarot ar 4:1. Pēc mača ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers atzina, ka viņa vadītā komanda bija pārliecināta par saviem spēkiem: ''Pēdējo spēļu pozitīvie rezultāti devuši mums pārliecību par saviem spēkiem, tāpēc nospēlējām veiksmīgi. Ļoti labi kontrolējām bumbu un radījām viņiem daudz problēmu. Pretuzbrukumos esam eksplozīvi.''

Vengers atzīmēja to, ka ļoti gaida tikšanos pusfinālā ar citu Anglijas komandu - pašreizējo Eiropas čempioni ''Manchester United'': ''Viņu pārsvaram Premjerlīgā attiecībā pret mūsu komandu Čempionu līgas mačos nebūs nekādas nozīmes. Tās būs divas spēles - 180 minūtes. Uzvarēs tas, kurš būs labāks konkrētā dienā. Abām komandām ir līdzīgs spēļu grafiks - gan Premjerlīgā, gan arī Anglijas kausā, tāpēc ne vienai, ne otrai nebūs vairāk laika atpūtai. Ceru, ka mūsu fiziskā kondīcija spēs palīdzēt uzvarēt. Šādas spēles ir neprognozējamas. Mančestra ir uzbrūkoša komanda, jābūt labiem pusfināla mačiem.''

Savukārt ''Villarreal'' galvenais treneris Manuels Pelegrini atzina, ka pretinieks bija labāks: ''''Arsenal'' bija labāki par mums. Spēlējām pret spēcīgāku komandu. Mēs savu likteni zinājām jau pirms sarkanās kartītes (67.minūtē tika noraidīts Sebastjans Egurens, rezultāts tobrīd jau bija 2:0 - aut.piez.).'' Pusfināla sakarā Pelegrini norādīja, ka ''Arsenal'' pret ''United'' būs ļoti grūti, bet iespējas uzvarēt ir.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


Slēpts komentārs: FK22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-16 12:29, pirms 15 gadiem
par skaistu speli un lai uzvar labakais ...bet turesu ikstus par MU piedodiet Arsenal fani...
, 2009-04-16 12:58, pirms 15 gadiem
Beckhem32 rakstīja: par skaistu speli un lai uzvar labakais ...bet turesu ikstus par MU piedodiet Arsenal fani...
varu teikt to pašu, bet būšu par Arsenal
, 2009-04-16 13:30, pirms 15 gadiem
Beckhem32 rakstīja: par skaistu speli un lai uzvar labakais ...bet turesu ikstus par MU piedodiet Arsenal fani...
Nekas, gan jau dzeki paardziivos
, 2009-04-16 13:53, pirms 15 gadiem
Ticu! Jābūt labām spēlēm
, 2009-04-16 15:43, pirms 15 gadiem
Nevaru vien sagaidīt!!! Tās tik būs vienreizējas spēles!!! kad pēdējo reizi Arsenal ir tikušies ar MU iekš ČL???
, 2009-04-16 15:43, pirms 15 gadiem
Abas komandas ir vienlīdzspēcīgas, tapēc nedomāju, ka šobrīd var prognozēt uzvarētāju.
, 2009-04-16 15:47, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Abas komandas ir vienlīdzspēcīgas, tapēc nedomāju, ka šobrīd var prognozēt uzvarētāju.
... поживем увидем.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-16 16:18, pirms 15 gadiem
gascoigne rakstīja: Arsenal pa pakaļu atrausies bez variantiem vispār, Chelsea ar Barcu bušķ interesantāk, kaut gan tur arī viss skaidrs. Šogad ČL bez intrigas.
JĀ, saptotu, ka Tu no futbola neko nesaproti paskaidro kāpēc nebūs intrigas? ... ps.- uzskatu ka abos pāros izredzes ir 50/50...
, 2009-04-16 17:18, pirms 15 gadiem
gascoigne rakstīja: Arsenal pa pakaļu atrausies bez variantiem vispār, Chelsea ar Barcu bušķ interesantāk, kaut gan tur arī viss skaidrs. Šogad ČL bez intrigas.
Spēle sākas ar 0:0 un tā ies 180 minūtes!!! visās četrās komandās ir pasaules klases spēlētāji kas arī vieni paši var izšķirt spēles likteni tāpēc es saku ka nu galīg nevar zināt kas vinēs! Protams var prognozēt....tad nu es domāju ka fināls būs Man Utd - Barca!!!!
"Atalanta" futbolisti. Foto: Sipa/Scanpix
16

Lukmenam hat-trick, ''Atalanta'' pārtrauc ''Bayer'' sēriju un triumfē Eiropas līgā

Par 2023./2024. gada UEFA Eiropas līgas čempioni kļuvusi Itālijas A sērijas vienība Bergamo ''Atalanta'', kas Dublinā notikušajā finālspēlē ar 3:0 sakāva Leverkūzenes ''Bayer'', sagādājot vāciešiem pirmo zaudējumu sezonā. Ar hat-trick uzvarētāju rindās izcēlās Ademola Lukmens.
"Puskas Arena". Foto: AP/Scanpix
2

2026. gadā Budapešta uzņems UEFA Čempionu līgas finālu

LETA--AP. Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) trešdien izraudzījās Budapeštu kā pilsētu, kas 2026.gadā uzņems Čempionu līgas finālu.
Kluba prezidents Uldis Pūcītis sveic Maksimu Toņiševu ar 100 spēļu jubileju. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
16

Arī Apelāciju padome lemj par sliktu "Valmierai", klubam vēl atliek Lozanna

Latvijas Futbola federācijas Klubu licencēšanas Apelāciju padome noraidījusi Latvijas ceturtā spēcīgākā kluba "Valmieras" apelāciju, tādējādi vidzemnieki joprojām paliek bez Eirokausu licences un iepriekšējā sezonā sportiski rezervētās ceļazīmes uz Konferences līgas pirmo kārtu.