Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grandiem "Real Madrid" un "Manchester City" jāsper otrs solis ceturtdaļfināla virzienā

Agris Suveizda

Grandiem "Real Madrid" un "Manchester City" jāsper otrs solis ceturtdaļfināla virzienā
"Real Madrid" franču aizsargi Rafaels Varāns un Ferlāns Mendī atzīmē uzvaras vārtus Itālijā. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas vēl divas ceturtdaļfinālistes. "Real Madrid" futbolisti uzņems Bergamo "Atalanta", bet Budapeštā spēlēs "Manchester City" un Menhengladbahas "Borussia". Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

"Real Madrid" tik nepieciešamo uzvaru izbraukumā deva malējā aizsarga Ferlāna Mendī negaidīts tālsitiens 86. minūtē, tomēr Bergamo "Atalanta" ir apņēmības pilna turpināt cīņu par ceturtdaļfinālu. Kopš šīs spēles "Atalanta" ir trīs uzvaras un tikai viens zaudējums izbraukumā pret Itālijas līderi Milānas "Inter" (1:0), un "Atalanta" bilance viesos ir fantastiska – pret "Inter" pārtrūka 13 nezaudētu izbraukuma spēļu sērija (8-5-0, vārti 23:6), un vairāk nekā gada laikā "Atalanta" izbraukumā zaudējusi tikai divreiz (vēl arī 1:4 Neapolē). Čempionu līgā "Atalanta" ir piecas izbraukuma uzvaras pēc kārtas, ieskaitot arī mačus Liverpūlē (2:0) un Amsterdamā (1:0).

Arī Madrides klubam nesenie rezultāti bijuši diezgan labi, nezaudējot astoņās spēlēs pēc kārtas (6-2-0). Iepriekšējā kārtā madridieši apspēlēja "Elche" (2:1) un turpina cerēt uz titulu, taču šī uzvara nāca ļoti smagā cīņā, otrajā puslaikā nonākot iedzinējas lomā un Karimam Benzemā ar diviem vēliem vārtiem izraujot trīs punktus. Pirms tam madridieši divās spēlēs pēc kārtas samierinājās ar neizšķirtu. Kārtējās sliktās ziņas vakar pienāca no lazaretes, kur atgriezies Edens Azārs. Šorīt tika paziņots arī par brazīlieša Rodrigu savainojumu, bet tās izrādījās viltus ziņas hakeru uzbrukuma dēļ – brazīlietim ar veselību viss esot kārtībā. Bez Azāra šovakar nespēlēs arī Dani Karvahals, Mariano Diass un diskvalificētais Kazemiru, bet viesiem būs jāiztiek bez sākumsastāva spēlētājiem Rēmo Froilera un Hansa Hatebūra.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Teorētiski vienkāršāks uzdevums gaida "Manchester City", kas pirmajā "izbraukuma" spēlē iekrāja 2:0, atrodas lieliskā formā, iepriekšējās 28 spēlēs izcīnot 27 uzvaras un 35 spēlēs piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, un tiksies ar briesmīgā formā Menhengladbahas "Borussia", kas zaudējusi sešās spēlēs pēc kārtas un nav uzvarējusi astoņās spēlēs pēc kārtas. Kādēļ izbraukuma spēle tika likta pēdiņās? Jo pandēmijas ierobežojumu dēļ abas spēles notiek Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā. Mančestras komandas galvenā trenera Žuzepa Gvardiolas rīcībā būs visi labākie futbolisti, un neviena izsvītrota spēlētāja pašlaik nav arī "Borussia".

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSummā
Barcelona – PSG1:41:12:5
RB Leipzig – Liverpool0:20:20:4
Porto – Juventus2:12:34:4
Sevilla – Borussia D'2:32:24:5
Atletico – Chelsea0:117.03.
Lazio – Bayern1:417.03.
Borussia M' – Manchester City0:216.03.
Atalanta – Real Madrid0:116.03.

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

Slēpts komentārs: cobham

  +4 [+] [-]

, 2021-03-16 14:40, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Par MU. Ja godīgi, gribās, lai MU beidzot atdzimst kā komanda
Vispār jau MU jeb Manchester United ČL šogad vairs nespēlē. līdz ar ko diez vai uzvarēs ČL... Un diez vai varēs viņu spēlei just šovakar līdzi , jo viņiem spēle citā līga pēc 2 dienām.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-16 15:10, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Par MU. Ja godīgi, gribās, lai MU beidzot atdzimst kā komanda
doma nav slikta, pacieties pāris dienas

  +1 [+] [-]

, 2021-03-16 15:37, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Par MU. Ja godīgi, gribās, lai MU beidzot atdzimst kā komanda
Thursday Nights, Channel 5.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-16 20:37, pirms 3 gadiem
ATALANTA - i jāsper šis solis...☝️

     [+] [-]

, 2021-03-16 21:15, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Par MU. Ja godīgi, gribās, lai MU beidzot atdzimst kā komanda
Lien vien atpakaļ pie sava Porziņģa kepka!!