Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pārcelta ''Arsenal'' mājas spēle Eiropas līgā, ''Rangers'' spēlēs dienu vēlāk

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pārcelta ''Arsenal'' mājas spēle Eiropas līgā, ''Rangers'' spēlēs dienu vēlāk
"Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta. Foto: EPA/Scanpix

Lielbritānijā turpinās sēru periods pēc karalienes Elizabetes II došanās aizsaulē. Dažādajos piemiņas pasākumos iesaistīts liels skaits policistu, kā rezultātā Londonā atcelta paredzētā vietējās ''Arsenal'' spēle UEFA Eiropas līgā, bet Skotijas vienības Glāzgovas ''Rangers'' mačs UEFA Čempionu līgā pārcelts par dienu vēlāk.

Nepietiekamā policistu skaita, kas nodrošinātu pasākuma drošību, dēļ pārcelta Londonas ''Arsenal'' un Eindhovenas PSV cīņa. To sākotnēji aizvadīt bija plānots ceturtdien, 15. Septembrī. Lielgabalnieku vadība sarunās ar UEFA cenšas rast jaunu datumu, kad spēli varētu aizvadīt.

Čempionu līgā skotu vienībai Glāzgovas ''Rangers'' 13. septembra vakarā savā laukumā bija jāuzņem Itālijas ''Napoli'', tomēr arī šis mačs pārcelts. Tiesa, vien 24 stundas vēlāk, to aizvadot 14. septembrī pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

UEFA paziņojumā arī minēts, ka nepietiekamā likumsargu skaita dēļ cīņu spēli starp ''Rangers'' un ''Napoli'' klātienē nevarēs vērto Neapoles kluba līdzjutēji.

Iepriekš vēstījām, ka, godinot pagājušajā nedēļā mūžībā aizgājušo karalieni Elizabeti II, tika pieņemts lēmums pārcelt Anglijas futbola Premjerlīgas septītās kārtas spēles. Neskaidra joprojām ir arī to astotās kārtas maču norise, kurus plānots aizvadīt Londonā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...