Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neilgi pirms "Galatasaray" došanās uz Rīgu savainojums arī Marokas pussargam Ziješam

Agris Suveizda

Neilgi pirms "Galatasaray" došanās uz Rīgu savainojums arī Marokas pussargam Ziješam
Hakīms Ziješs. Foto: Reuters/Scanpix

Turcijas futbola klubs Stambulas "Galatasaray" pavēstījis par Marokas izlases malējā pussarga Hakīma Ziješa savainojumu.

Maroka Āfrikas Nāciju kausa atlasē pārspēja Gabonu (4:1, Ziješam 75 minūtēs divas realizētas pendeles) un Lesoto (1:0, Ziješam 33 minūtes), bet Ziješs iedzīvojās muguras augšdaļas savainojumā. "Galatasaray" kluba veiktajās pārbaudēs atklāts muskuļa otrās pakāpes sastiepums un daļējs plīsums.

"Galatasaray" atlabšanas termiņu neminēja, bet turku mediji lēš, ka Ziješam būs jāizlaiž aptuveni trīs nedēļas. Tādējādi viņam noteikti ies secen derbijs 21. septembrī pret "Fenerbahce" un līgas fāzes pirmā spēle 25. septembrī mājās pret Saloniku PAOK, un zem jautājuma zīmes būs arī viņa dalība otrās kārtas spēlē Rīgā 3. oktobrī. Derbiju visdrīzāk izlaidīs arī argentīniešu uzbrucējs Mauro Ikardi, kurš, iespējams, varētu pagūt atgriezties līdz mačam pret RFS.

Ziješs pirms gada ieradās īrē no Londonas "Chelsea" un šovasar kļuva par pilnvērtīgu kluba īpašumu. Savainojumu un Āfrikas Nāciju kausa dēļ Ziješs pagājušajā sezonā sāka 12 spēles un 18 mačos atzīmējās ar sešiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. 31 gadu vecais Ziješs ir dzimis un uzaudzis Nīderlandē, spēlējis Nīderlandes U21 izlasē, bet Marokas pieaugušo izlasē viņam 64 spēlēs ir 25 vārti.

Nīderlandē Ziješs ir pārstāvējis "Heerenveen", Enshedes "Twente" un Amsterdamas "Ajax", 220 spēlēs Eredivisie izceļoties ar 79+87, bet 2020. gadā par 40 miljoniem pārcēlās uz "Chelsea" un Premjerlīgā 64 spēlēs tika pie 6+9.



     [+] [-]

, 2024-09-12 20:17, pirms 6 dienām
Tā ir taisnība, ka Riga FC nākošgad spēles Salienā?

     [+] [-]

, 2024-09-12 20:25, pirms 6 dienām
Cerība bija jūsu uzvara ir mūsu!!!