Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ramoss: "Visi grib spēlēt un iepriecināt līdzjutējus"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ramoss: "Visi grib spēlēt un iepriecināt līdzjutējus"
Huande Ramoss
Foto: digitale

"Redzams, ka visi grib spēlēt un iepriecināt līdzjūtējus," pēc vakar vakarā izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas H grupas pēdējā spēlē pār "Zenit" (3:0) apmierināts ar komandas spēli bija Madrides "Real" galvenais treneris Huande Ramoss.

Atgādināsim, ka vakar "Real" futbolisti aizvadīja pirmo spēli jaunā galvenā trenera Huande Ramosa vadībā, izcīnot pārliecinošu uzvaru savā laukumā pret "Zenit" ar 3:0. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Rauls. Apmierināts ar savu padoto sniegumu bijis "Real" galvenais treneris Huande Ramoss:

"Patīkami, ka izcīnījām pārliecinošu uzvaru spēlē, kurā punkti mums nebija nepieciešami. Man patika komandas spēle. Uzskatu, ka šī uzvara uzlabos komandas cīņas garu. Redzams, ka visi grib spēlēt un iepriecināt līdzjūtējus."

"Saprotams, ka pēc uzvaras UEFA kausā pār "Rangers" un iegūtā Superkausa pret "Manhester United" visi no mums gaidīja veiksmīgu startu Čempionu līgā. Mēs redzējām kāda ir atšķirība starp "Zenit" un top klubiem kā "Real" un "Juventus". Guvām punktus pret "BATE", bet pret vadošajām komandām ieguvām pārāk maz punktu. Tas daudz ko izsaka.

Andrejam (Aršavinam - aut.) nevajadzēja spēlēt šajā spēlē, jo viņam bija augsta temperatūra, bet viņš pats gribēja doties laukumā. Pātraukumā es sapratu, ka viņam labāk jāpaliek ģērbtuvē. Uzskatu, ka tādi spēlētāji kā Andrejs ir pelnījuši spēlēt visspēcīgākajos Eiropas čempionātos," pēc spēles pastāstīja "Zenit" galvenais treneris Diks Advokāts.

Izmantotie resursi:
Marca
fc-zenit.ru

     [+] [-]

, 2008-12-11 13:44, pirms 16 gadiem
Diks advokats pateica pareizos vardus . Vipar vins ir labs treneris .
No Zenit vins iztaisja loti labu eiropas ,vidusmera komadnu!!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 15:02, pirms 16 gadiem
Nu moš šitais varēs sakartot Real bardaku!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 15:28, pirms 16 gadiem
Kädu bardaku? Tu domä,vins ir labs fizioterapeits un säks ärstét visus savainotos? ja runä par bardaku vadîbas lîmenî,trenerim tur nav teiksanas

     [+] [-]

, 2008-12-11 17:46, pirms 16 gadiem
Labriit Dik......pamosties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-11 18:38, pirms 16 gadiem
gascoigne rakstīja: Protams, Ramoss, bet dzīvokli vai māju Madridē gan nepērc...iznomā uz gadu, domāju nenožēlosi
Domā spānim Spānijā nav sava māja?

     [+] [-]

, 2008-12-11 19:42, pirms 16 gadiem
Jau kādu laiku domāju, ka vajg Realam jaunu treneri un tieši no Spānijas- un re- Ramoss.. Lai arī Šusters ir labs treneris, Reala spēlētāju trenēšanai vajazīga spāņu mentalitāte.
Ceru, ka pēc kāda viena zaudējuma atkal nesāks domāt kādu attaisnojumu, lai meklētu citu treneri.

P.S. Gaidu "el classico"