Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tuhels un Nāgelsmans slavē savus līderus; "United" kapteinis Magvairs aizstāv Lingardu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Tuhels un Nāgelsmans slavē savus līderus; "United" kapteinis Magvairs aizstāv Lingardu
Tomass Tuhels. Foto: imago images /PanoramiC/Scanpix

Aizvadītas pirmās spēles 2021./22. gada UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Pēc uzvaras pret Sanktpēterburgas "Zenit" komandas uzbrucēju Romelu Lukaku slavēja "Chelsea" galvenais treneris Tomass Tuhels, savukārt Minhenes "Bayern" galvenais treneris Jūlianss Nāgelsmans pēc uzvaras pār "Barcelona" slavēja Robertu Levandovski un Tomasu Milleru. "Manchester United" kapteinis Harijs Magvairs aizstāvēja Džesiju Lingardu, kura kļūda noveda pie zaudējuma pret "Young Boys".

Londonas "Chelsea" UEFA Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sākusi ar smagu un minimālu uzvaru pret Krievijas spēcīgāko komandu Sanktpēterburgas ''Zenit'' (1:0). Par spēles labāko spēlētāju tika atzīts Romelu Lukaku, kuram uzvaras vārti. "Godīgi sakot, esmu pieradis spēlēt pret komandām, kas spēlē ar pieciem aizsargiem," teica vienīgo vārtu guvējs Romelu Lukaku. "Puslaika pārtraukumā veicām korekcijas un piespēle no Azpilikvetas bija lieliska." Komandas uzbrucēju paslavēja arī "Chelsea" galvenais treneris Tomass Tuhels: "Lukaku lieliski guva vārtus ar galvu, bet Azpilikveta izdarīja teicamu piespēli. Lukaku ir šeit, lai gūtu vārtus. Viņam patīk to darīt un viņam ir ļoti svarīga loma komandā." "Zenit" treneris Segejs Semaks atzina, ka mača iznākums ir godīgs: "Pirmajā puslaikā spēlējam labi, bet otrajā pretiniekiem atļāvām pārāk daudz. Jebkurā gadījumā iznākums ir godīgs. "Chelsea" bija labāka komanda un bija pelnījusi uzvarēt, tomēr kopumā aizvadījām labu spēli."

Vācijas čempione Minhenes "Bayern" izbraukumā ar 3:0 pārspēja "Barcelona". Komentāru pēc spēles sniedza "Bayern" uzbrucējs un vārtu mašīna Roberts Levandovskis, kurš guva divus vārtus: "Mēs ieradāmies, lai uzvarētu spēli, bet mēs zinājām arī to, ka "Barcelona" ir jārespektē. Spēlēt "Camp Nou" vienmēr ir bīstami, tomēr mēs kontrolējām spēles ritējumu un pierādījām, ka esam šeit ieradušies pēc trīs punktiem." Ne pārāk pozitīvi noskaņots bija "Barcelona" kapteinis Žerārs Pikē: "Tas ir liels zaudējums, jo spēlējām mājās, tas ir ļoti slikts rezultāts. Mums ir jābūt godīgiem. Tomēr, ja atskatāmies uz spēli, pirmajā puslaikā mēs spējām izrādīt pretestību. Neskatoties uz jauno spēlētāju vecumu, mēs tāpat spējām palikt cīņā." Priecīgs par Tomasu Milleru un Robertu Levandovski bija "Bayern" galvenais treneris Jūlianss Nāgelsmans: "Esmu neizsakāmi priecīgs, ka manā komandā ir viņi abi. Esmu patīkami satraukts, ka varu strādāt ar pasaules līmeņa futbola zvaigznēm. Uzskatu, ka mēs šodien spēlējām ļoti labi – labi aizsargājāmies. Spēles sākumā mums bija pāris problēmas, bet mēs pielāgojāmies."

2021./22. gada UEFA Čempionu līgas sezona tika atklāta ar "Manchester United" un Šveices "Young Boys" dueli, kurā ar 2:1 uzvarēja mājinieki – šveiciešu klubs. Izšķirošu kļūdu mača izskaņā pieļāva "United" spēlētājs Džesijs Lingards. Komandas biedru attaisnot centās "United" kapteinis Harijs Magvairs: "Tāds ir futbols, cilvēki pieļauj kļūdas – mēs nevainojam Džesiju. Esmu pārliecināts, ka šodien kļūdas laukumā pieļāva ikviens no mums. Domāju, ka Džesijs tiks tam pāri. Šī ir grupas pirmā spēle. Priekšā vēl ir citas spēles, kurās mums būs visas iespējas revanšēties par šo zaudējumu. Nākamajā spēlē centīsimies tikt pie trīs punktiem." "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs izlēma nomainīt abus portugāļus, Ronaldu un Fernandišu, kad rezultāts bija 1:1, saņemot par to netiešu kritiku: "Abi spēlētāji bija noguruši, jo viņi daudz bija laukumā gan sestdienas mačā, gan šajā. Mēs vēlējāmies Matiča pieredzi laukumā, lai pieturētu bumbu, kā arī Lingarda ātrumu." Pēc uzvaras ļoti pacilājoši jutās "Young Boys" galvenais treneris Fabians Rīders: "Nav viegli 90 minūtes spēlēt pret tāda līmeņa komandu. Vārtu zaudējumā varējām nospēlēt labāk, bet labi, ka guvām divus vārtus. Nespēju noticēt, ka uzvarējām šo spēli, tas ir neticami. Troksnis stadionā bija lielisks. Atbalstītāji ir kā 12. spēlētājs mūsu komandai."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-15 12:31, pirms 3 gadiem
Ir tāds teiciens, kamēr Šulsers pie stūres, tikmēr tituls podā.

     [+] [-]

, 2021-09-15 19:57, pirms 3 gadiem
Māris VML rakstīja: Ir tāds teiciens, kamēr Šulsers pie stūres, tikmēr tituls podā.
Kurā brīdī ir spīdējis jebkāds tituls, ja neskaita EL trofeju? Ja Ūle būtu tik slikts, tad Top3 pērn būtu kā slapjais sapnis.