Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons aizstāv Toresa iegādi, Ančeloti atzīst "United" pārākumu, Gvardiola – "Shakhtar" fans

Andris Liepa
Andris Liepa

Fergusons aizstāv Toresa iegādi, Ančeloti atzīst "United" pārākumu, Gvardiola – "Shakhtar" fans
Alekss Fergusons
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardienas Čempionu līgas divām 1/4 finālu atbildes spēlēm preses konferencēs savas domas pauduši visu četru klubu galvenie treneri. Ar interesantām atklāsmēm klajā nāca viss kvartets – katrs savā ziņā...

„Manchester United” treneris Alekss Fergusons aizstāvēja Fernando Toresu: „Neredzu veidu, kā viņi [„Chelsea”] varēja atstāt Toresu rezervē, ja par viņu samaksāta tāda nauda. Šobrīd tas nestrādā, taču viņš ir jauns un vēl daudzas sezonas ir priekšā. „Chelsea” bija iespēja iegūt Toresu, un es nespēju iedomāties nevienu klubu, kas viņu negribētu. Tas bija fantastisks darījums. Gigss? Viņš ir unikāls spēlētājs un personība. Viņš ir labā formā, viņam nekad nav bijušas problēmas ar svaru – viņš seko sev.”

Karlo Ančeloti tika jautāts, vai Toresa vietā nevajadzēja pamatsastāvā iekļaut Didjē Drogbā, uz ko itāļu speciālists atbildēja: „Varbūt. Taču esmu neskaitāmas reizes teicis, ka tāda tipa spēlēs gribu sākt ar Fernando. Didjē 2. puslaikā spēlēja labi. Viņš bija svaigs un varēja izmantot savu enerģiju, tāpēc arī veicu tādu maiņu. Spēle? Kontrolējām tās gaitu pirmajās 25 minūtēs, taču nespējām iesist. Mūsu sniegums nebija slikts, taču „United”, manuprāt, uzvarēja pelnīti. Kā uzlabot komandas garu? Tas būs grūti, taču mums jātiek Premjerlīgas četriniekā, lai nākamsezon spēlētu Čempionu līgā.”

Otrajā 1/4 fināla pārī intrigas nebija, jo „Barcelona” viegli pārvarēja „Shakhtar” barjeru. Pēcspēles preses konferencē spāņu superkluba treneris Pepe Gvardiola negaidīti paziņoja: „Esmu „Shakhtar” fans jau trīs gadus. Šī komanda ar katru gadu kļūst spēcīgāka, tāpēc ceru, ka nākamsezon netiksimies. Vai varētu strādāt par „Shakhtar” treneri? Nē, Lučesku ir mūžīgs!”

Mirča Lučesku, „Shakhtar” treneris: „Būtu priecīgs, ja „Barcelona” uzvarētu Čempionu līgā – tad varētu attaisnot mūsu izkrišanu no turnīra. Pirmajā spēlē pieļāvām pārāk daudz kļūdu un šodien atlika nospēlēt cienīgi. Izveidojām daudz momentu, kas ne katrai komandai pret „Barcelona” izdodas. Viss varēja būt citādi, ja pirmajā spēlē būtu izmantojuši kaut vienu no trim momentiem pie 0:1. Principā nespēlējām sliktāk par „Barcelona”, taču vienīgā atšķirība ir tāda, ka mums nav Mesi. Ja viņš mums būtu, mēs tiktu pusfinālā.”

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Football.ua - все о футболе

  +5 [+] [-]

, 2011-04-13 12:15, pirms 13 gadiem
Visi tādi laipni palikuši, viens par otru tikai labus vārdus

  +5 [+] [-]

, 2011-04-13 12:20, pirms 13 gadiem
Kocers rakstīja: Visi tādi laipni palikuši, viens par otru tikai labus vārdus
Tā tam arī ir jābūt,nevis attaisnojumus jāmeklē !

  +4 [+] [-]

, 2011-04-13 12:23, pirms 13 gadiem
Cik esmu ievērojis Fergusons vienmēr pēc uzvarām par Chelsea saka labus vārdus par Blues un bez ironijas,varbūt dažreiz kko pārspilē, bet, kad Chelsea uzvar, tad elle var sākties.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-13 12:24, pirms 13 gadiem
ku visi draudzīgi
Nav jau arī pamatam strīdiem

  +6 [+] [-]

, 2011-04-13 12:40, pirms 13 gadiem
chelseachamps rakstīja: Cik esmu ievērojis Fergusons vienmēr pēc uzvarām par Chelsea saka labus vārdus par Blues un bez ironijas,varbūt dažreiz kko pārspilē, bet, kad Chelsea uzvar, tad elle var sākties.
Bet, tad jau arī Chelsea netiek pelta, artava tiek bliezta pret tiesnešiem

  +3 [+] [-]

, 2011-04-13 12:45, pirms 13 gadiem
protams visu Mesii izdariija... mulkjiibas!!! ar taadu sastavu un komandas speli ka ari induvidualo meistariibu apvienojot sanaca uzvara paar Shaktar Bez Messi Barcelonaa ir veel daudzi kas var iesist tik pat daudz vaartu

 +18 [+] [-]

, 2011-04-13 12:49, pirms 13 gadiem
Vakar pēc spēles negribēju rakstīt savu garo komentāru, jo visi (kā vienmēr) sāka kasīties. Lai nu kā, te būs mana sāpe:
Vakar, pametot krogu, cilvēki bija sadalījušies divās grupās - vieni gavilējot un dziedot skaļas dziesmas, sarkanos kreklos, devās mājās lielos baros un skaļi izsaucot dažādus saukļus radīja lielu troksni diezgan vēlajā vakara stundā (21:45). Otri... pa vienam izklīda katrs uz savu pusi. Klusi, zilajām šallēm nokarājoties bēdīgi uz viņu pleciem... nekādu dziesmu, saukļu, tikai klusums... komandas emblēma spoži spīd pie krekla, bet galvas nokārtas... un Es - viens no viņiem. Šīs "zilo" armijas, kura sakauta lēnām dodās atpakaļ. Reti kurš runā. Jo visiem vēl pārāk grūti tam noticēt. Jūtos kā pēc izsapņota sapņa, kurš nav izsapņots līdz galam. Kaut kā trūkst... visas cerības un sapņi šogad atkal ir aizpūsti naksnīgajās debesīs... Tā gribējās.. tā cerējām... Esmu CHELSEA fans jau kādu laiku un ziniet, ir ļoti grūti skatīties kā katru gadu komanda cenšas no visas sirds, bet līdz šim vienmēr kaut kas, vai kāds ir viņus apturējis. Kā fanam ir diezgan sāpīgi ļaut ČL beigties vēl pirms fināla... es tiešām uzskatu, ka CHELSEA ir pelnījusi savu tik ilgi kārotu ČL titulu... ilgi viņi ir cīnījušies, parādījuši, ka var.... varbūt nākamgad.
Un vēl sāp fakts, ka MU fani pēc tik skaistas spēles atļaujas izteikt dzēlīgus komentārus par to, ka "Zilie brauc mājās!!!", "Čelsiki pelnīti ierija" utt... ziniet, tas ir kā kaisīt sāli uz tikko iegūtām brūcēm.
Ir tāds teiciens - Gaidi no cita to, ko tu pats esi citam nodarījis. Un es neredzu, kur es kādam MU fanam esmu ko tādu nodarījis, lai viņš man pēc spēles nevarētu pateikt "paldies Chelsea par skaistu spēli. Malači. tiekamies nākamgad!". tas ir viss, kas būtu vajadzīgs.

