Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramoss priecīgs par doto iespēju

Ramoss priecīgs par doto iespēju
Huande Ramoss
Foto: digitale

Madrides ''Real'' jaunais galvenais treneris Haunde Ramoss, kurš šodien pārņēma šo amatu no Bernda Šustera, dalījies iespaidos par viņa iecelšanu šajā postenī.

Pēc Ramosa vārdiem vienošanās tika noslēgta ļoti ātri un viņš ar to ir apmierināts: ''Es vēlētos pateikties klubam par doto iespēju strādāt ar šo komandu. Esmu patīkami satraukts, ka būšu jaunais Madrides ''Real'' galvenais treneris. Šī kluba vadītāja postenis ir katra trenera sapnis un es nevēlējos ļaut kādam citam to ieņemt, jo man ir vēlme sasniegt labus rezultātus. Vienošanās tika panākta ļoti ātri. ''Real'' vadība mani ielūdza brokastīs, kur mēs pārrunājām iespēju iegūt šo darbu, kā rezultātā tika noslēgts līgums līdz šīs sezonas beigām. Ja abas puses būs apmierinātas, tad pēc sezonas noslēguma mums būs iespēja pagarināt vienošanos. Šis ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē un šobrīd tas spēlē pietiekoši labi, vienīgi, ''Real'' mērķis ir uzvarēt jebkurā futbola stadionā.''

Jaunais ''Real'' galvenais treneris arī izteicās, ka transfēru periodā komanda varētu papildināties ar kādu futbolistu: ''Janvārī komandai vajadzētu iegādāties kādu jaunu spēlētāju, vienīgi, ir skaidri jāizpēta, ko mums vajag un vai viņš būtu veiksmīgākais pirkums klubam.''

Kā zināms, iepriekš Huande Ramoss trenējis tādas komandas kā Spānijas klubu ''Sevilla'' un angļu vienību ''Tottenham Hottspur''.

Izmantotie resursi:
goal.com

  +6 [+] [-]

, 2008-12-09 22:44, pirms 16 gadiem
Good luck!
Tev tā būs nepieciešama!

     [+] [-]

, 2008-12-10 01:53, pirms 16 gadiem
Pēc nedēļas gaidam pasūtījuma vēstuli.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-10 02:06, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Pēc nedēļas gaidam pasūtījuma vēstuli.
Neceri, šitik ātri gan tā nebūs

  -2 [+] [-]

, 2008-12-10 09:51, pirms 16 gadiem
Ramosa ierašanā Madridē principā ir vienīgais iemesls, kāpēc pa ilgiem laikiem (kopš dzimšanas) man "Real" vairs nešķiet tik pretīgs klubelis. Iespējams, otrs iemesls ir šī kluba pašreizējā forma, kas izraisa līdzjūtību.
Šoreiz pārmaiņas pēc novēlēšu "Real" jaunajam trenerim veiksmi, bet tikai tāpēc, ka tas ir Huande Ramoss "Real" dievinātajam Šusteram veiksmes gan ļoti pietrūka.

     [+] [-]

, 2008-12-10 09:52, pirms 16 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ramosa ierašanā Madridē principā ir vienīgais iemesls, kāpēc pa ilgiem laikiem (kopš dzimšanas) man "Real" vairs nešķiet tik pretīgs klubelis. Iespējams, otrs iemesls ir šī kluba pašreizējā forma, kas izraisa līdzjūtību.
Šoreiz pārmaiņas pēc novēlēšu "Real" jaunajam trenerim veiksmi, bet tikai tāpēc, ka tas ir Huande Ramoss "Real" dievinātajam Šusteram veiksmes gan ļoti pietrūka.
Vajadzēja atlaist fiziskās sagatavotības treneri, nevis Šusteru

     [+] [-]

, 2008-12-10 10:13, pirms 16 gadiem
Nu ko Ramoss aizvedīs RM līdz čempionlīgas finālam! Wiiihaaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja