Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ukrainā avarē lidmašīna ar futbola līdzjutējiem

Andris Mednis
Andris Mednis

Ukrainā avarē lidmašīna ar futbola līdzjutējiem
Donbass Arena

Traģiskas ziņas neilgi pirms UEFA Čempionu līgas spēles starp Doņeckas "Shakhtar" un Dortmundes "Borussia" pienākušas no Ukrainas. Netālu no Doņeckas lidaparāts, kas veda futbola līdzjutējus no Odesas, bijis spiests veikt avārijas nosēšanos, kā rezultātā notikusi aizdegšanās. Pēc neoficiālas informācijas avārijā gājuši bojā trīs līdzjutēji, bet vairāki guvuši traumas.

Odesas aviokompānijas "Dienvidu aviolīnijas" reisa Odesa - Doņecka lidmašīnā atradušies 36 pasažieri un astoņi apkalpojošā personāla darbinieki. No pasažieriem lielākā daļa devušies uz "Donbass Arena" kurā notiks Čempionu līgas spēle starp "Shakhtar" un "Borussia". Avārijas nosēšanās laikā lidmašīna novirzījusies no skrejceļa, apgāzusies un aizdegusies. Pēc pēdējās informācijas vismaz trīs pasažieri gājuši bojā, bet vairāku pasažieru liktenis nav noskaidrots. Par cietušo un bojāgājušo personu skaitu ziņo "RIA Novosti" atsaucoties uz avotiem Ukrainas Valsts ārkārtas situāciju dienestā. Starp pasažieriem atradušies vairāki Odesas biznesa pārstāvji un politiķi.

Izmantotie resursi:
dumskaya.ne