We stand together and our passion is true,
Football is the game and the color is blue.
We're strong and in our eyes there's no doubt,
With our hands in the air - CHELSEA - we shout.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 12:56, pirms 13 gadiem
Dzejnieks rakstīja: protams visu Mesii izdariija... mulkjiibas!!! ar taadu sastavu un komandas speli ka ari induvidualo meistariibu apvienojot sanaca uzvara paar Shaktar Bez Messi Barcelonaa ir veel daudzi kas var iesist tik pat daudz vaartu
Kāpēc neiesita tie daudzie?

Jebkurā, augsta līmeņa komandā, ir vismaz 5 pamatsastāva spēlētāji, kas regulāri var gūt vārtus, un šaubos, vai kāds varētu noliegt, ka Barcelona labākais spēlētājs ir Messi, kurš vienatnē var komandu izvilkt arī tad, kad tai tik labi neklājas.

  -3 [+] [-]

, 2011-04-13 14:08, pirms 13 gadiem
HouseMD nepārdzīvo ļoti! Pacieties kādus gadus 5, varbūt pēc tam kaut kas mainīsies! Kamēr Chelsea būs Abramovičam un MU pie stūres Sers Alex, Chelsea vienmēr būs Nr. 2 ( vismaz anglijā ). Šogad pat Nr.3.
Mācies dziesmai vārdus, būs ko dziedāt finālā:
Glory glory Man United,
Glory glory Man United,
Glory glory Man United,
As the Reds go marching on on on!
Just like the Busby Babes in days gone by,
We’ll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.
United, Man United,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man United and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man United and we're going to Wembley
In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will know just who we are,
They'll be singing que sera sera
United, Man United,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man United and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man United and we're going to Wembley
Glory glory Man United,
Glory glory Man United,
Glory glory Man United,
As the Reds go marching on on on! (x3)

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 14:36, pirms 13 gadiem
Jau kādu laiku brīnos par to, kas no treneru pēcspēles komentāriem tiek iztulkots un ielikts sportacentrā!!! Nu cik izstaigāju citas ārzemju sporta un futbola lapas, nekur nemanīju SAF pārdomas par Torresu. Nesaku ka tādas nebija, bet acīmredzot citās lapās tas netika uzskatīts par svarīgu. Toties sportacentrā neuzskata par svarīgu ielikt treneru komentārus par pašu spēli. Tam pašam SAF bija interesanti komentāri par izvēlēto taktiku un sastāvu spēlē utt., bet šeit nekā tāda nav ielikts hmm...

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 14:45, pirms 13 gadiem
gribot vai negribot, kaut kur jau varētu arī jums piekrist, bet kaut kur tomēr nepiekrist!

  +2 [+] [-]

, 2011-04-13 14:56, pirms 13 gadiem
Ryan Giggs 11 rakstīja: HouseMD nepārdzīvo ļoti! Pacieties kādus gadus 5, varbūt pēc tam kaut kas mainīsies! Kamēr Chelsea būs Abramovičam un MU pie stūres Sers Alex, Chelsea vienmēr būs Nr. 2 ( vismaz anglijā ). Šogad pat Nr.3.
Negvelz muļķības, kad Chelsea vadīja Maurinjo, United divus gadus palika zem Chelsea (Un īpašnieks bij tas pats Romka), kā arī pagājušajā gadā Chelsea bij labāki, tomēr šis gad atkal Man Utd. zīmē, un par Chelsea sastāva maiņu jau minēju pagājušajā gadā, kad Chelsea līdzjutēji, ar tituliem aizlietajās acīs nepamanīja, ka komandai draud novecošana, tagad no bedres izrāpties spēs tikai plašais Romkas maciņš, bet ar visu to, savs laiks paies

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 15:21, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Jau kādu laiku brīnos par to, kas no treneru pēcspēles komentāriem tiek iztulkots un ielikts sportacentrā!!! Nu cik izstaigāju citas ārzemju sporta un futbola lapas, nekur nemanīju SAF pārdomas par Torresu. Nesaku ka tādas nebija, bet acīmredzot citās lapās tas netika uzskatīts par svarīgu. Toties sportacentrā neuzskata par svarīgu ielikt treneru komentārus par pašu spēli. Tam pašam SAF bija interesanti komentāri par izvēlēto taktiku un sastāvu spēlē utt., bet šeit nekā tāda nav ielikts hmm...
No ESPN šis raksts tulkots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:35, pirms 13 gadiem
Es šausmīgi raudāju,jo pakāsu labu naudiņu.Liku ,riskeju,pazaudēju visu.

