Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Senna atbildes spēli pret "Arsenal" nespēlēs

Andrejs Siliņš

Senna atbildes spēli pret "Arsenal" nespēlēs
Markoss Senna
Foto: AFP

Spāņu futbola kluba "Villarreal" brazīliešu pussargs Markoss Senna savainojuma dēļ nepiedalīsies trešdien paredzētajā atbildes mačā UEFA Čempiuonu līgas ceturtdaļfinālā pret Londonas "Arsenal".

32 gadus vecais Spānijas izlases spēlētājs (spāņa pasi ieguva 2006. gadā) paceles cīpslas savainojumu guva sestdienas mačā Spānijas līgā pret "Malaga". Šobrīd nav zināms, cik ilgu laiku Senna būs ārā no ierindas, taču kluba mājaslapā ievietotā informācija apstiprina, ka futbolists nepiedalīsies trešdien paredzētajā Čempionu līgas atbildes spēlē Londonā.

Pirms atbildes mača "Emirates" stadionā abas komandas atrodas līdzīgās pozīcijās - pirmais mačs "Villareal" laukumā noslēdzās neizšķirti 1:1. Tas nozīmē, ka "Arsenal" var pietikt ar bezvārtu neizšķirtu, lai tiktu tālāk.

Izmantotie resursi:
villarrealcf.es

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-04-13 11:20, pirms 15 gadiem
Spāņu futbola kluba "Villarreal" brazīliešu pussargs Markoss Senna

naturalizets brazilietis ar spanu pasi

  +1 [+] [-]

, 2009-04-13 11:33, pirms 15 gadiem
varētu būt, ka lielākais Villareal zaudējums, kāds vien var būt. Senna tiesām līderis. žēl... bet Villareal ir cīnītāji un viegli Arsenālam nebūs tas nu ir saprotams.

     [+] [-]

, 2009-04-13 13:25, pirms 15 gadiem
Žēl Cerēju uz tikpat interesantu spēli arī Londonā TĀDS spēlētājs būtu zaudējums jebkuram

     [+] [-]

, 2009-04-13 13:53, pirms 15 gadiem
Nja vot tas gan ir ļoooti slikti, jo Senna ir pati galvanā figūra Villareal komandā. Ne velti viņš ir Spānijas pamata spēlētājs. Bez viņa Villai tiešām būs grūti, jo reāli caur viņu iet visas saspēles un viņš arī ir gandrīzvai vienīgais , kas var ļoti labi un galvanais negaidīti uzsist no distances un tas jau ir arī vairākas reizes pierādijies, arī iepriekšējajā spēlē pret Arsenal.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-13 14:24, pirms 15 gadiem
liels zaudējums priekš Villareal ir gan Senna,gan Cazorla-vadošie spēlētāji midā.,bet atslābināties nevar,jo arī citi pussargu tur ir ļoti stipri Ibagaza(ātrs,tehnisks),Pires(gan jau tagad pēc Sennas traumas būs pamatā un viņa pieredze var ļoti palīdzēt),Eguren(īpaši labs bija 1 spēlē kā balsta pussargs,Fabregasam gāja grūti ar viņu) vel ir Cani!

     [+] [-]

, 2009-04-13 15:21, pirms 15 gadiem
Žēl gan.