Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mbapē: "Mēs esam Madrides "Real" – mūsu griesti ir bezgalīgi. Ja varēšu iesist 50, iesitīšu 50"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mbapē: "Mēs esam Madrides "Real" – mūsu griesti ir bezgalīgi. Ja varēšu iesist 50, iesitīšu 50"
Kiljans Mbapē. Foto: IMAGO/Alexandra Fechete/Scanpix

Trešdienas vakarā Varšavā par UEFA Superkausa čempioni tika kronēta Madrides "Real", kas ar 2:0 pieveica Bergamo "Atalanta". Debiju karaliskajā klubā piedzīvoja Kiljans Mbapē, franču uzbrucējam izceļoties ar vārtiem. Viņš norādīja, ka neprotestētu pret 50 vārtiem sezonā, bet galvenais ir komandas panākumi.

"Mums ir paši labākie spēlētāji ikvienā pozīcijā. Esmu ļoti priecīgs spēlēt tādā komandā. Esmu pārliecināts, ka mēs kā komanda kļūsim labāki, un es būšu pirmais, kurš kļūs labāks," pēc pirmās trofejas Madrides "Real" kreklā teica Kiljans Mbapē, kurš komandai pievienojās kā brīvais aģents, taču tika pie prāva līguma.

"Mēs esam Madrides "Real" – mūsu griesti ir bezgalīgi. Ja varēšu iesist 50 vārtus, tad iesitīšu 50, bet pats svarīgākais ir uzvaras kā komandai," pauda 25 gadus vecais uzbrucējs, kuram kopā ar Francijas klubu PSG neizdevās izcīnīt nevienu Eiropas trofeju.

Mbapē kļuvis par 418. vārtu guvēju "Real" kreklā. Debijas spēlē iesita arī Krištianu Ronaldu, Garets Beils, Ronaldo un Džūds Belingems, kurš atdeva Mbapē rezultatīvu piespēli.

"Lielisks vakars. Šo brīdi gaidīju ilgu laiku – spēlēt ar šo kreklu, ar šo logo. Man tas ir svarīgs notikums. Turklāt izcīnījām kausu, un tas ir svarīgi, jo Madridei vienmēr jāuzvar. Pirmie vārti ir svarīgi, bet vēl svarīgāka ir spēles baudīšana. Gribēju, lai spēle būtu baudāma, un varu teikt, ka šī bija ļoti laba diena," secināja Mbapē.

Šovakar sāksies Spānijas čempionāts, bet "Real" pirmo spēli aizvadīs svētdien, pulksten 18:00 savā laukumā uzņemot "Real Valladolid".

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/futbol/real-m...