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:37, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kātad. Fergijs pēc 5gadiem jau būs zem zemes
Vot vot HouseMD, tas tieši Tev par tēmu komentārs
Bet pavels laikam taisās saules mūžu nodzīvot Tā nu gan būtu pamatīga traģēdija civilizācijai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-13 16:01, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: ko tu tur muldi, intelektuāli
Es tikai saku kā ir, un nemīžu bundžā. Skarbi, bet patiesība. Ja vien neatklās kādu nemirstības eliksīru
Tu ākst, varbūt nosauksi visiem precīzu datumu?!? Tāds pats anapauris vien esi kā te vairums komentētāji! Nemēģini izlikties gudrāks nekā patiesībā esi

  -2 [+] [-]

, 2011-04-13 16:53, pirms 13 gadiem
Skatos te saliktas MU un Chelsea fanu dziesmas, bet...jūs esat ko aizmirsuši! ARSENAAAL! Kāds var iemest Arsenal fanu dziesmu, jo es nezinu neko vairāk par: Arsenal FC, Arsenal FC,
by far the greatest team,
the world has ever seen.

     [+] [-]

, 2011-04-13 17:19, pirms 13 gadiem
Ryan Giggs 11 rakstīja: HouseMD nepārdzīvo ļoti! Pacieties kādus gadus 5, varbūt pēc tam kaut kas mainīsies! Kamēr Chelsea būs Abramovičam un MU pie stūres Sers Alex, Chelsea vienmēr būs Nr. 2 ( vismaz anglijā ). Šogad pat Nr.3.
abramovičs par komandu domā un faniem tas patīk, bet jūsu fani īpašniekus noliek, ģērbjoties zaļās krāsās, tākā romku neaiztiec, viņš mūsu komandai dara tikai labu.
a tu, vobla sarkanā, sēdi un lūdz tiesnešus lai tie, kādu no nākošajām jūsu spēlēm pret jums nenotiesā tā, kā notiesāja pirmo spēli pret mums un lai jums turpina tā veikties, ka pretinieks, nezin kādu iemeslu dēļ, nevar izmantot 100% momentus!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 18:41, pirms 13 gadiem
Kocers rakstīja: Visi tādi laipni palikuši, viens par otru tikai labus vārdus
Весна, хотимчики..

  +2 [+] [-]

, 2011-04-13 19:03, pirms 13 gadiem
Ok, Chelsieši necepaties, izbaudiet atvaļinājumu!!!
He-he-he
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 19:42, pirms 13 gadiem
nu ko, esat gatavi Arsenal fanu dziesmu uzbrukumam?!
van Persie ooo aaaaa ooo

van Persie ooo aaaaa ooo

he comes from Rott-er-dam

he hates the Tott-en-ham

van Persie ooo aaaaa ooo

van Persie ooo aaaaa ooo

-We won the league!
(We won the league!)
At Manchester!
(At Manchester!)
We won the league at Manchester!
We won the league, at Old Trafford!
We won the league at Manchester!
(ļoti atbilstoši šai sezonai)

lets talk about CESC baby
lets talk about RVP
lets talk about all the players at the grove
and lets talk about cesc

Red is the colour we like best
Up the Arsenal, f**k the rest
G.U.N.N.E.R.S.
Gunners, Kings of London.
We are the London Kings
Down the middle, up the wing
Number One, the lads all sing
Gunners, Kings of London.

You cant get past Sagna...
You cant get past Sagna...
You cant get past Sagna...
You cant get past Sagna!